|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 23:26
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi - Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"? Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi - Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele? Mire az anyós - Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz. Erre az apa odamegy a feleségéhez - Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele? Mire a felesége - Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam... Erre az apa odamegy a nagylányhoz - Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele? Mire a lány - Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte. Erre az apa azt mondja Pistikének - Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz ribanccal élünk együtt!
Régen a férfinak le kellett győznie a sárkányt, hogy feleségül vehesse a szüzet. Manapság már nincsenek szüzek és a sárkányt kell elvenni.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 16., hétfő 20:34 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Rengeteg a női hallgató a teremben, amikor a nőgyógyász előadást tart. - A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül - mondja. Mire megszólal az egyik csaj - A puhától meg idegbajt, de azonnal.
Megtörtént eset!!! Politológiából vizsgáztam.Mindent szépen megtanultam, mert tudtam, hogy nem vagyok szimpatikus a tanárnak. Amikor elmeséltem a rendszerváltás minden apró titkát, a professzor megszólalt: - Kitűnő felelet, már csak két kérdés a kettesért: - Ki volt Nagy Imre keresztapja és ki tervezte a díszletet az újratemetésén? ......Megbuktam.
|
2012. július 10., kedd 21:22 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Szeretkezés közben megszólal a nő - Jézusom, lépteket hallok, jön haza a férjem a vadászatból! - Most hova bújjak? - kérdi a szeretője. - Sehova! Csináld gyorsabban, mozgó célpontot még sosem talált el!
Egy hapsi kiküldetésbe megy és filózik - Repülővel megyek, azon hányni szoktam, tehát Deadalont vennem kell... Az asszony otthon marad, nő meg kell, tehát kotonra is szükségem lesz. Bemegy a gyógyszertárba és mondja a patikusnak - Kérek egy levél Deadalont és egy csomag kotont! Megkapja, fizet és kimegy, de közben morfondírozik tovább - Lehet, hogy ott is röpködnöm kell még, és hát nők mindenhol vannak, kevés lesz a készlet. Visszamegy és mondja újból - Lesz szíves még egy levél Deadalont és még egy doboz kotont adni! Mire a patikus - Uram, kérdezhetek valamit? - Hogyne, parancsoljon! - Ha hányingere van a hölgytől, minek k.félgeti?
|
2012. július 8., vasárnap 21:40 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
KÉT TEHÉN ÜL EGY SZOBÁBAN, AZ EGYIK ZOKNIT KÖT, A MÁSIK ÚJSÁGOT OLVAS! MEGSZÓLAL AZ AMELYIK ZOKNIT KŐT -BŐŐŐŐŐ! -BŐ ÁM AZ ANYÁD PICS.JA MÉG FEL SEM PROBÁLTAD! -MONDJA A MÁSIK TEHÉN!
Kovács kapatosan botorkál haza. Látja, hogy a lépcsőházban fekszik valaki. - Hol lakik, jóember? - kérdezi segítőkészen. - Egy emelettel feljebb, balra. Felcipeli a sorstársát, kinyitja a baloldali ajtót, beteszi a férfit. Utána visszamegy a földszintre. Megint lát ott valakit. Megkérdezi: - Hát maga hol lakik? - Egy emelettel feljebb, balra. Felcipeli őt is, kinyitja az ajtót,belöki. Megint lemegy. Megint fekszik ott valaki. Kovács most már dühös - Csak azt ne mondja, hogy maga is egy emelettel feljebb, balra lakik! A férfi nehézkesen feltápászkodik. - De igen, és ha még egyszer belök a liftaknába, arcon vágom.
|
2012. július 7., szombat 18:57 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Pistike először hoz haza rossz osztályzatot. Apukája megrendülten nézegeti a füzetlap alján díszelgő egyest. – Ugye tudod, hogy a rossz jegyért verés jár? – Szerintem is – lelkendezik a gyerek. – Menjünk, én tudom hol lakik a tanító néni!
Az irodában az egyik kopasz dolgozó megunja, hogy mindenki a kopasz fején viccelődik. Egyik nap, amikor az egyik kolléga megsimogatja a fejét, és így szól: "Pont olyan érzés, mintha a feleségem fenekét simogatnám", cselekvésre szánja el magát. Ő is végigsimít a saját fején, és az mondja: - Most, hogy mondod. Tényleg olyan, mint a feleséged feneke.
|
2012. július 4., szerda 20:46 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Az ügyeletes tiszt felveszi a jegyzőkönyvet, s közben kérdezgeti a bejelentőt - El tudná mondani, milyen volt a támadója? - Dőlt belőle az alkoholszag. - Mégis, valami pontosabbat nem tud mondani? - Azt hiszem, körtepálinka volt...
-Miért megy négykézlább a szőke nő a boltban? -Mert keresi az alacsony árakat.
|
2012. június 30., szombat 20:38 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy néger és egy fehér ember egymás mellett utaznak egy repülőn. A fehér megéhezik és elővesz egy banánt. Mire a néger - Az mi? - Ez egy banán! - Ugyan, ez nem banán! Nálunk 3 kilós banánok nőnek! Elteszi a fehér a banánt, elővesz egy narancsot. Mire a néger - Az mi? - Ez egy narancs! - Ugyan, mifelénk strandlabda méretű narancsok nőnek! - dicsekszik a néger. A fehér elővesz egy paradicsomot, mire a néger megkérdi - Az mi? - Ez ba.dmeg? Ribizli!
A terhes nő és a férje bemennek a klinikára, mivel már közeleg a szülés időpontja. Az orvos azt mondja nekik - Van egy új találmányunk, ha gondolják, kipróbálhatják. Ez egy olyan szerkezet, amely lehetővé teszi, hogy a szülés fájdalmai megosztódjanak a szülők között. Beállítható, hogy a fájdalomból kire mennyi jusson. A pár megbeszéli, és úgy döntenek, hogy kipróbálják. Eljön a szülés ideje, az orvos elindítja a gépet. Kezdetnek úgy állítja be, hogy a nőre jusson 90%, az apukára pedig 10%. A férj azt mondja, ez neki meg se kottyan. Az orvos erre átállítja 50-50%-ra. A férj fel sem veszi, sőt azt mondja az orvosnak - Nézze, ez semmi. Állítsa rám az összes fájdalmat! - De uram, ha nem készül fel rá, akkor még bele is halhat! - Nem baj, ez csak egy szúnyogcsípés! Az orvos beállítja a gépet, rendben megszületik a baba, a férjnek semmi baja sem lesz. Amikor aztán hazamegy, a lakásuk ajtaja előtt találja görcsbe rándulva, holtan a postást.
|
2012. június 26., kedd 21:47 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre az egyik tanára mellé, de az így válaszolt - Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak. - Jó, akkor továbbrepülök! - válaszolt a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad - Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod? - Az aranyat. - Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot, mert az fontosabb, mint a pénz. - Mindenki azt választja, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák. A tanár majd megőrül és azt írja a dolgozatra: "Szamár". A diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól - Elnézést, a tanár úr aláírta, de nem írt rá jegyet!
Újságíró készít riportot az elmegyógyintézetben. Azt kérdi a főorvostól - Hogyan állapítják meg egy páciensről, hogy már elhagyhatja a kórházat? - Vannak olyan feladataink, amiket helyesen végrehajtva bizonyíthatják elmeállapotukat. - Tudna egy ilyen példát mondani? - Persze. Vegyük például ezt: van egy kád, teli vízzel. Van a fürdőszobában három tárgy, egy kiskanál, egy pohár és egy vödör. Melyikkel tüntetné el a vizet a kádból? - Ó, hát ez egyszerű! Minden normális ember a vödröt választaná. - Nem, minden normális ember kihúzná a dugót a kádból...
|
2012. június 5., kedd 11:40 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Szeged egyik "elit" iskolájában két elsős lány között hangzott el a következő párbeszéd - Te hol laksz? - Kollégiumban. - És az nagy város?
Haldoklik a skót, halálos ágyához hívatja a rokonságot, és kérdi tőlük - Itt vagy, édes fiam? - Itt vagyok, édesapám. - Itt vagy, drága feleségem? - Igen édesem, itt vagyok! - Itt vagy drága húgom? - Itt vagyok bátyám. - Mindenki itt van? - Igen - válaszolja a rokonság. - Akkor miért ég kint a villany?
|
2012. június 4., hétfő 14:00 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Miért van a szőke nő monitorján cipőnyom? - Mert megpróbált belépni az internetre.
A nyuszika a tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez, de nem nagyon.
|
2012. június 2., szombat 20:12 |
|
|