Chuck Norris apja az öreg énekes :Chuck Berry, felesége : PokrivChuck Mónika, akinek van egy mostohafia :NemChuck Károly, neki pedig van egy kislánya,a JaniChuck Veca, akinek van egy kutyusa,a DiChuck Buksi, majd így született meg közösen a nem Chuck a 20 éveseké a világ című sláger.
Chuck Norris apja az öreg énekes :Chuck Berry, felesége : PokrivChuck Mónika, akinek van egy mostohafia :NemChuck Károly, neki pedig van egy kislánya,a JaniChuck Veca, akinek van egy kutyusa,a DiChuck Buksi, majd így született meg közösen a nem Chuck a 20 éveseké a világ című sláger.
A NASA az első Mars-expedíciót szervezi, azonban a nehézségek miatt az űrhajósokat nem tudnák visszahozni, így elhatározzák, hogy csak egy embert küldenek. Nekiállnak hát önkéntest keresni az öngyilkos akcióra. Jön az első jelentkező, egy mérnök: - Én egymillió dollárt kérek cserébe, ezt az egyetemre hagynám, hogy ezzel is hozzájáruljak az emberiség fejlődéséhez! A második jelölt egy orvos: - Én kétmillió dollárt kérnék. Egymilliót hagynék a családomra, a másikat pedig a kórházra hagynám, hogy ezzel is segítsek az emberek szenvedését csökkenteni. Végül, a harmadik önkéntes, egy ügyvéd: - Én három millió dollárt kérek! - Hogy-hogy három milliót? - Nézzék, egymilliót adnék maguknak, egymilliót megtartanék magamnak, a harmadik millióért meg menjen a mérnök!
_________________ Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik, és a férj elkezd a feleség körül matatni. Finoman megcirógatja az oldalát, aztán megérinti a derekát, lenyúl a combjához. Az asszony kéjesen nyújtózni kezd:
- Egy kicsit feljebb... Egy kicsit lejjebb... Erre a férje abbahagyja a motoszkálást. A feleség csodálkozik: - Mi történt, miért hagytad abba? - Megtaláltam a távirányítót.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.