|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 1:28
|
Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Baró, várjuk. Különben meg Te magad hívtad fel rá a figyelmet. 
2011. augusztus 27., szombat 20:26 |
|
 |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Köszi szépen a gratulációt, megtisztelsz! Szerettem ezt a kis akvát, tűkön ülök, hogy indíthassam már a következőt... majd arról is lesz 1-2 karbantartási vidi pár hónap múlva, a kedvedért majd figyelek a dekoltázsomra legközelebb is 
|
2011. augusztus 27., szombat 19:41 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
weak írta: - vágás bal oldal, közben 1x megvizsgáltam szemből (nem látszik, de húztam a számat, hogy talán túlságosan megnyírtam az acicularist) - vágás jobb oldal, (közben egy kőművesdekoltázs villantás  ) Ez nagyon baba kis video volt. A vicc az, hogy ugyan a szűjhúzást nem láttam, de az feltűnt, hogy hosszabban nézed a bal hátsó nyírást. Lejött, hogy igazából nem vagy olyan biztos benne, hogy ennyit akartál vágni, mint ahogyan az is, hogy ugyan látszik a vágáson, hogy már soknak ítéled meg de a legnagyobb szívfájdalom ellenére akkor is utána kell korrigálni a felfelé (kő felé) menő vonalnak, noha nem szívesen teszed.  A kőműves jelentet pedig mindent vitt.  Nagyon fain a video, őszinte gartulációm érte.
2011. augusztus 25., csütörtök 22:26 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: Ezt még elolvasni is megterhelő Nem csodálom , hogy felgyorsítottad , mert több részben -több estén- keresztül nyomta volna az RTL. RTL este 20h-tól Akváriumok között!16 részes család sorozat.  Én nézném!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. augusztus 25., csütörtök 5:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ezt még elolvasni is megterhelő Nem csodálom , hogy felgyorsítottad , mert több részben -több estén- keresztül nyomta volna az RTL.
2011. augusztus 24., szerda 20:23 |
|
 |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
myk74 írta: Tuti kis video!Azért a mesterfogásokat kitakartad,sok helyen nem is tudjuk mit csináltál   Nem volt itt semmiféle mesterfogás. Leírom mi is történt: - szűrő leállít, szűrőcsövek ki - a szebb hajtásokat a parvulából és HC-ből, amik a homokba(ra) nőttek levágtam és kimenekítettem egy kis pohárba - vágás bal oldal, közben 1x megvizsgáltam szemből (nem látszik, de húztam a számat, hogy talán túlságosan megnyírtam az acicularist) - vágás jobb oldal, (közben egy kőművesdekoltázs villantás  ) - a víz leszívása előtt a levágott szálak nagyrészét hálóval, majd csipesszel leszedtem és kifésültem az akvi széléhez - csővel leszívtam a vizet, meg az esetleges lebegő növényeket - a leszívás 2. körének elején ismét találtam néhány szép tövet a homokban amiket szépen kiszedtem, hogy majd a végén visszaültetem, itt megszabadítottam az "ösvényt" a rákok által felhordott aljzattól - jött a törölgetés, itt van egy kis szerepe annak, hogy kitoltam szélre azokat a szálakat amiket nem tudtam összeszedni, mert amikor leszívtam a vizet ezek szépen rátapadnak az üvegre és nincs más dolgom, mint letörölni - a kimenekített szebb töveket visszadöfködtem a talajba a ritkábbnak látott részekre - jött a locsoló és a feltöltés - azért locsoló mert így a leggyorsabb. A rózsán keresztül kifolyó víz által gerjesztett mozgás/áramlás eloszlik szinte a víz felszínén így nem kell aggódni, hogy felveri az aljzatot vagy ilyesmi. Lehet van jobb módja is, de nekem ez bevált Ami lemaradt a videóról az csövek visszahelyezése... mind a 2 szűrőé, mert hogy 2 volt 
|
2011. augusztus 24., szerda 19:47 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Tuti kis video!Azért a mesterfogásokat kitakartad,sok helyen nem is tudjuk mit csináltál 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. augusztus 24., szerda 15:44 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
weak írta: Na igen. Ha jól emlékszem ez olyan fél óra lehetett, a felgyorsítástól függetlenül is pörögtem, hogy mielőbb meglegyen... no meg persze, tervezgettem is - tuván felveszem - hogy ne legyen sok üresjárat  A következő setupról több és jobb videókat szeretnék majd csinálni... remélem az akvi is szebbre sikeredik  Szia Weak. Üdv itt nálunk. Nagyon ötletes kis vidi, nekem nagyon tetszett. Ha van kedved egy topicot is nyithatnál az akvádnak, mi miden esetre örömmel fogadnánk.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 23., kedd 19:56 |
|
 |
weak
|
Na igen. Ha jól emlékszem ez olyan fél óra lehetett, a felgyorsítástól függetlenül is pörögtem, hogy mielőbb meglegyen... no meg persze, tervezgettem is - tuván felveszem - hogy ne legyen sok üresjárat  A következő setupról több és jobb videókat szeretnék majd csinálni... remélem az akvi is szebbre sikeredik 
|
2011. augusztus 23., kedd 19:03 |
|
 |
Levinen
|
Jó pofa ez a kis videó, főleg így felgyorsítva. Visszaemlékezek a nanos időszakra, mikor még nem 3 órát vett igénybe a nyírás, alakítgatás. Lehet én is felnyomom ide a videókat amiket eddig készítettem, legyenek meg egy helyen. 
|
2011. augusztus 23., kedd 17:40 |
|
|