Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 9:59

Hozzászólás a témához  [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 72  Következő
 Akvárium konferencia (I.T.A.C) 
Szerző Üzenet

atti76 írta:
Akkor rákérdezek, kinek melyik időpont(ok) lenne(lennének) jó(k)?
(A tervezett indítás 99%-ban 09.24-25-i hétvége lenne...)
Szigorúan ABC sorrendben, nehogy vki megsértődjön... :)
Andris:?
Levi:?
Zoli:?
Legyetek szívesek úgy megadni, mintha mindannyiótok mellett lenne egy berendezésre váró 750-es aki 2 méterre, vízzel és fával megrakva, napi 6 órát látva... :lol:

Ahogy Zoli is mondta, ha kapunk kb. 1 hónap haladékot - illetve addig a fáid nem vernek gyökeret - akkor talán ezen idő alatt sikerül mamát is rábeszélni itthon, a távol tartózkodási engedély kiadására :lol: Szóval, ha olyan október közepe lenne a kitűzött időpont, akkor még esélyt is látok rá, hogy ismét összejöhessen egy berendezős buli, természetesen after partyval egybekötve ;) 8-)

2011. szeptember 13., kedd 10:53

Akkor rákérdezek, kinek melyik időpont(ok) lenne(lennének) jó(k)?
(A tervezett indítás 99%-ban 09.24-25-i hétvége lenne...)
Szigorúan ABC sorrendben, nehogy vki megsértődjön... :)
Andris:?
Levi:?
Zoli:?
Legyetek szívesek úgy megadni, mintha mindannyiótok mellett lenne egy berendezésre váró 750-es aki 2 méterre, vízzel és fával megrakva, napi 6 órát látva... :lol:

2011. szeptember 13., kedd 9:50
Profil Honlap

N-dee írta:
atti76 írta:
N-dee írta:
...Úgy néz ki, ma ilyen "egyetértő" napom van, használjátok ki! :lol: :lol: :lol:

Akkor tehát egyetértesz avval is, hogy jövő hétvégén légyüssz hozzám berendezni az akit? :twisted:

Ezzel én szintén egyetértenék, viszont pici párom valószínű, nem értene velem egyet :D Ja, meg a szekér is megy műszakira, előtte pedig a doktorbácsihoz, tehát ez is borítja a dolgot sajnos. Azért remélem postolod majd folyamatosan az eseményeket, mert ha már egyetértés nem született, azért majd együtt érzek veletek :lol:

Attila, csináld egy hónappal később a berendezést, addig van idő mindenkinek megpuhítani a párját. Kicsi odadörgölőzés, üngyür-büngyür és majd csak beleegyeznek. Lehet, én is megpróbálom. 8-)

2011. szeptember 13., kedd 9:28

atti76 írta:
N-dee írta:
...Úgy néz ki, ma ilyen "egyetértő" napom van, használjátok ki! :lol: :lol: :lol:

Akkor tehát egyetértesz avval is, hogy jövő hétvégén légyüssz hozzám berendezni az akit? :twisted:

Ezzel én szintén egyetértenék, viszont pici párom valószínű, nem értene velem egyet :D Ja, meg a szekér is megy műszakira, előtte pedig a doktorbácsihoz, tehát ez is borítja a dolgot sajnos. Azért remélem postolod majd folyamatosan az eseményeket, mert ha már egyetértés nem született, azért majd együtt érzek veletek :lol:

2011. szeptember 13., kedd 8:11

atti76 írta:
N-dee írta:

Én egyet értek vele, hogy N-dee lemegy berendezni. :twisted: sőt, azzal is egyetértek, hogy én lemegyek, de ezzel itthon sokan nem értenek egyet. :lol:

2011. szeptember 13., kedd 8:10

N-dee írta:

2011. szeptember 13., kedd 8:02
Profil Honlap

Levinen írta:
Remélem a CO2 már rajta van! :) Papó! Erről jutott eszembe, hogy óriási a felelősségetek. Sokunk alkotására kell odafigyelni, vigyázni és ha valami baj történne, akkor egy egész temetést kellene megszervezni. Ha eljön a nyírás időszaka, akkor aztán lesz fészkelődés részünkről. :P

Ezzel is egyetértek! ...Úgy néz ki, ma ilyen "egyetértő" napom van, használjátok ki! :lol: :lol: :lol:

2011. szeptember 13., kedd 7:46

KaZe írta:
A főnök azon vacilált, hogy átülteti a jobb oldali Cuba részleget, mert nem fog jól nőni. Andris, ez burkoltan nekünk egy egyes. :lol:

Egyetértek! Látod, látod...én már akkor ezt mondogattam, hogy papó egy kicsit más dimenzióban űzi a csipeszelést :lol: Nem baj, már csak ezért is érdemes volt elmenni, hogy az ember "lopjon" egy kis ültetési technikát 8-)

2011. szeptember 13., kedd 7:43

Remélem a CO2 már rajta van! :) Papó! Erről jutott eszembe, hogy óriási a felelősségetek. Sokunk alkotására kell odafigyelni, vigyázni és ha valami baj történne, akkor egy egész temetést kellene megszervezni. Ha eljön a nyírás időszaka, akkor aztán lesz fészkelődés részünkről. :P

2011. szeptember 13., kedd 6:25

Levinen írta:
KaZe írta:
Hallom Levi, az autód magától vitt haza. :D
Névnek nem lenne rossz vagy drammatikus a film után: "After tomorrow" Lehet nem ez a pontos címe, akkor segítsetek ki légyszi.

Ha már így megemlítetted a hazautat, akkor ezért is külön köszönet N-dee-nek, hogy épségben hazahozott. Vicces, hogy az autómban még soha nem ültem hátul, főleg nem Orpheus mögött, főleg nem ilyen másnaposan. :lol:
Zoli! Nem erre a címre gondoltál: The Hangover :lol:

Igazából a Holnapután című filmre gondoltam, tudjátok, amiben lefagy a nagy nyújork, csak nem tudtam az eredeti angol címét pontosan, de möglestem a neten:
"The Day After Tomorrow"

2011. szeptember 13., kedd 6:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 72  Következő