|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 19:09
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
A szőke nő kap az apjától egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének: - Maradjon itt! De el ne mozduljon! A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét: - Mit röhög maga? Mire a szőke: - Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből...
2013. október 4., péntek 19:22 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Két középkori lovag megy az úton. Elérnek egy hídhoz, de látják, hogy az leszakadt.
Tanakodnak, mitévők legyenek.
Meglátnak egy öreg varázslót, akinek a lába egy nagy kő alá szorult.
- Ha kiszabadítotok, és enni, inni adtok, akkor teljesítem egy kívánságotokat.
Úgy is lett, a lovagok kiszabadították, enni, inni adtak az öregnek, majd jött a kívánság.
- Csinálj nekünk egy hidat.
- Öreg is vagyok, a hátam is fáj, de tessék.
És ezzel az öreg lement hídba.
2013. október 3., csütörtök 19:23 |
|
 |
edit86
|
Egy orvhorgász kezében egy nagy vödör hallal összefut a halőrrel. - Kérem, ezek itt a saját halaim! Néha kijövök, megúsztatom őket, aztán egyetlen füttyszavamra mind visszaugrálnak a vödörbe. - Na persze. Mutassa! Fickó bedobálja a halakat a vízbe, és vár, vár. - Mikor hívja már vissza a halakat? - kérdi a halőr. Mire a fickó: - Miféle halakat?
2013. október 2., szerda 17:19 |
|
 |
edit86
|
A bejárónő fizetésemelést kér. Az asszony nem örül a kérésnek és megkérdezi:- Maris, miért kellene felemelnem a fizetésedet?- Asszonyom, három oka van.
Az első: én szebben vasalok, mint maga.- Ki mondta neked, hogy szebben vasalsz nálam?
- A maga férje mondta.- Óóó!
A második ok az, hogy én jobban főzök, mint maga.- Ez tiszta hazugság, ki mondta neked, hogy jobban főzöl nálam?- Ezt is a maga férje mondta.- A fenébe!-
A harmadik ok az, hogy én jobb vagyok az ágyban, mint maga.
Az asszony felháborodik.- Ezt is a férjem mondta neked? - Nem asszonyom, ezt a kertész mondta nekem.
2013. szeptember 28., szombat 19:25 |
|
 |
edit86
|
Egy férfinak szép nagy háza volt, mögötte úszómedence és gyümölcsöskert. Egy nap fogott egy vödröt és hátrament a kertbe, hogy szedjen egy pár gyümölcsöt. Mikor a medencéhez ért, látta, hogy néhány fiatal nő meztelenül fürdik benne. A nők ahogy meglátták, rögtön nyakig a vízbe merültek. - Addig nem szállunk ki, amíg el nem megy! - kiáltották. A férfi vállat vont: - Nem azért jöttem, hogy magukat meztelenül lássam. Csak az aligátort akartam megetetni...
2013. szeptember 27., péntek 14:46 |
|
 |
edit86
|
- Mennyibe kerül ez a kutya? - 10.000 forintba. - És hűséges fajta? - Meghiszem azt! Már vagy ötször eladtam, és reggelre mindig visszajött! 
2013. szeptember 20., péntek 19:29 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szőke nő fölhívja a MALÉV információs irodát: -Haló! Jónapot kívánok! Érdeklődni szeretnék, a következő gép mikor indul Párizsba? -Egy pillanat... -Köszcsi! Viszhall!
_________________ K.Tamás
|
2013. szeptember 18., szerda 19:30 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
- Géza! Hogy kell úszni tanítani a lányokat? - Lágyan átkarolod a derekát, alul meg a melle alatt, aztán sétálsz vele a vízben és a mellúszást gyakoroljátok. - Jaj, ne hülyéskedj! A húgomról van szó. - Ja, az más! Lökd be a vízbe és kész!
|
2013. szeptember 18., szerda 19:27 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2013. szeptember 6., péntek 18:00 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Védőügyvéd: Elárulná a korát? Kicsi idős hölgy: 76 éves vagyok. Védőügyvéd: Elmondaná, kérem, a saját szavaival, mi történt április elsején éjszaka? Idős hölgy: Ahogy szoktam, a verandán üldögéltem hintaszékemben a langyos tavaszi estén, mikor egy fiatalember lopakodott oda és leült mellém. Védőügyvéd: Ismerte őt? Idős hölgy: Nem, de barátságosnak tűnt. Idős hölgy: Elkezdte dörzsölgetni a combomat. Védőügyvéd: Megállította? Idős hölgy: Nem. Védőügyvéd: Miért nem? Idős hölgy: Jó érzés volt. Senki nem tett ilyet velem, mióta az én Albertem húsz éve meghalt. Védőügyvéd: Mi történt utána? Idős hölgy: Elkezdte fogdosni a melleimet. Védőügyvéd: Ekkor leállította? Idős hölgy: Nem, természetesen nem! Védőügyvéd: De miért nem? Idős hölgy: Az érintésétől élőnek és izgatottnak éreztem magam. Évek óta nem éreztem ennyire jól magam! Védőügyvéd: És mi történt ezután? Idős hölgy: Ó, hát hanyatt dőltem és mondtam neki, hogy tegyen magáévá, most! Védőügyvéd: És megtette? Idős hölgy: A pokolba is, nem! Felkiáltott: "Április bolondja!" És ekkor én lelőttem a kis szarházit...
|
2013. szeptember 5., csütörtök 10:20 |
|
|