|
Pontos idő: 2025. április 21., hétfő 9:59
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
Levinen
|
atti76 írta: Én már el is olvastam, faszántos lett! Jókat röhögtem egyes részeken. Eszembe jutott a reggeli fejfájós kérésnél DJ Pap... Esetleg a "szétrobbantós" részhez berakhatod a koponyás fotót  Köszi Atti! Még nagyon sok képet betettem volna és még nagyon sok szöveget hozzácsaptam volna, így is alig tudtam ezt elkészíteni a sok melóm mellett. Még hibákat is kell folyamatosan javítani, szóval még nincs is igazán kész. Sürgetett az idő, mert jövő héten már egy új bejegyzésnek kell szerepelni a blogomon. De még tuningolhatom ha lesz kedvem hozzá. 
|
2011. szeptember 13., kedd 13:07 |
|
 |
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Levinen írta: Kedves Egybegyűltek A hétvégi nemes eseményről elkészült a blog bejegyzésem. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit több részletre kíváncsi akár ott volt, akár nem. Nem akartam annyira szakmaira venni, inkább a jó hangulatot szerettem volna vele átadni. Külön köszönöm Bécinek a videót, nagyon jól sikerült. Jó szórakozást! http://levinen.blogspot.com/2011/09/akvakertesz-workshop-debrecenben.htmlEléggé részletgazdag beszámoló, gratula! csak a bealvós képem nem kellett volna 
|
2011. szeptember 13., kedd 12:38 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Én már el is olvastam, faszántos lett! Jókat röhögtem egyes részeken. Eszembe jutott a reggeli fejfájós kérésnél DJ Pap... Esetleg a "szétrobbantós" részhez berakhatod a koponyás fotót 
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2011. szeptember 13., kedd 12:36 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Levinen írta: Kedves Egybegyűltek A hétvégi nemes eseményről elkészült a blog bejegyzésem. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit több részletre kíváncsi akár ott volt, akár nem. Nem akartam annyira szakmaira venni, inkább a jó hangulatot szerettem volna vele átadni. Külön köszönöm Bécinek a videót, nagyon jól sikerült. Jó szórakozást! http://levinen.blogspot.com/2011/09/akvakertesz-workshop-debrecenben.htmlHuhh, rápillantottam gyorsan, első ránézésre baba lett! Délután, ha hazaértem melóból, majd szépen részletesen el is olvasom 
|
2011. szeptember 13., kedd 12:24 |
|
 |
Levinen
|
Kedves Egybegyűltek A hétvégi nemes eseményről elkészült a blog bejegyzésem. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit több részletre kíváncsi akár ott volt, akár nem. Nem akartam annyira szakmaira venni, inkább a jó hangulatot szerettem volna vele átadni. Külön köszönöm Bécinek a videót, nagyon jól sikerült. Jó szórakozást! http://levinen.blogspot.com/2011/09/akvakertesz-workshop-debrecenben.html
|
2011. szeptember 13., kedd 12:09 |
|
 |
Levinen
|
Én is támogatom az időpontot. Megpróbálok mindent úgy szervezni, hogy ez az alkalom valóban megfelelő legyen. Ugye mindig közbe jöhet valami, de nem rajtam fog múlni. Hát legyen!! 
|
2011. szeptember 13., kedd 11:58 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Akkor 15-16-ra Levi, Zoli?
|
2011. szeptember 13., kedd 11:42 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Nekem inkább a 15-16 lenne jó, de ha forradalmi megvalósítást akarsz, akkor felőlem lehet 22-23 is 
|
2011. szeptember 13., kedd 11:26 |
|
 |
atti76
|
Akkor október 8-9, vagy 15-16?
|
2011. szeptember 13., kedd 11:14 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
N-dee írta: atti76 írta: Akkor rákérdezek, kinek melyik időpont(ok) lenne(lennének) jó(k)? (A tervezett indítás 99%-ban 09.24-25-i hétvége lenne...) Szigorúan ABC sorrendben, nehogy vki megsértődjön... Andris:? Levi:? Zoli:? Legyetek szívesek úgy megadni, mintha mindannyiótok mellett lenne egy berendezésre váró 750-es aki 2 méterre, vízzel és fával megrakva, napi 6 órát látva...  Ahogy Zoli is mondta, ha kapunk kb. 1 hónap haladékot - illetve addig a fáid nem vernek gyökeret - akkor talán ezen idő alatt sikerül mamát is rábeszélni itthon, a távol tartózkodási engedély kiadására  Szóval, ha olyan október közepe lenne a kitűzött időpont, akkor még esélyt is látok rá, hogy ismét összejöhessen egy berendezős buli, természetesen after partyval egybekötve  ÁMEN! Hátha Levi is és Hunor is ráérne, rá tudnánk venni. Ha ez így lesz, én ráveszem Papót, hogy jöjjön le Debrecenből Kunhegyesig (az anyóséknál depóznám le a családot {elméletben már én is összeraktam a kalandot, már csak a megvalósítás várat magára  }) és onnan én vinném tovább Hódmezőre. Na?  Kell még néhány méter mézes madzag? 
2011. szeptember 13., kedd 10:57 |
|
|