|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 11:11
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Móricka lefekvés után egy óvatlan pillanatban átlopakodik az anyja hálószobája ajtajába, hátha bekönyörögheti magát éjszakára. Látja, hogy anyja a hálóinge alatt a kebleit és a lába közét simogatja és kéjes hangon suttogja - Férfit akarok, férfit akarok... Néhány nap múlva a szokásos éjjeli gyerekszobai rutin bepillantás során az anyuka azt látja, hogy csemetéje alvás helyett a gatyájában kotorászva ismételgeti - Biciklit akarok, biciklit akarok, biciklit akarok...
Móricka szülei, hogy zavartalanul szeretkezhessenek, kitalálják, hogy kiküldik az erkélyre Mórickát, és kérik, hogy folyamatosan mondja, mit lát. Móricka ki is megy és sorolja - A szomszéd kiáll a garázsból. - Egy mentő elhúz. - A másik szomszéd kutyát sétáltat. - A Kovácsék szexelni fognak. Erre felkapják a fejüket odabent a szülők - Hát ezt meg honnan veszed? - Csak onnan, hogy ők is kiküldték a gyereküket az erkélyre...
_________________ K.Tamás
|
2012. március 28., szerda 19:38 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mi a különbség a bűn és a vétek között? - A kefélést elkezdeni bűn, de abbahagyni vétek.
Két férfi beszélget - Tudod miért jó maszturbálni? - Nem, miért? - Mert nem kell utána beszélgetni.
|
2012. március 27., kedd 20:31 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
-Nézd anya galambok...adsz egy kis kenyeret? -Egyed kenyér nélkül
A kis molylepke először repül ki a szekrényből. Amikor visszaér, megkérdezi tőle az anyukája: - NA, milyen volt odakinn? - Jaj, anya! Nagyon jó volt, az emberek nagyon örültek nekem! - Honnan gondolod? - Mindegyik tapsolt, amikor meglátott!
Régi barátok találkoznak,kérdezi egyik a másikat,mivel foglalkozik? -A múlt héten nyitottam egy üzletet. -Gratulálok.Hogy sikerült? -Feszítővassal
|
2012. március 25., vasárnap 10:34 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A várkisassony egy rút varangyosbékába botlik a palota kertjében. -Csókolj meg -szól a béka- és szépséges királyfi lesz belőlem. A várkisassony lehajol,felemeli a békát és zsebrevágja. -Nem csókolod meg? -kérdi a komornája? -Eszembe se jut.Tudod mennyi pénzt fogok keresni egy beszélő békával ...
|
2012. március 24., szombat 12:25 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Csak nem azért szakítottál a menyasszonyoddal, mert újabban szemüveget kell viselnie? - Nem én szakítottam vele, hanem ő szakított velem, amikor feltette a szemüvegét
|
2012. március 23., péntek 21:48 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Fiú: Te meg akarsz ölni? Lány: Nem miért? Fiú: Mert ha a közelembe vagy nem tudok levegőt venni. Lány: jaj de cuki vagy Fiú: Te meg büdös...
|
2012. március 22., csütörtök 9:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Megértő szolidáris. Vannak még jó emberek 
2012. március 21., szerda 23:24 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje. - Gyorsan, menj a sarokba! Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá. - Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél. - Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába - Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet. A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek. Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába. -Tessék - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.
|
2012. március 21., szerda 21:58 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A leprást és az elmebeteget a dutyiban egy cellába zárják. Első nap lerohad a leprás keze, megfogja, kidobja az ablakon. Másnap a lába rohad le, azt is kidobja a rácsok között, és így megy ez napról napra. Egyszercsak megszólal az elmebeteg - Mi van leprás, szökünk, szökünk?
|
2012. március 20., kedd 21:59 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Édesapám, nem bírom tovább cipelni a húgomat. Cseréljünk, majd én viszem a sört. - Hogyisne! Még elejtenéd!
A plébános feljelentést tesz a rendőrségen, hogy eltűnt a biciklije. Az őrmester felveszi a jegyzőkönyvet, de azt ajánlja a papnak, hogy vasárnap emlegesse a 10 parancsolatot, és mikor oda ér, hogy " ne lopj", figyelje a hívek arcát, hátha valaki zavart lesz, és abból rájön, ki lophatta el. Hétfőn találkoznak. -Meglett a biciklije, plébános úr? -Ne is kérdezze! Mikor a 10 parancsolatban odáig értem, hogy " ne paráználkodj", eszembe jutott, hol hagytam a biciklimet!
|
2012. március 19., hétfő 21:28 |
|
|