Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást...  napi 4 pumpás dózisú körtekivonat sem utolsó  Igen a körtekivonatról képek hétfőn .. Főnök Te munkaidőben cefréztél?  Megmondom őszintén ......... sajnos nem  Helyes! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 12., szombat 22:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást...  napi 4 pumpás dózisú körtekivonat sem utolsó  Igen a körtekivonatról képek hétfőn .. Főnök Te munkaidőben cefréztél?  Megmondom őszintén ......... sajnos nem 
2016. március 12., szombat 22:36 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást...  napi 4 pumpás dózisú körtekivonat sem utolsó  Igen a körtekivonatról képek hétfőn .. Főnök Te munkaidőben cefréztél? 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 12., szombat 22:34 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást...  napi 4 pumpás dózisú körtekivonat sem utolsó  Igen a körtekivonatról képek hétfőn ..
2016. március 12., szombat 22:33 |
|
 |
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
JANNUS333 írta: Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást...  napi 4 pumpás dózisú körtekivonat sem utolsó 
|
2016. március 12., szombat 22:28 |
|
 |
SlyChocolate
|
JANNUS333 írta: Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást...  Papám mi már találkoztunk a Mesternél még tavaly... 
|
2016. március 12., szombat 22:27 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Barackpálesz mindenre jó!  De glutenmentes? U.i. kötelezző élőkép avatárt kell kötelezni a fórumon csoki hogy ha ilyen adódik megismerjük egymást... 
|
2016. március 12., szombat 22:26 |
|
 |
Vasmacso
|
SlyChocolate írta: Én ma láttam az Urakat a boltban de nem is figyletem kik ők. Azt hittem megit riport lesz a Mesterrel.... Bocsi Fiúk.  és nem pacsiztunk össze  helytelen
|
2016. március 12., szombat 22:23 |
|
 |
SlyChocolate
|
Én ma láttam az Urakat a boltban de nem is figyletem kik ők. Azt hittem megint riport lesz a Mesterrel.... Bocsi Fiúk. 
|
2016. március 12., szombat 22:22 |
|
 |
Vasmacso
|
papó írta: JANNUS333 írta: Fűha..kőkemény menegerteam...a keménymag Téged papó megismerlek a képről, meg "puput" a tetkóról (téged meg az a tipikus újmozzanatról  ) Lehet tudni valamit a metingről? 230 km t jöttek a srácok algamegbeszélésre Alga ellen legjobb a a ház barackpálinkája , csokonai leves , erdélyi rostélyos , meg a fene tudja . A lényeg ,elég sok problémával meg kellett küzdenünk Érdemes lenne egy kibővített probléma megoldó meetinget összehozni ..  Mindennek felett rendkívüli eredmény született a problémák megoldására : Gluténmentes
|
2016. március 12., szombat 22:18 |
|
|