Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Dekor kellékek nem csak növényes akváriumokhoz :  
2012. október 17., szerda 19:57 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Deck dolgozott :  
2012. október 17., szerda 19:44 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
pár akvárium boltból. A berendezés Deck keze munkája Betta dupla delta  Sügérek :   Frontozák :  Csigasügérek : 
2012. október 7., vasárnap 20:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
A lista nem teljes ,ez jutott eszembe az új szállítmányból . A következő halak érkeztek :
Vörös neon Moha márna Fekete fantom Vörös fantom Réz lazac Üveg lazac H. ornatus H. ornatus White Fin Apist. Ramirezi Apist. Ramirezi gold Apist. Ramirezi kék H.Bleheri Duboisi Maigano Afra Sokolofi Jelow Diskos Betta Platti mix Xipho mix Sok fajta corydoras Több fajta anci Több fajta razbóra. Vitorláshalak : red devil- bicolor , kanadai – szellem. Stb Sakktábla sügér. Nannostomus több faj. Guppi Molli Mindenféle – fajta garnéla Zöld neon Japán kék guppi
2012. április 6., péntek 16:38 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Köszi szépen,tuti sűrű látogató leszek akkor az oldalon,mire átböngészek majd mindent 
|
2012. április 5., csütörtök 20:45 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
"Mint ahogy a Showder klubban mondta Dombóvári István: a kiscsaj nem tudta, hogy az a piros doboz az oszlopon a leveles láda amibe a levelet kell dobni, mivel ő csak a sört rakta rá míg kihányta magát." Ez óriási Akkor nekiesek töltögetni ...
2012. április 5., csütörtök 20:41 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: papó írta: T.Tamás30 írta: Nem rosszból mondom,de egy kicsit rendbe kapni az oldalt ( a boltra gondolok),biztos van sok minden ami nincs felrakva a netre Peace  Tudod Tomi , szinte semmi nincs felrakva a netre  Nehéz elfogadni , hogy a virtuális világ ennyit számít és a valóság háttérbe szorul. Hidd el nekem nem szorulna a háttérbe az én részemről,ha el tudnék jutni az üzletbe.Én speciel jobban szeretem a saját két szememmel szemügyre venni azt amit szeretnék megvenni.De mivel nem tudok(mindentől elég távol vagyok) így marad a net.Csak abban macerás,hogy ha kevés minden van fent,akkor másfelé kezd el keresni az ember,mert úgy van vele hogy ha nincs fent,akkor nem is nagyon van (jó mondjuk én mindig telefonálok,uh kivétel vagyok  ).Szerintem nyugodtan lehetne feltenni a többi cuccot is,már csak az ilyen "távoli kuncsaftok" miatt is  Egyetértek, ha látják ,hogy nincs az adott oldalon akkor keresnek máshol ahol van. Pörög a világ, Facebook nélkül meg, minden tizenéves lemegy alfába mert nem tud nélküle élni. Mint ahogy a Showder klubban mondta Dombóvári István: a kiscsaj nem tudta, hogy az a piros doboz az oszlopon a leveles láda amibe a levelet kell dobni, mivel ő csak a sört rakta rá míg kihányta magát.
_________________ K.Tamás
|
2012. április 5., csütörtök 20:26 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: T.Tamás30 írta: Nem rosszból mondom,de egy kicsit rendbe kapni az oldalt ( a boltra gondolok),biztos van sok minden ami nincs felrakva a netre Peace  Tudod Tomi , szinte semmi nincs felrakva a netre  Nehéz elfogadni , hogy a virtuális világ ennyit számít és a valóság háttérbe szorul. Hidd el nekem nem szorulna a háttérbe az én részemről,ha el tudnék jutni az üzletbe.Én speciel jobban szeretem a saját két szememmel szemügyre venni azt amit szeretnék megvenni.De mivel nem tudok(mindentől elég távol vagyok) így marad a net.Csak abban macerás,hogy ha kevés minden van fent,akkor másfelé kezd el keresni az ember,mert úgy van vele hogy ha nincs fent,akkor nem is nagyon van (jó mondjuk én mindig telefonálok,uh kivétel vagyok  ).Szerintem nyugodtan lehetne feltenni a többi cuccot is,már csak az ilyen "távoli kuncsaftok" miatt is 
|
2012. április 5., csütörtök 20:17 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
T.Tamás30 írta: Nem rosszból mondom,de egy kicsit rendbe kapni az oldalt ( a boltra gondolok),biztos van sok minden ami nincs felrakva a netre Peace  Tudod Tomi , szinte semmi nincs felrakva a netre  Nehéz elfogadni , hogy a virtuális világ ennyit számít és a valóság háttérbe szorul.
2012. április 5., csütörtök 19:54 |
|
 |
T.Tamás30
|
Nem rosszból mondom,de egy kicsit rendbe kapni az oldalt ( a boltra gondolok),biztos van sok minden ami nincs felrakva a netre Peace 
|
2012. április 5., csütörtök 18:44 |
|
|