|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 0:58
|
Szerző |
Üzenet |
Tibó
|
"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, .......a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken."
|
2011. november 5., szombat 10:22 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A tyúk és a tojás ül az pszichológiai rendelő várótermében. Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő, rájuk néz. - Melyikük volt előbb? - … elmész a fenébe .......!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. október 28., péntek 20:09 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Szőke az anyjához: -- Anya, anya! Hol jön ki a gyerek? -- Hát, ahol a fiú betette. -- És nem rúgja ki a fogamat? 
|
2011. október 22., szombat 19:33 |
|
 |
Hathor
|
Megint bocsánat...  -- Mit mond a nyúl, mikor leszáll a rókáról? -- ??? -- Meghúztam a ravaszt...
|
2011. október 18., kedd 17:36 |
|
 |
Hathor
|
[quote="atti76"]Népszámlálási kérdőív Bár nem vagyok jogász, szerintem az egész lakáskérdőív a privatizáció/vagyonadó burkolt, adminisztrációs előkészítése... És roppantul dühít. 
|
2011. október 17., hétfő 17:48 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Hathor írta: atti76 írta: Csak 5 másodperc múlva láttam meg a ciciket....Ez még belefér?  Sors bona nihil aliud.  Talán csak az.... 
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2011. október 17., hétfő 11:24 |
|
 |
Hathor
|
atti76 írta: Csak 5 másodperc múlva láttam meg a ciciket....Ez még belefér?  Sors bona nihil aliud. 
|
2011. október 17., hétfő 11:03 |
|
 |
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
|
2011. október 14., péntek 23:17 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Népszámlálási kérdőív
1. Milyen a lakás jellege? [ ] Sátor - zöldséges láda, koszlott kutya, sörös üvegek, szociológus [ ] Vályog putri - korhadt deszkák, kitört üveg, műholdas TV [ ] Lakótelep régi - padlószőnyeg, nejlonfüggöny, szekrényfal, beázás [ ] Lakótelep felújított - IKEA bútor, boltív, fikusz, akvárium [ ] Családi ház - 1-5 szoba, mellékhelységek, kert [ ] Családi ház nagy - 6-15 szoba, ...füdőszobák, szauna, úszómedence, konditerem, lift, teremgarázs, természervédelmi terület [ ] Családi ház nagyon nagy - timpanon, ... beverem a pofád, ha még egyszer idejössz szaglászni 2. Háziállat van-e a lakásban? [ ] Van, de irtjuk [ ] Nem tudom, de nagyon viszket [ ] Megette a gyerek [ ] Macska, kutya [ ] Megette a gyereket [ ] Macskacápa [ ] Szafaripark 3. Jövedelme? [ ] Templom egere [ ] Minimálbér [ ] Órabér + prémium [ ] Sikerdíj [ ] Osztalék [ ] Közöd? 4. Családi állapota? [ ] Még nem, de alig várom [ ] Szerencsére [ ] Sajnos [ ] Már nem, alig vártam [ ] Teknőseim vannak 5. Hol tölti a szabadságát? [ ] Nincs munkahelyem [ ] Ha szabira megyek, kirúgnak [ ] A kiskertben [ ] Görögbe megyünk busszal [ ] Befizettem egy űrutazásra [ ] Teknősökkel a medencében 6. Vallása? [ ] Dömdödöm [ ] Isten, haza, család [ ] Hatalom, siker, pénz [ ] Mindig attól függ, hol osztanak levest [ ] Szabadelvű [ ] Feng-shui [ ] Fitness [ ] Zámbó Jimmy [ ] Fényevő 7. Szexuális preferenciája? [ ] Ellenkező neművel [ ] Azonos neművel [ ] Mindegy [ ] Melegvérűvel [ ] Szerves anyaggal [ ] Domina [ ] Fétis [ ] Teknősökkel 8. Gyermekei száma? [ ] Hálistennek, tegnap megjött [ ] 1-3 [ ] Annyit mozognak, sose tudom megszámolni [ ] Itt is, ott is [ ] Nem tudom, donor vagyok [ ] Teknőseim vannak 9. Fogyatékosság? [ ] Nem megfelelő mennyiségű végtag [ ] Nem megfelelő mennyiségű ész [ ] Egyedül nevelem [ ] Nőiesen telt vagyok [ ] Jóképű vagyok [ ] Előzetesben vagyok [ ] Nem tudom, most százalékoltak le, a haver intézte 10. Nemzetisége? [ ] Magyar [ ] Turbó magyar [ ] Piréz [ ] Szórvány [ ] Nekem, kérem, az egész családomat elvitték [ ] Diszkriminált 11. Anyanyelv [ ] Ősmagyar - paszuly, keszkenő, rokolya, patakvér [ ] Újmagyar - szoli, hambi, bocsika, király, telcsi [ ] B-közép - ~!@#$%* [ ] Technikai - GSM, HSDPA, G3, GPRS, GPS
|
2011. október 13., csütörtök 20:16 |
|
 |
atti76
|
Csak 5 másodperc múlva láttam meg a ciciket....Ez még belefér? 
|
2011. október 13., csütörtök 18:58 |
|
|