|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 23:32
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A baromfiudvarban a kakas ahányszor elmegy az egyik tyúk mellett, mindig kitép a hátából egy tollat. A tyúk már majdnem kopasz, mikor nem bírja tovább idegekkel, és megszólal - Mondd csak te kakas, a többi tyúkot miért nem bántod? - Mert téged meztelenül akarlak! - válaszolja a kakas.
- Miért nincs a halnak haja?? - Mert sohasem tudná megszárítani!
A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következőt: Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába. Egy óra múlva nyisd ki! Ki örül neked jobban, amikor meglát?
_________________ K.Tamás
|
2012. május 31., csütörtök 20:10 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bemegy a részeg a templomba. Meglátja Máriát, karjaiban a kis Jézussal - A nőnek egy sherryt, a gyereknek egy kakaót! Megy tovább, meglátja Jézust a kereszten - Az artistának egy sört! Benyit a gyóntatószékbe, ott ül a pap - Te meg ha befejezted a szarást, szolgáld ki a vendégeket!
A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából. - Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja. - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta. - Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!
|
2012. május 30., szerda 19:29 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A feleségemmel elmentünk kirándulni, az éjszakai szállásunk pedig egy erdei ifjúsági szállóban volt. Ahogy lefeküdtünk a faházunkban, rossz érzés fogott el, és így szóltam az asszonynak: - Olyan érzésem van, mint gyerekkoromban! Biztos vagyok benne, hogy egy szörny fekszik az ágyam alatt! Erre az asszony kicsit feldühödött, és így szólt: - Haha, nagyon vicces! Én hülye, minek engedtem, hogy te aludj fent az emeletes ágyon!
Nyuszika megy az erdőben,találkozik a farkassal. Mondja a farkasnak hogy mond azt 33. Farkas koma mondja is. Erre nyuszika : Nyald a seggem télen nyáron!! Másnap megint arra jár nyuszika és megint mondja a farkasnak mond azt hogy 66. ... Farkas koma, csak úgy gondolja nem veri át nyuszika és mondja a számot,66. ... Erre nyuszika: seggedre szádra pattanhat!!! Farkas erre nagyon ideges lesz,de annyira hogy este ki talált valamit a nyuszikának. Másnap megy arra nyuszika épp mondani akar a farkasnak valamit de félbe szakítja. Nyuszika tudod mit, 49 a k.rva anyádat!!!
80 éves nagyapa betelefonál a rádióba: - Halló a játékra jelentkeznék! - Nagyszerű! - Lenne három kérdésem, felkészült? - Igen! ... - Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele? - Bicikli! - Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk. - Második kérdés: Mi az, négy kereke van, meg motorja is, meg kormány, mi az? - Autó! - Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk. - Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: Mi az, szárnya van, motorja van, kerozinnal megy és repülni lehet vele? - Repülő! - Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk. - Sajnos nem nyert, majd legközelebb! - Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem? - Mondja az öreg. - Természetesen! - Mi az? Az utcasarkon áll, és pénzért árulja magát? - Hát kurva! - Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam
|
2012. május 28., hétfő 18:01 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél. Egyszer csak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti. - A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!
A cigány bemegy a DVD kölcsönzőbe, odamegy a pultoshoz, és azt kérdezi - Adjon má egy olyan fimet amiben a cigány lelövi a Rambo-t. - Hát olyan filmről az életben nem hallottam! - Akkor addzson olyat amiben a cigány megveri a Schwarzeneggert! - Hát olyan film biztos nem létezik! - Há akkó milyen film van akkor ebben a kölcsönzőben ami cigányos? - Van itt egy olyan, amiben a cigánynak dolgoznia kell, hogy megéljen! - Jaaaaj, a sci-fi-t azt nem szeretjük!
|
2012. május 24., csütörtök 20:07 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Mi a hasonlóság a női mell és a videojáték között? Mindkettőt a gyerekeknek találták ki, mégis a felnőttek játszanak vele.
Órán az iskolában a tanító néni látja, hogy nagyon mozog a hátsó pad. Meg is kérdezi Pistikét - Mi történik ott hátul Pistike? - A tanító néni mondta, hogy húzzam meg a Margót...
Szülészeten a nővér kérdezi szülés után a kismamát - Asszonyom, beengedhetem az apukát? - Isten ments! Mindjárt itt a férjem!
|
2012. május 20., vasárnap 20:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A szőke depressziós lesz, és elhatározza, hogy öngyilkosságot követ el. Fog egy jó erős kötelet, és kimegy a parkba, egy fához, hogy felakassza magát. Hosszas próbálkozás után sikerül a művelet, ott lengedezik a hajnali szellőben. Arra megy egy kutyáját sétáltató férfi, aki odaszól neki - Hölgyem, mit csinál ott fent? - Meg akarok halni! - De akkor miért a derekára kötötte a kötelet, miért nem a nyakára? - Próbáltam úgy is, csak akkor nem kaptam levegőt!
A tízemeletes ház legfelső emeletén egy férfi ki akar lökni egy asszonyt az ablakon. Az utcán bámészkodók közül felkiált valaki - Gyilkos! Ki akarja lökni a feleségét! - Nem a feleségem, az anyósom! – kiált vissza a tizedikről a férfi. Mire a bámészkodó: - Nézd, hogy kapaszkodik a rohadék!
Hajókatasztrófa, helikopterrel mentik a túlélőket. Az egyik helikopter kötelébe 11-en kapaszkodnak: 10 szőke és egy barna hajú nő. Lekiabál a pilóta - Sajnos a kötél csak 10 embert bír el. Valakinek le kell ugrania! Azt mondja a barna - Én már túl vagyok életem delén, előttetek még nyitva áll az élet, feláldozom magam! Azzal elengedi a kötelet, leesik. A többieket annyira meghatotta a dolog, hogy elkezdtek tapsolni.
|
2012. május 19., szombat 16:28 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Szőke nő az Andrássy úton beugrik egy ott álló taxiba - Az Andrássy útra, legyen szíves! - Már ott vagyunk hölgyem! - Hűűű! Ilyen gyorsan? Mennyivel tartozom? - Semmivel! - Hűűű, de olcsó!
|
2012. május 18., péntek 20:30 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A radiológus magához hívatja a beteget - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először? - A rosszat, doktor úr! - Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik! - Hát ez szörnyű, és mi a jó hír? - Photoshoppal el tudom tüntetni.
|
2012. május 17., csütörtök 20:05 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön, megpillantja a kezében seprűt tartó, tomboló feleséget, és azt kérdezi -Takarítasz, vazze, vagy repülsz valahova?
A vég: Anyós a halálos ágyon - Jaj, meghalok, jaj, végem van, meghalok! Felnéz a plafonra - A plafont meg le kéne festeni. Mire a vő - Anyuka, egyszerre csak egy dologra koncentráljon!
Rendőr: - Nézze. Elkaptuk a tolvajt, aki önhöz betört. Mindent bevallott, mindent visszaadott. Itt kell aláírni. Áldozat: - Látni akarom! Beszélnem kell vele! Rendőr: - Minek? Áldozat: - Éjjel kettőkor úgy surrant be, hogy a feleségem nem ébredt fel. Érdekel a technikája
|
2012. május 16., szerda 18:35 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A szőke nő üldögél a kávéházban. Odamegy hozzá a pincérnő, akinek névkártya van a mellére tűzve. A szöszi elolvassa és felkiált - "Anna", jaj, de cuki! És mondd, a másikat hogy nevezed...?
|
2012. május 10., csütörtök 17:34 |
|
|