|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 3:17
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
N-dee írta: papó írta: Ma elszúrtam a fényképezést Reggel meseszép volt az akvárium gyönyörű tiszta víz , ahogyan az elő van írva., Akkor nem készítettünk fényképet , aztán pedig megöntöztem nitrivec-el. Természetesen készítek újabb képeket , hiszen nekem is kifúrná az oldalamat a kíváncsiság ellenkező esetben .  Izgatottan várjuk! Bár csak 6-8 héttel később lennénk már, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen is lesz a végleges összkép, a már kifejlett növényekkel.  A főnök azon vacilált, hogy átülteti a jobb oldali Cuba részleget, mert nem fog jól nőni. Andris, ez burkoltan nekünk egy egyes. 
2011. szeptember 13., kedd 6:21 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: Ma elszúrtam a fényképezést Reggel meseszép volt az akvárium gyönyörű tiszta víz , ahogyan az elő van írva., Akkor nem készítettünk fényképet , aztán pedig megöntöztem nitrivec-el. Természetesen készítek újabb képeket , hiszen nekem is kifúrná az oldalamat a kíváncsiság ellenkező esetben .  Izgatottan várjuk! Bár csak 6-8 héttel később lennénk már, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen is lesz a végleges összkép, a már kifejlett növényekkel. 
|
2011. szeptember 12., hétfő 23:07 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ma elszúrtam a fényképezést Reggel meseszép volt az akvárium gyönyörű tiszta víz , ahogyan az elő van írva., Akkor nem készítettünk fényképet , aztán pedig megöntöztem nitrivec-el. Természetesen készítek újabb képeket , hiszen nekem is kifúrná az oldalamat a kíváncsiság ellenkező esetben . 
2011. szeptember 12., hétfő 23:02 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Itt van még két kép balról és jobbról is csak, hogy térben jobban körbejárható legyen az aki. Gábor, alkalmasint majd tehetnétek fel friss képeket, kíváncsi lennék, hogy letisztult vízzel hogyan is mutat a "kicsike". Mivel Zoli annyiszor hangsúlyozta, hogy milyen frankón kiviteleztem az akit  , csak jelzem, hogy a munkálatok 90%-át ti végeztétek rajta, úgyhogy ez az alkotás bizony egy nagyon jól megszervezett, közös projekt végterméke...de végül is ezért voltunk ott annyian, hogy mindenki tegyen hozzá egy kicsit magából és mindenki oda is tette magát!  
|
2011. szeptember 12., hétfő 22:56 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
|
2011. szeptember 12., hétfő 19:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: Na ezzel a képpel már tudom igazolni hogy ott jártam!  Hugó ! Egy fali órát varázsolok rá ha szükséges. Mennyi legyen rajta az idő ? 
2011. szeptember 12., hétfő 19:44 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na ezzel a képpel már tudom igazolni hogy ott jártam! 
_________________ Pé.Zoli
|
2011. szeptember 12., hétfő 19:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Nos ugye , hogy vannak hölgyek is.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. szeptember 12., hétfő 19:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: papó írta: Csak azt áruld el Mária -SOK BOLDOG NÉVNAPOT  - , hogy Te miért nem jöttél ??? Köszönöm szépen! Egy szem hölgynek?Én nem iszom sört,se bort,se akvárium vizet,mit is kerestem volna ott? Nem sűrűn voltam Debrecenben,de azt tudom,hogy iszonyú messze van. "mit is kerestem volna ott ?" Ha lett volna egy bátor hölgy , akkor tuti lett volna több is Meg különben is csak akvarizáltunk . Ja bocsi .. nem látszik a képeken de volt két hölgy .. megkeresem , talán meg lett az is örökítve.
2011. szeptember 12., hétfő 19:34 |
|
 |
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
angyalföld69 írta: Mikor láthatunk még képeket az akváról? Papó, készült hosszabb hangvételü hanganyag a Konferenciáról? Annyira megnézném... Hát az utolsó posztolt kép alapján én nem sokat beszéltem volna 
|
2011. szeptember 12., hétfő 19:31 |
|
|