|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 20:37
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A szőke nő automata mosógépet kap a férjétől. Nagyon boldog, alig, hogy beüzemelik, már más nap mosni akar. Gyorsan levetkőzik és nekilát berakni a ruhát. Hirtelen haza ér a férj,s döbbenten látja, hogy a felesége meztelenül áll a mosógép mellett és rakja a ruhát. - Na, DE! Drágám!! Te miért vagy meztelen? - Mert a használati utasítás szerint, az első programot ruha nélkül kell indítani.
Mariska levetkőzik este, s indul a zuhanyozni. Anyaszült meztelenül meglátja a papagája, felordít: - Jaj, mit láttam! Mit láttam! Mariska meztelen! - Te, ha nem kussolsz, kitépem az összes tolladat! De a papagáj folytatja: - Mit láttam! Mit láttam! Mariska meztelen! A nő erre fogja a madarat, megkopasztja, s elmegy fürödni. Közben megérkezik Mariska kopasz fejű barátja. Erre a papagáj: - Mi van haver, te is láttad?
_________________ K.Tamás
|
2012. április 12., csütörtök 21:16 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kovács kirándul a nejével. A középkori vár udvarán megszólal az idegenvezető: -És itt égették el az utolsó boszorkányt. Kovács ránéz a nejére és halkan ezt mondja: -Sajnos, ez nem igaz!
|
2012. április 11., szerda 20:20 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Reggel az anya ébreszti a gyerekét - Kelj fel, fiam, az iskolába kell menned! - De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni! - Mondj két okot, miért ne kellene menned? - Először is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak. - Ezek csak kifogások, indulj már! - Mondj két okot, miért kellene mennem! - Először is: 47 éves vagy. Másodszor: te vagy az igazgató!
|
2012. április 10., kedd 10:57 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy fiú és egy lány megismerkednek a diszkóban, majd felmennek a lányhoz. A romantikus éjszaka után reggel felébredve, a fiú megpillantja egy férfi képét az ágy fölött. Kíváncsiskodva kérdezi: - Ki az ott a falon, talán a férjed? - Nem, dehogy! Nem vagyok férjnél. - Hát akkor a barátod? - Nem, barátom sincs. - Mégis, áruld már el, hogy ki az? - Én vagyok, a műtétem előtt
|
2012. április 5., csütörtök 20:27 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A rendőr hazamegy, odakiált az asszonynak - Vetkőzz! - De, szinte haza sem jöttél! - Azt mondtam, vetkőzz! Az asszony levetkőzik, a rendőr odaszól neki - Menj a tükörhöz! - A tükör előtt akarod? - Ne dumálj! Menj a tükörhöz! A nő odamegy, erre a rendőr - Állj fejre és tedd szét a lábad! - Hűha, ez milyen új figura? - Hallgass már és tedd szét a lábadat! Az asszony fejre áll, szétteszi a lábait, a rendőr odadugja a fejét az asszony lába közé. Néhány percig nézegeti magát a tükörben, aztán megszólal. - Igaza van Józsinak. Tényleg jól állna nekem a szakáll.
Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá - Tisztelendőanyám, üdvözültem! - Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér? - Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e. - A vén gazember! – mondta a tisztelendő anya. – És mi történt még? - Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt. - A vén kurafi! – kiáltott fel a tisztelendő anya. – Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábriel arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem…
|
2012. április 4., szerda 5:45 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Halló! Köztársasági elnöki hivatal? - Igen, tessék, mit óhajt? - Doktor Schmitt Pál úrral szeretnék beszélni. - Sajnálom, nem tudom adni, az elnök úr lemondott. - Tudom! De olyan jó hallani!
-Mit tanultatok ma kémiából? -Robbanóanyagokkal kísérleteztünk -És mi lesz holnap az iskolában? -Milyen iskolában?
-Mit csinál a szöszi,ha a barátja kijelenti,hogy több térre van szüksége? -??? -Kiveteti a manduláit. Ez egy kicsit erős volt.
|
2012. április 2., hétfő 19:35 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Meló vége...  - Apa te tudsz főzni? - Persze fiam. Ott van az asztalon! - De ott csak egy üveg pálinka van! - Miért? Azt szerinted sütik?
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. április 2., hétfő 16:23 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A mai vicc, a mai napra.
Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!" Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni. - 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra. Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz? - Fogadásokból - felelte az asszony. - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök. - Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy. - Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg. - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy. - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek! - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval? - Természetesen - felelte az elégedett elnök. Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást. Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek! Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia? - Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában. Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba. - Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök. - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
|
2012. április 1., vasárnap 19:55 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
-Hisz ön a repülő csészealjakban? -Hát persze. -Látott már valaha ilyet? -Mióta elváltam azóta nem.
A buszon, egy óvodás kislány mellé leül egy tetovált csávó. A kislány nézi, majd megszólal: -nem jön le a filc, mi?
|
2012. március 30., péntek 19:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, ezért felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt, mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni...
|
2012. március 29., csütörtök 15:24 |
|
|