Szerző |
Üzenet |
angyalföld69
|
papó írta: angyalföld69 írta: Papó! Végre valahára eljutottam ma hozzátok,és élöben láthattam az akváriumot. Hát mit is mondhatok... A növények fantasztikusak! Bár látszik benne a 'halhiány',de a kompozició és a növények kondiciója önmagáért beszél. Ennyire egészséges H.C mezöt régen láttam... És a többi aksi..le a kalappal.. Ilyen Utricularia-t miért nem látok még Pesten sem? Mi a titkod? Legalább Pü-ben küldd el...  Francokat van itt titok .. Olyan szerencse ért , hogy ez a munkám és a szenvedélyem. No meg egyébként is a horoszkópom is halak . A z új akváriumra meg nagyon figyelnem kell , hisz az építő társak kitekerik a nyakamat ha nem vigyázok rá , de legalább is Zvack pálinkát itatnak velem ami nem kevésbé kemény büntetés . Sajnos én nem 'halak' vagyok,igy marad az ácsingózás.. Egyszer hátha elárulod... 
|
2011. szeptember 29., csütörtök 14:01 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
angyalföld69 írta: Papó! Végre valahára eljutottam ma hozzátok,és élöben láthattam az akváriumot. Hát mit is mondhatok... A növények fantasztikusak! Bár látszik benne a 'halhiány',de a kompozició és a növények kondiciója önmagáért beszél. Ennyire egészséges H.C mezöt régen láttam... És a többi aksi..le a kalappal.. Ilyen Utricularia-t miért nem látok még Pesten sem? Mi a titkod? Legalább Pü-ben küldd el...  Francokat van itt titok .. Olyan szerencse ért , hogy ez a munkám és a szenvedélyem. No meg egyébként is a horoszkópom is halak . A z új akváriumra meg nagyon figyelnem kell , hisz az építő társak kitekerik a nyakamat ha nem vigyázok rá , de legalább is Zvack pálinkát itatnak velem ami nem kevésbé kemény büntetés .
2011. szeptember 28., szerda 20:44 |
|
 |
angyalföld69
|
DeKol írta: Én tudom mi a titok:debreceni levegő:P Akkor le kell költöznöm Debrecenbe... Huhh! Ha ennyire egyszerü lenne!?;-)
|
2011. szeptember 28., szerda 20:21 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én tudom mi a titok:debreceni levegő:P
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. szeptember 28., szerda 19:18 |
|
 |
angyalföld69
|
Papó! Végre valahára eljutottam ma hozzátok,és élöben láthattam az akváriumot. Hát mit is mondhatok... A növények fantasztikusak! Bár látszik benne a 'halhiány',de a kompozició és a növények kondiciója önmagáért beszél. Ennyire egészséges H.C mezöt régen láttam... És a többi aksi..le a kalappal.. Ilyen Utricularia-t miért nem látok még Pesten sem? Mi a titkod? Legalább Pü-ben küldd el... 
|
2011. szeptember 28., szerda 19:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
bioland írta: Bármikor is lesz , mindenképpen elmegyek. Nagyon sajnálom , hogy nem lehettem ott . Gratulálok az akváriumhoz amit építettetek. Köszönjük a gratulációt. Ne bánkódj , be sem fértél volna , olyan sokan összejöttünk. 
2011. szeptember 28., szerda 19:07 |
|
 |
bioland
|
Bármikor is lesz , mindenképpen elmegyek. Nagyon sajnálom , hogy nem lehettem ott . Gratulálok az akváriumhoz amit építettetek.
|
2011. szeptember 28., szerda 15:31 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: Hú de jó is lenne... Azt tuti nem fogom kihagyni! Remélem...  Szláj, mikor mész nyaralni/telelni?  Csak, hogy tudjuk és ismerjük az időpontját. Különben lehet, akkor lesz az újabb rendezvény, de most végre jöhetnek a külföldiek is, mert nem lesz szabadlábon a tolmács.
2011. szeptember 27., kedd 18:16 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hú de jó is lenne... Azt tuti nem fogom kihagyni! Remélem... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 27., kedd 16:59 |
|
 |
ati
|
papó írta: stevbig írta: Nekem volt szerencsém ma élőben látnom. Hát mit mondjak brutál a különbség, mondom ezt azért mert ott voltam a berendező "partyn"  . Ha megunjuk - ami azért nem holnap lesz- összerakunk közösen egy másikat . ŐK? De akkor ígérd meg , hogy a leges légvégéig részt veszel a partyn  Mikorra várható az új összeröffenés? Szeretném látni Papót és a többi "mestert" munka közben. Ti vagytok a legnagyobbak!
|
2011. szeptember 27., kedd 16:14 |
|
|