Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Drágám hogyan tudnám megnöveszteni a mellem! -Dörzsöld wc papírba -Szerinted beválik? -Nézd a segednél bejött...
_________________ K.Tamás
|
2012. március 18., vasárnap 13:58 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az apa benyit a fürdőszobába és meglátja hogy a fia sminkel. -Fiam te buzi vagy? -Nem apa, hercegnő.
|
2012. március 17., szombat 17:29 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Mi 2011 csajozós dumája? Beléd estem, mint Hummer a Balatonba...
- Mi a kannibálok kedvenc gyorskajája? - A pizzafutár.
|
2012. március 16., péntek 11:09 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Miért van a kiskacsának nagy talpa? - ??? - Hogy el tudja taposni az égő cigarettacsikket. - És miért van a nagy kacsának mégnagyobb talpa? - ??? - Hogy el tudja taposni az égő kiskacsát
Tanár: Van házid? Diák: Van. Töltsek? Tanár: Órát szeretnék tartani! Diák: Levegyem a falról? Tanár: Szeretném látni anyukádat! Diák: Hozzak róla fényképet? Tanár: Kiváglak az óráról! Diák: Ollót adjak? Tanár: Az iskolába dolgozni kell Diák: Hol a fizetésünk?? Tanár: Húzz le az igazgatóiba! Diák: Van köteled ? Tanár: Kiba@...lak az iskolából? Diák: Mi van már molesztálunk is?
|
2012. március 15., csütörtök 18:38 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
-Apa a fingot meg lehet fogni?-kérdezi a gyerek az apjától. -Nem. Miért? -Akkor beszartam!!! -Mi???
Azt mondja a lovász a főnökének, hogy ha elengedi egy heti szabadságra akkor megnevetteti és megsirattatja lovát! A főnök beleegyezik, a lovász bemegy az istállóba, odasúg valamit a lónak, és a főnök látja, hogy a ló a földön fetreng, és majdnem megfullad a nevetéstől. - Nem tudom mit csináltál azzal a lóval, de tényleg nevet. De most akkor sirattasd is meg! Megint bemegy a lovász az istállóba és mire kijön, a ló szívszakadóan sír. Kérdezi a főnök - Áruld már el nekem, mit csináltál azzal a szegény lóval? Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá. - Hát, először is azt mondtam neki, hogy az én szerszámom nagyobb mint az övé. Aztán pedig megmutattam neki...
|
2012. március 14., szerda 17:30 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Háá csókolom a kezsit aranyoskám! Á Gázsit kérnim, ha lehetne! - Nemtom adni, épp fürdik az ember. - Füürdiik?! Elnézist, akkor téves…
|
2012. március 13., kedd 20:43 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Szexuális felvilágosító órán, dolgozatot írnak a diákok. A tanárnő feladja a kérdést: - Rajzoljatok egy női nemi szervet! Az egyik lány, szégyenlősen lesüti a szemét, mire a mellette ülő srác felkiált - Tanárnő, ez nem ér! Tetszik látni, hogy puskázik !
|
2012. március 13., kedd 9:22 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Két elefánt vizet keres a sivatagban. Egyik mondja másiknak: -Váljunk ketté,aki vizet talál az sikít a másiknak. Ketté váltak.Egyik talál is vizet: -Előbb igyak vagy sikítsak? -Iszok úgy jobban megy a sikítás. Na arra repül a szúnyog elkezdi hátulról döngetni elefántot. Az elefánt eleget ivott elkezd sikítani. Szúnyog megszólal: -Ugye jó sikíts, sikíts te kis k.rva!!!
|
2012. március 12., hétfő 16:53 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Luke, állj át a sötét oldalraaa! - Miért? - Mert kevesebb a villanyszámla..
|
2012. március 11., vasárnap 10:40 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Te mit teszel a környezetvédelemért? - Soha nem dobom el a buszjegyemet, hanem többször is felhasználom.
|
2012. március 9., péntek 13:55 |
|
|