Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: asera írta: Használ valaki Jbl 900 e tipusú szűrőt? Használnék , de kellene egy fedéltömítés. Ès nem lehet kapni hozzá?
|
2013. november 27., szerda 23:27 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: Használ valaki Jbl 900 e tipusú szűrőt? Használnék , de kellene egy fedéltömítés.
2013. november 27., szerda 18:39 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Használ valaki Jbl 900 e tipusú szűrőt?
|
2013. november 27., szerda 18:12 |
|
 |
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
Bandesz_ írta: papó írta: Üdv a fórumon ! 20 ezerért megéri a Tetra , még ha szűrőanyagot kell cserélned akkor is. A garancia idő azért számít .. A JBL ről semmit nem tudok mondani , talán pont azért mert jól működnek. Nálunk legalább is még soha nem volt a JBL -el kapcsolatban reklamáció. Köszi! Akkor tetrát és JBL-t bátran. Keresztkérdés: JBL szűrővel még nem találkoztam személyesen a szürke csövei mennyire vannak közel a "de gáz, ezt le kéni cserélni" színhez? (Nem mintha a szépség lenne az elsődleges, de ez is szempont.) Valaki? Egy büszke JBL tulaj?
|
2013. szeptember 28., szombat 13:15 |
|
 |
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
papó írta: Üdv a fórumon ! 20 ezerért megéri a Tetra , még ha szűrőanyagot kell cserélned akkor is. A garancia idő azért számít .. A JBL ről semmit nem tudok mondani , talán pont azért mert jól működnek. Nálunk legalább is még soha nem volt a JBL -el kapcsolatban reklamáció. Köszi! Akkor tetrát és JBL-t bátran. Keresztkérdés: JBL szűrővel még nem találkoztam személyesen a szürke csövei mennyire vannak közel a "de gáz, ezt le kéni cserélni" színhez? (Nem mintha a szépség lenne az elsődleges, de ez is szempont.)
|
2013. szeptember 14., szombat 11:16 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Üdv a fórumon ! 20 ezerért megéri a Tetra , még ha szűrőanyagot kell cserélned akkor is. A garancia idő azért számít .. A JBL ről semmit nem tudok mondani , talán pont azért mert jól működnek. Nálunk legalább is még soha nem volt a JBL -el kapcsolatban reklamáció.
2013. szeptember 13., péntek 13:51 |
|
 |
Bandesz_
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: De most komolyan kérdem. Egy srác érdeklődik, és érdekelne, hogy ti mit ajánlotok. A srác eheim ecco 2036-ot nézett ki.
Törékeny néhány fontos szerkentyű rajta. Sok bosszúság van vele -e miatt. Igazság szerint én csak az árat és a teljesítményt néztem és az alapján írtam neki négy félét. Tetra EX700+ 2 liter biotöltet Sera fil bioactove 250 Eheim 2215 (úgy tudom ezek masszív kis készülékek és mivel egyszerű a felépítésük kicsi a meghibásodás is) Hydor ext professional filter 150 (ezekhez nem tudom milyen szűrő anyag van de ide is írtam 2 liter bio töltetet) (Illetve az új hydorok tényleg nagyon jó árban vannak a többi szűrőkhöz képest, meg jó hosszú az esőztetője, az összes márkánál ilyen hosszú?) Sziasztok! Végre sikerült regisztrálnom - köszönet a segítségért, másik e-mailcímmel nem volt probléma. Én kerestem a "megfelelő" szűrőt 60-64 literre, CO2 nélkül, sok de kevésbé igényes növénnyel, néhány hallal. - Most új, gyári cuccos tetra 700-at tudok 20e-ért. Szerintetek? Valamint: JBL szűrőkről van valakinek tapasztalata?
|
2013. szeptember 13., péntek 12:07 |
|
 |
Garold
|
papó írta: Lehet szerdán nem leszek , csak csütörtökön. Akkor is szerdán megyek, mert csak akkor vagyok szabadnapos. 
|
2013. szeptember 9., hétfő 20:30 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Garold írta: papó írta: Ár érték arányban a Hydor most a jó választás , míg ezen az áron tudjuk adni. Mire kicseréled a Tetra szűrőanyagát bőven túlléped a Hydor árát. De legjobb ha beugrassz a boltba és megtapogatod őket  Megbeszéltük! Szerdán megyek, veszek szűrőt és aljzatot!  Lehet szerdán nem leszek , csak csütörtökön.
2013. szeptember 9., hétfő 19:17 |
|
 |
Garold
|
papó írta: Ár érték arányban a Hydor most a jó választás , míg ezen az áron tudjuk adni. Mire kicseréled a Tetra szűrőanyagát bőven túlléped a Hydor árát. De legjobb ha beugrassz a boltba és megtapogatod őket  Megbeszéltük! Szerdán megyek, veszek szűrőt és aljzatot! 
|
2013. szeptember 9., hétfő 13:31 |
|
|