|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 3:17
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
papó írta: Csak azt áruld el Mária -SOK BOLDOG NÉVNAPOT  - , hogy Te miért nem jöttél ??? Köszönöm szépen! Egy szem hölgynek?Én nem iszom sört,se bort,se akvárium vizet,mit is kerestem volna ott? Nem sűrűn voltam Debrecenben,de azt tudom,hogy iszonyú messze van.
2011. szeptember 12., hétfő 19:28 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
[quote= [/ Ezen a képen Levi és Hunor úgy néz mint akik nem értik a bihari nyelvet!!!  [/quote] De reggelig megtanulták 
2011. szeptember 12., hétfő 19:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: Földalatti mozgalom. Nézzük csak ,ki kicsoda.Azt a képet,ahol Levi poharazgat. Orf,N-dee,Levi,Titeket már "jól" ismerlek. Atti,Téged meg onnan,amikor a Ga-nak volt a berendező partija,egy képen úgy rácsodálkoztál az egyik akira. Ez annyira bennem maradt,Ő ATTI!  Az idősebb úr N-dee mellett,Ő gondolom Papo,vagyis Gábor(?) A világoskék ingben mellette pedig KaZE? A szemben lévő fiatalemberre nincs tippem. Lentebb a bolt előtt készült képen a bejárat előtt álló göndör hajú fiú? Szerk. Úgy látom Hathor megelőzött , Ő is kielemezett benneteket.  Csak azt áruld el Mária -SOK BOLDOG NÉVNAPOT  - , hogy Te miért nem jöttél ???
2011. szeptember 12., hétfő 19:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
angyalföld69 írta: Mikor láthatunk még képeket az akváról? Papó, készült hosszabb hangvételü hanganyag a Konferenciáról? Annyira megnézném... Az kellene még , hogy a képünk mellé még hang is legyen Tuti mindenki elhagyná a fórumot 
2011. szeptember 12., hétfő 19:09 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ezen a képen Levi és Hunor úgy néz mint akik nem értik a bihari nyelvet!!! 
_________________ Pé.Zoli
|
2011. szeptember 12., hétfő 19:09 |
|
 |
angyalföld69
|
Mikor láthatunk még képeket az akváról? Papó, készült hosszabb hangvételü hanganyag a Konferenciáról? Annyira megnézném...
|
2011. szeptember 12., hétfő 19:02 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igazad van papó, mint mindenben! 
|
2011. szeptember 12., hétfő 18:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: és én ezt kihagytam.... Látod-látod Hugó ! Mondtam én , hogy ez egy nagyon szerteágazó hobbi 
2011. szeptember 12., hétfő 18:49 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: Földalatti mozgalom. Nézzük csak ,ki kicsoda.Azt a képet,ahol Levi poharazgat. Orf,N-dee,Levi,Titeket már "jól" ismerlek. Atti,Téged meg onnan,amikor a Ga-nak volt a berendező partija,egy képen úgy rácsodálkoztál az egyik akira. Ez annyira bennem maradt,Ő ATTI!  Az idősebb úr N-dee mellett,Ő gondolom Papo,vagyis Gábor(?) A világoskék ingben mellette pedig KaZE? A szemben lévő fiatalemberre nincs tippem. Lentebb a bolt előtt készült képen a bejárat előtt álló göndör hajú fiú? Szerk. Úgy látom Hathor megelőzött , Ő is kielemezett benneteket.  Mindenkit eltaláltál a képen . KaZe -vel szemben Deck kérdezi , hogy mikor hozzák a következő pálinkát . Persze , hogy igen feszült az idegrendszere , hiszen üres a pohara.
2011. szeptember 12., hétfő 18:48 |
|
 |
HUGO
|
és én ezt kihagytam....
|
2011. szeptember 12., hétfő 18:42 |
|
|