|
Pontos idő: 2025. április 10., csütörtök 0:28
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Idősebb házaspár napozik a tengerparton, az asszony elindul a víz felé. Odaszól a férjének: - Gyere, Béla, feküdj a hullámra! - Na ne, még élve se kívánlak...
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi - Apa, milyen hús ez? Az apa büszkén mondja - Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem! Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének - Úristen, nehogy megedd, ez egy f.sz!
_________________ K.Tamás
|
2012. január 27., péntek 21:51 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Új kakas érkezik a baromfiudvarba. Találkozik az öreg kakassal, és mindjárt hozzá is lát a fiatal kakas az osztozkodáshoz. - Enyém az összes tyúk, liba, kacsa, a tied meg az a girhes pulyka. - Nem lesz ez így jó. - szól az öreg kakas. - Már miért ne lenne jó? - kérdi a fiatal. - Azért mert eddig az enyém volt az összes jószág, most pedig csak azt a girhes pulykát akarod nekem adni? - Van valami ötleted? - kérdi a fiatal kakas. - Igen! Fussunk versenyt, és aki győz, azé az összes jószág, meg az a girhes pulyka is. Felcsillan a kiskakas szeme, hogy símán lehagyja az öreget egy ilyen versenyfutásban, és akkor még azt az egy pulykát sem kell nekiadnia. - Rendben, te indítod a versenyt! - szól a kiskakas. - Várj egy kicsit, - mondja az öreg - én már öreg vagyok, adj pár méter előnyt! - Rendben. - mondja a fiatal. Fel is állnak. Elöl az öreg kakas, pár méterrel mögötte a fiatal. Elkezdenek futni. Ebben a pillanatban lép ki a gazda a házból és meglátja, hogy a kiskakas kergeti az öreg kakast. Fogja a puskáját, és lelövi a kiskakast - A francba, ez már a harmadik buzi kakas ezen a héten.
|
2012. január 26., csütörtök 21:03 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy reggel János bá holtan találja az udvaron a kakasát. Meg is ijed,h mi lesz most a tyúkokkal,nem fognak tojást tojni. Elmegy a városba kakast venni. Sokáig keresgél míg végül meglát egy szép izmos példányt. Kérdezi a gazdát:-mennyit kér a kakasért? -500 lej,így a gazda. -mennyit?! Dehát mit tud ez a kakas? -Hát...amit minden kakas...kukorékol,megküzd a szomszéd kakasokkal,megeszi a palántákat... -és...a tyúkokat meghágja? -Meghág az mindent amit csak el tud kapni...tyúkokat,kacsákat,libákat,pulykákat,kutyákat,disznókat... Másnap korán reggel János bá kimegy az udvarba. A kakas mindent meghágott amit ért: tyúkokat,juhokat,teheneket... Még a ló is másnak tünt. A kakas pedig ott feküdt az udvar közepén égnek álló lábakkal... mintha döglött lenne. A magasban egy sas körözött. Megharagudott János bá,h a csodakakas nélkül maradt,vette a puskáját és megcélozta a sast. Erre megszólalt a kakas: -Csak óvatosan...ne ijeszd el... Hagyd,hogy leszálljon...
|
2012. január 26., csütörtök 20:46 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
- Jó estét, egy Marlboro light-ot kérek. - Rövidet? - Na jó, egy vodkát is.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2012. január 25., szerda 21:20 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Az öreg székely és a fia fát vág kint az erdőben. Egyszer csak megszólal a fiú: - Akkor viszlát édesapám. - Miért, mész valahova? - Nem, csak maga fele dől a fa.
|
2012. január 23., hétfő 21:56 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Ezt loptam, da nem is bánom.
Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának. - Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket. Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük. Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük. Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal. Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve. - Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa. - Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős és a pincérek megvertek, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt! - Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok? - A Neckermannal, nagypapa. - Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.
|
2012. január 23., hétfő 21:52 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Hogy veszi fel a székely a mobiltelefonját? - No, kia?
|
2012. január 20., péntek 18:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Kiabál a székely legény az apjának: - Édesapám, fogtam egy medvét! - Jól van, hozd ide! - Nem tudom, mert nem enged el!
|
2012. január 20., péntek 18:49 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Papa és mama bemegy a gyerekük szobájába és az ágyon egy kupac szado-mazo újságot találnak. Pár másodpercig döbbenten állnak, majd a papa megszólal: - Szerintem ne verjük meg...  ))
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. január 18., szerda 23:36 |
|
 |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Feszegetik, erőltetik, nem jön fel... Szomszéd átjön, feszítik tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj: - Mit képzel, mit csinál?? - Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig, és utána csak a szélső sort kell felszednem...
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2012. január 12., csütörtök 9:06 |
|
|