|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 9:59
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
atti76 írta: Akkor rákérdezek, kinek melyik időpont(ok) lenne(lennének) jó(k)? (A tervezett indítás 99%-ban 09.24-25-i hétvége lenne...) Szigorúan ABC sorrendben, nehogy vki megsértődjön... Andris:? Levi:? Zoli:? Legyetek szívesek úgy megadni, mintha mindannyiótok mellett lenne egy berendezésre váró 750-es aki 2 méterre, vízzel és fával megrakva, napi 6 órát látva...  Ahogy Zoli is mondta, ha kapunk kb. 1 hónap haladékot - illetve addig a fáid nem vernek gyökeret - akkor talán ezen idő alatt sikerül mamát is rábeszélni itthon, a távol tartózkodási engedély kiadására  Szóval, ha olyan október közepe lenne a kitűzött időpont, akkor még esélyt is látok rá, hogy ismét összejöhessen egy berendezős buli, természetesen after partyval egybekötve 
|
2011. szeptember 13., kedd 10:53 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Akkor rákérdezek, kinek melyik időpont(ok) lenne(lennének) jó(k)? (A tervezett indítás 99%-ban 09.24-25-i hétvége lenne...) Szigorúan ABC sorrendben, nehogy vki megsértődjön... Andris:? Levi:? Zoli:? Legyetek szívesek úgy megadni, mintha mindannyiótok mellett lenne egy berendezésre váró 750-es aki 2 méterre, vízzel és fával megrakva, napi 6 órát látva... 
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2011. szeptember 13., kedd 9:50 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
N-dee írta: atti76 írta: Akkor tehát egyetértesz avval is, hogy jövő hétvégén légyüssz hozzám berendezni az akit?  Ezzel én szintén egyetértenék, viszont pici párom valószínű, nem értene velem egyet  Ja, meg a szekér is megy műszakira, előtte pedig a doktorbácsihoz, tehát ez is borítja a dolgot sajnos. Azért remélem postolod majd folyamatosan az eseményeket, mert ha már egyetértés nem született, azért majd együtt érzek veletek  Attila, csináld egy hónappal később a berendezést, addig van idő mindenkinek megpuhítani a párját. Kicsi odadörgölőzés, üngyür-büngyür és majd csak beleegyeznek. Lehet, én is megpróbálom. 
2011. szeptember 13., kedd 9:28 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
atti76 írta: Akkor tehát egyetértesz avval is, hogy jövő hétvégén légyüssz hozzám berendezni az akit?  Ezzel én szintén egyetértenék, viszont pici párom valószínű, nem értene velem egyet  Ja, meg a szekér is megy műszakira, előtte pedig a doktorbácsihoz, tehát ez is borítja a dolgot sajnos. Azért remélem postolod majd folyamatosan az eseményeket, mert ha már egyetértés nem született, azért majd együtt érzek veletek 
|
2011. szeptember 13., kedd 8:11 |
|
 |
Levinen
|
atti76 írta: Akkor tehát egyetértesz avval is, hogy jövő hétvégén légyüssz hozzám berendezni az akit?  Én egyet értek vele, hogy N-dee lemegy berendezni.  sőt, azzal is egyetértek, hogy én lemegyek, de ezzel itthon sokan nem értenek egyet. 
|
2011. szeptember 13., kedd 8:10 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Akkor tehát egyetértesz avval is, hogy jövő hétvégén légyüssz hozzám berendezni az akit? 
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2011. szeptember 13., kedd 8:02 |
|
 |
N-dee
|
Levinen írta: Remélem a CO2 már rajta van!  Papó! Erről jutott eszembe, hogy óriási a felelősségetek. Sokunk alkotására kell odafigyelni, vigyázni és ha valami baj történne, akkor egy egész temetést kellene megszervezni. Ha eljön a nyírás időszaka, akkor aztán lesz fészkelődés részünkről.  Ezzel is egyetértek! ...Úgy néz ki, ma ilyen "egyetértő" napom van, használjátok ki! 
|
2011. szeptember 13., kedd 7:46 |
|
 |
N-dee
|
KaZe írta: A főnök azon vacilált, hogy átülteti a jobb oldali Cuba részleget, mert nem fog jól nőni. Andris, ez burkoltan nekünk egy egyes.  Egyetértek! Látod, látod...én már akkor ezt mondogattam, hogy papó egy kicsit más dimenzióban űzi a csipeszelést  Nem baj, már csak ezért is érdemes volt elmenni, hogy az ember "lopjon" egy kis ültetési technikát 
|
2011. szeptember 13., kedd 7:43 |
|
 |
Levinen
|
Remélem a CO2 már rajta van!  Papó! Erről jutott eszembe, hogy óriási a felelősségetek. Sokunk alkotására kell odafigyelni, vigyázni és ha valami baj történne, akkor egy egész temetést kellene megszervezni. Ha eljön a nyírás időszaka, akkor aztán lesz fészkelődés részünkről. 
|
2011. szeptember 13., kedd 6:25 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Levinen írta: KaZe írta: Hallom Levi, az autód magától vitt haza.  Névnek nem lenne rossz vagy drammatikus a film után: "After tomorrow" Lehet nem ez a pontos címe, akkor segítsetek ki légyszi. Ha már így megemlítetted a hazautat, akkor ezért is külön köszönet N-dee-nek, hogy épségben hazahozott. Vicces, hogy az autómban még soha nem ültem hátul, főleg nem Orpheus mögött, főleg nem ilyen másnaposan.  Zoli! Nem erre a címre gondoltál: The Hangover  Igazából a Holnapután című filmre gondoltam, tudjátok, amiben lefagy a nagy nyújork, csak nem tudtam az eredeti angol címét pontosan, de möglestem a neten: "The Day After Tomorrow"
2011. szeptember 13., kedd 6:24 |
|
|