Pont azt akartam írni, hogy a videókban amit láttam az ADA-nál egyikben sem raktak növény táptalajt... Pedig az ADA-nak van ilyen, csak ők nem használják???
Amit én láttam (a sziklás első fele) abban asszem szórtak Power Sand-et a Manado alá.
2012. május 14., hétfő 19:18
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
Pont azt akartam írni, hogy a videókban amit láttam az ADA-nál egyikben sem raktak növény táptalajt... Pedig az ADA-nak van ilyen, csak ők nem használják???
Nem értem... eddig lehetett nézni. Biztosan azóta állították privátra... Letiltották mindenhol... A facebook-on az összes ADA partner a világon és a hivatalos ADA oldal is közzétette... Nem értem a visszakozást...???
_________________ Üdv. Bevi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bevi 2012. május 14., hétfő 19:11-kor.
Horribilis pénzeket emészthet fel ez az egész és itt nem csak az építésre /felhasznált anyagok mennyisége/, hanem az üzemeltetésre is gondolok Az új galéria megnyitásánál egy szempontot tartottak szem előtt, hogy brutálisat alkossanak. A régi galériában is a nagy Altum-os medence volt a 'legnézettebb'...
_________________ Üdv. Bevi
2012. május 13., vasárnap 9:10
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
Az új ADA Galéria. A Sumida Aquarium Tokyo Skytree Town-t választotta helyszínéül, hogy ott nyitja meg az új galériáját. A belépő embereket egyből két döbbenetes akvárium fogadja... A videók angol verziója és a többi akváriumról hamarosan érkeznek a videók...
Az akvárium majdnem 10 000 liter. 710cmx110cmx120cm magas. Ekkora projectet nem látni mindig és a logisztika sem mindennapi. hihetetlen mennyíségű növényt, aljzatot dekort, stb emésztett fel az akvárium... A világítás csupán 4440 Watt teljesítményű... Elfogadnám a "kicsikét"...
Itt egy másik "apróság"... A mérete itt is tekintélyt parancsol. 414x164x170cm magas. Több mint 11 500 liter.. Ezt a grandiózus akváriumot csekély 3100 Watt-val világítják...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.