|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 20:34
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Rendőr megkérdezi a kisfiát: Petike mi van a kezedben? -Nagyító -nem azt kérdeztem hogy kitől kaptad!
Melyik a leggyorsabb élőlény? -Az etióp kisgyerek kajajeggyel.
_________________ K.Tamás
|
2012. május 9., szerda 20:23 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
- Mi történik a vassal, ha kirakják a levegőre? - ??? - Elviszik a cigányok.
- Melyik az egyetlen alkalom, amikor egy nő nem néz bele a tükörbe? - ??? - Amikor kifelé tolat a parkolóból
-Mikor van az egernek magomlese?...-mikor kiragja a búzás zsákot!
|
2012. május 6., vasárnap 20:05 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Két meleg utazik a repülőn.Az egyik megkívánja a másikat -Te,mi lenne ha kefélnénk? -Megőrültél?Itt a repülőn? Olyan kínos lenne,mindenki minket nézne! -Dehogy!A kutya se figyel ránk. Ezt nézd! Feláll a helyéről és megkérdi az tasokat -Van valakinek ceruzája? Senki se reagál,alszanak,olvasnak az utasok. -Tényleg nem figyelnek ránk! Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki amikor is a stewardess látja,hogy egy idős bácsi csupa hányás. Lehányta a zakóját,az ingjét még a nadrágját is. -Bácsi,miért nem szólt,adtunk volna zacskót! -Nem mertem szólni,mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért és úgy seggbe kurták,hogy csak na!
|
2012. május 4., péntek 20:25 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Autóst büntet a rendőr - Felírom gyorshajtásért! - Még mindig jobb, mint ha én írnám fel magát! - Miért, kicsoda maga? - A sírköves.
A cápamama tanítja a kis cápát vadászni. Megközelítik a strandot, nézik a fürdőzőket, majd a mama így szól - Először megközelíted, és két kört teszel meg körülötte. Aztán kicsit közelebb mégy, egy picit beleharapsz, majd egy kicsit eltávolodsz. Újra megközelíted, a farkaddal megcsapod, hogy repüljön egyet. Na, ezután odamész és megeszed. - De mama, minek ennyi időt elvesztegetni, amikor rögtön meg is ehetem? - kérdi a kis cápa. - Lehet úgy is, de akkor a sz@rt is megeszed!
Két csecsemő beszélget. - Szia. Te fiú vagy, vagy lány? - Fiú. - Honnan tudod? - Ha kimegy a nővér, megmutatom. A nővér elhagyja a termet, a kisbaba felrántja a takarót - Látod? Kék a zoknim
(- Mi a különbség a monszun és a nő között? - Semmi. Mindkettő forró és nedves mikor jön, és viszi a házat meg a kocsit mikor megy.)
|
2012. május 2., szerda 18:02 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A székely meg a fia mennek az erdőben, a fiú az egyik bokor alatt talál egy régi mordályt. Kérdezi az apját: - Mi vóna ez édesapám? - Trombita. - szájába veszi és fujni kezdi, de a puska eldurran, az öregnek meg fülig reped a szája. A gyerek kisvártatva megszólal: - Hát édesapám hiába nevet, én azért egy kicsit megijedtem!
2012. május 2., szerda 17:31 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A japánok teveztek egy nyomozó-robotot, ami elkapja a tolvajokat. Be is vetették három országban. - Japánban öt perc alatt elfogtak 100 tolvajt. - Az Egyesült Államokban öt perc alatt elfogtak 200 tolvajt. - Romániában öt perc alatt ellopták a robotot.
Egy férfi felad egy társkereső hirdetést "Feleséget keresek!" Másnap kap egy csomó levelet, mindegyikben ez áll "Mit szólna az enyémhez?"
|
2012. április 28., szombat 10:13 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A kisgyerek kérdi az apját - Apu, én hogyan jöttem a világra? Az apa belekezd - Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltődött a vírus. Hát ez vagy te.
A repülő az Atlanti-óceán fölött száll, amikor megszólal a kapitány - Kedves utasaink, szélcsendes időben utazunk, az út felét már megtettük. Ha kitekintenek a jobb oldali ablakon, láthatják, mindkét motor működik. Ha balra néznek, láthatják: a bal oldali két motor lángokban áll. Kérem, ne essenek pánikba! Nézzenek le, s az óceán mozdulatlan tükre felett egy kis fehér foltot láthatnak. Az egy ejtőernyő. Én innen beszélek...
Peti új esernyőt vesz, és fél, hogy ellopják. Ezért egy cédulát tesz rá a ruhatárban "Ez az esernyő a középsúlyú ökölvivó bajnoké, aki három perc múlva visszajön." Mikor indul haza, az esernyő helyén csak egy cédulát talál, amin ez áll "Az esernyőt a hosszútávfutó bajnok vitte el, aki soha nem jön vissza."
|
2012. április 26., csütörtök 16:01 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Miért Magyarországon forgat Bruce Willis? - Mert itt a legdrágább az élet.
Fiú: - Szia kicsim! Mit csinálsz? Lány: - Sziaaa! Az titok Fiú: - Az ágyban vagy? Lány: - Igen. Fiú: - Ééés mi van rajtad? Lány: - A haverod...
|
2012. április 24., kedd 19:31 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Benzinkutas felfigyel egy sírdogáló szőkenőre. Kérdezi tőle, hogy mi a baj... - A gyújtáskapcsolóban hagytam a kocsikulcsot és az ajtót véletlenül lezártam a zárgombbal. Nem tudom, hogy nyissam ki. - Sajnos én nem tudok a pult mögül kimenni, hogy segítsek, de itt van egy darab drót, ezzel az ablaknál próbáljon meg benyúlni és a zárgombot felhúzni. Szőke boldogan kisiet a töltőállomás épületéből. Néhány perc múlva hangosan röhögve, a nevetéstől kicsordult könnyeit törölgetve belép egy férfi... - Hát ez nem igaz! ... Hát ilyen nincs! - Mi történt uram? - kérdezi udvariasan a kutas. - Képzelje el... kint van egy szőke nő aki egy darab dróttal próbálja a kocsiját kinyitni..... - mondja a röhögéstől fuldokló ember. - Uram! - csattan fel a kutas... - Ön igen modortalan. Miért kell nevetni másnak a baján. Ön is kerülhet még hasonló helyzetbe és akkor Önnek is jó lesz, ha egy darab dróttal ki tudja nyitni a kocsiját! - Nem azon nevetek én! - mondja a férfi.... - Hanem azt röhögöm, hogy az a szerencsétlen küszködik a dróttal, de bent ül egy másik szőke aki irányítja, hogy: kicsit balra, kicsit jobbra....
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. április 23., hétfő 21:08 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A szokásos napi fejtágító.
Kibéreli a nászutas lakosztályt egy 95 éves férfi és 23 éves felesége. Másnap a fiatalasszony remegő lábakkal jön le a lépcsőn. A portás megkérdi - Valami baleset érte? - Nem, csak amikor az öreg azt mondta, 75 éve spórol, én hülye azt hittem,a pénzre gondol...
Két őrült a diliházban pókerezik. Az egyik megszólal - Sakk! - Te hülye! A dominóban mióta van szabadrúgás?
Egy fiatal, csinos szőke hölgy ül az állatorvosi rendelőben és egy palotapincsit simogat a kezében. Odamegy hozzá egy férfi és ezt mondja - Szívesen lennék a kutyája helyében! - Nem hiszem, épp kiheréltetni viszem...
Az anyósomat úgy szeretem mint a csillárt. Egyszerre lógjon is, meg égjen is.
|
2012. április 23., hétfő 20:59 |
|
|