|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 19:09
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Bemegy egy paraszt a kocsmába, a hóna alatt egy rádióval. Két fickó meglátja, és elhatározza, hogy leitatva az új vendéget megszerzik ingyen a rádiót: Meghívják hát magukhoz a parasztot, rendelnek neki pár italt és megkérdezik, hogy mennyiért adja a rádiót. - 40 dollár - válaszol kurtán a paraszt. Odasúg az egyik a társának: - Jól van, lejjebb visszük még kicsit az árat... Rendelnek ismét néhány italt, aztán újból előhozakodnak a témával: - Mennyiért adná nekünk azt a rádiót? - Legyen hát 20 dollár - mondja a kissé pityókás paraszt. - Jól van, egyre jobb... Kicsit még lejjebb visszük az árat...<br /> Rendelnek még néhány üveggel, aztán újból érdeklődnek a már részeg parasztnál: - Na, és most mennyiért adná nekünk azt a rádiót? - Legyen hát 10 dollár - hangzik a válasz. Úgy döntenek, hogy már nincs kockázat, övék lesz a következő körben a rádió, meghívják az öreget még egy italra. - Na, most mennyiért adja? Mire a paraszt feláll az asztaltól és magára kapja kabátját, kalapját, búcsút intve szól: - Az igazat megvallva az elején el akartam adni a rádiómat, hogy legyen pénzem berúgni. De már úgy lerészegedtem, úgyhogy most inkább megyek haza...
2013. október 29., kedd 19:44 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Két barát beszélget, azt mondja az egyik: - Rájöttem, miért nem csökken az infláció. Mi heti 5 napig keressük a pénzt, a kormány meg 7 napon át költi.
2013. október 28., hétfő 19:40 |
|
 |
edit86
|
2013. október 22., kedd 14:22 |
|
 |
edit86
|
Egy csinos, szőke hölgy ül az állatorvosi rendelőben és egy palotapincsit simogat a kezében. Odamegy hozzá egy férfi és ezt mondja: - Szívesen lennék a kutyája helyében! - Nem hiszem, épp kiheréltetni viszem!
2013. október 20., vasárnap 17:01 |
|
 |
edit86
|
A főnök diktál az új titkárnőjének: - Írja, hogy összehívunk egy megbeszélést a témában keddre. - Főnök, a keddet egy vagy két d-vel írjuk? - Tudja mit? Legyen a megbeszélés szerdán...
2013. október 18., péntek 18:37 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A székely bácsi kimegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje nehogy megcsalja. Egy pár nap után látja a koma, hogy Etel (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy a Hotelbe. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon Pityunak - Kérem én sürgönyözni szeretnék! - Mi lenne a szöveg? - Kérem, gyorsan írja. Komám gyere haza, mert a feleségedet b..k! - De kérem uram, ilyent nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. - Na jól van. Akkor gyorsan írja! - Etel a Hotelbe, csücsül a fotelbe, katona hitelbe hatol be Etelbe, textil árú lefelé, hentesáru befelé, a szőrszálak összevissza, baj van komám, gyere vissza!
Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárnő bepipul és rászól Mórickára - Szerinted mit rajzoltam a táblára? - Egy f...t! A tanárnő teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba - Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a f...t a táblára?
Egy szőke, egy fekete, és egy vörös nő állnak egy omlófélben levő sziklán. Otterem a jótündér, és felajánlja nekik, hogy madárrá tudja változtatni őket, hogy elrepülhessenek innen. Mondjátok, milyen madárrá változtassalak benneteket? A fekete nő gondolkozik, majd kinyögi - Én sas akarok lenni! Az olyan energikus, és csodás! Átváltozik, és elrepül. A vörös nő is gondolkozik, majd azt mondja - Én sirály akarok lenni, mert az olyan király! Olyan szép fehér, meg minden. - Sirállyá változik, és tovaszáll. A szőke nő gondolkodik... gondolkodik... majd megszólal - Én Pingvin akarok lenni, mert az olyan cuki!
Az óvónő megkérdi Mórickától - Tudod-e, miért kel ki a kiscsirke a tojásból? - Mert fél, hogy őt is megfőzik!
_________________ K.Tamás
|
2013. október 16., szerda 20:03 |
|
 |
edit86
|
Aktuális : - Jean, pettyes a ribizli? - Nem, uram. - Akkor megint katicabogarat ettem
2013. október 14., hétfő 19:15 |
|
 |
edit86
|
A Mátra lábánál lerobban egy Volánbusz. Megáll mellette egy Trabant, a sofőr kiszól. - Nem megy? - Nem a fene enné meg, pedig a Kékesre kéne feljutnom. - Oda se neki! Kösse utánam, én is oda megyek! - Na ne szórakozzon velem! - Sose aggódjon, veszteni nem veszt semmit. Rá is akasztják a volánbuszt a Trabantra, az meg hatvannal feltép a Kékes parkolójába. A sofőr ámul, de nem bírja megállni. - Hát, szó se róla felhúzott, de azért igencsak füstölt menet közben. A trabantos rémülten néz be a kocsijába: - Az istenit, már megint behúzott kézifékkel jöttem fel!
2013. október 12., szombat 18:09 |
|
 |
edit86
|
2013. október 8., kedd 19:45 |
|
 |
edit86
|
Pistike szülei, hogy zavartalanul szeretkezhessenek, kitalálják, hogy kiküldik az erkélyre Pistikét, és kérik, hogy folyamatosan mondja, mit lát. Pistike ki is megy és sorolja: - A szomszéd kiáll a garázsból. - Egy mentő elhúz. - A másik szomszéd kutyát sétáltat. - A Kovácsék szexelni fognak. Erre felkapják a fejüket odabent a szülők: - Hát ezt meg honnan veszed? - Csak onnan, hogy ők is kiküldték a gyereküket az erkélyre.
2013. október 6., vasárnap 18:57 |
|
|