|
Pontos idő: 2025. április 12., szombat 9:18
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Hogy hívják a szerelmes bárányt? -Láv juh. -És hogy állítod meg? -Ájj Láv Juh!
_________________ K.Tamás
|
2012. február 19., vasárnap 17:02 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit - Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre. Mire a rabbi - Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
|
2012. február 18., szombat 20:53 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy csúnya nőnek lehet három kívánsága. - első kívánsága: legyen 100 millió a számláján. így is lett. - második kívánsága: legyen egy szép kocsija. - harmadik kívánsága: egyetlen pasi sem tudjon neki, ellen állni. így is lett. Igy lett a csúnya nőből csapolt sör.
|
2012. február 17., péntek 17:02 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Lány a fiúhoz - Szeretsz? - Igen. - Úgy félek a szívműtéttől! - Ne félj szerelmem, minden rendben lesz… Telik múlik az idő... A műtét után a lány felébred, és sehol nem látja a fiút. Apjához fordul - Apa, hol van a szerelmem? - Hát nem tudtad? Ő adta neked a szívét. - Istenem!!! Ez igaz??? - Dehogy, csak szívatlak. Kiment szarni.
|
2012. február 16., csütörtök 21:01 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy fiatal lány megkérdezi az anyját: - Anya, mi az a kettyintés? Az anyja zavarba jön, és ezt feleli - Hát, a kettyintés az, amikor elmész a fényképészhez, és ő kettyint a gépével! Másnap a lány elmegy a fényképészhez, és így szól - Mennyiért kettyintene meg engem és az anyukámat? És ha már eljön hozzánk, meg kellene kettyinteni a nagymamámat is, meg a nagy bernáthegyi kutyánkat is! A fényképész így válaszol - Hát, hogy is mondjam? Téged akár ingyen is. Az anyukádat előbb meg kell néznem, a nagymamádat pedig kettyintse meg a nagy bernáthegyi kutyátok!
|
2012. február 16., csütörtök 20:59 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Dezső óriási monoklival a szeme alatt jelenik meg a munkahelyén. Kollégái kérdezgetik, mi történt vele. - Tegnap szakszervezeti gyülés volt, és Juliska, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor észrevettem, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúztam. erre akkora pofont adott, hogy azt hittem, az épület szakadt rám. Pár hét múlva Dezső, ha lehet még nagyobb monoklival jelenik meg. Ismét kérdezgetik a kollégái, mi történt: - Tegnap megint szakszervezeti gyűlés volt, és Juliska, aki előttem ült felállt, hogy felszólaljon. Ekkor Géza, aki mellettem ült, észrevette, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe kihúzta. Én viszont már tudtam hogy ezt nem szereti, ezért visszadugtam.
|
2012. február 15., szerda 20:03 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Így estére
Két szőke beszélget: -Mit csinálsz? -Labdát pattogtatok. -Majd meg kóstolhatom?
|
2012. február 14., kedd 21:52 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Feleség a férjnek:-A fiunk lopkodja a pénzt,már azt se tudom hogy hova dugjam. Férj:-Hát a matematika könyvbe mert az soha nem nyitja ki. 
|
2012. február 12., vasárnap 20:57 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Sherlock Holmes meghal, és felkerül a mennyországba. Ott áll Szent Péter előtt, aki megkérdi kilétét. - Sherlock Holmes vagyok. - Nem hiszem el... bizonyítsd be valahogy. Mondjuk... találd meg nekem Ádámot a tömegben! Sherlock fogja magát, és nem egészen 20 másodperc múlva ott áll Ádámmal Szent Péter előtt. - Hogy csináltad ezt? Itt férfiak milliárdjai vannak! - Nos... egyszerű. Beálltam a fickók közé, mindenkit elküldtem az anyjába... ez meg csak ott téblábolt egyedül.
|
2012. február 11., szombat 22:21 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Pistike szülei vadul szeretkeznek az egyik éjszaka,ám hirtelen észreveszik,hogy a gyerek ott áll az ágyuk mellett. Mit csináltok,apu? Tudod kisfiam,hogy holnap utazunk a Balatonra nyaralni,és édesanyád nem tud úszni.Most pumpálom fel,hogy el ne süllyedjen. Nahát!A szomszéd bácsi ugyanezt tette vele tegnap,csakhogy ő előtte meg is nyálazta,hogy nem ereszt-e.
|
2012. február 11., szombat 17:38 |
|
|