|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 23:20
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: -
Főnök a titkárnőjének: -Gizike! Miért javította ki az "e" betűt "a" betűre? -Főnök,hát maga szerint van értelme annak,hogy feszmérő? Stevbig most szerzett egy feszmérőt ..hmm vagy még sem azt ?
2012. augusztus 8., szerda 20:23 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A vadász betér a kocsmába, és elmondja hogy ő a legnagyobb vadász, bármely vadat felismer a szőréről, sőt, ha a sebet is megmutatják neki, akkor egy italért cserébe megmondja a fegyver típusát is, amivel megölték. Hozzák az első vadbőrt, a vadász bekötött szemmel megmondja, medve, 0.3-as kaliberű vadászpuska. Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja hogy nyúl, és sörétes puskával lőtték meg. Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer, jól berúg, de azért valahogy hazatámolyog a feleségéhez. Másnap reggel a tükör előtt látja, hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a feleségét - Drágám, tegnap éjjel berugtam, de ki vert meg? Mire az asszony - Én. Éjjel 3-kor mellém bujtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt mondtad, ez egy vadászgörény és fejszével verték agyon.
Három idős néni a régi szép időkről beszélgetnek. -Régen ilyen szép,hosszú,vastag uborkákat lehetett kapni a piacon és sokkal olcsobb is volt. Mondja az egyik és mutatja is az uborka méretét a kezével. -Bizony igy volt és két ekkora fej hagymát adtak a mai egy fej áráért. Teszi hozzá a másik és ő is mutatja, hogy mekkora hagymák voltak. A harmadik, aki tök süket nézi őket elgondolkozva majd megszólal: -Na erre a férfira én is jól emlékszem csak a neve nem jut eszembe.
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 8., szerda 8:32 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Már 20 éve házas vagyok és még mindig ugyanazt a nőt szeretem. -Fantasztikus! -Az,de nagyon veszélyes! Ha a feleségem megtudja, agyonüt!
-Mikor megy ki a TV Maci a divatból? -??? -Amikor már nem mossa a fogát,hanem egy pohár vizbe teszi estére.
Főnök a titkárnőjének: -Gizike! Miért javította ki az "e" betűt "a" betűre? -Főnök,hát maga szerint van értelme annak,hogy feszmérő?
|
2012. augusztus 7., kedd 6:01 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Az amerikai iskolába, a tanárnő azt a feladatot adja fel, hogy mindenki gyűjtsön egy tanulságos történetet. Másnap: - Nos, te Pistike mit gyűjtöttél? - Egyszer amikor vittük a tojást a vásárra, eltört a szekér kereke, és eltört az összes tojás. - És mi ebből a tanulság? - Az, hogy ne vigyük egy kosárba az összes tojást. - Jó, és te kicsi Juliska, mit gyűjtöttél? - Egyszer amikor vittük a tejet a vásárra, megbotlott a szamár és kiborult a tej. - És mi ebből a tanulság? - Az, hogy ne vigyük egy kannába az összes tejet. - Jó, és te kicsi Tomika, mit gyűjtöttél? - A bácsikám Vietnamban szolgált zöldsapkásként. Egyszer lelőtték a helikopterét, amelyben a frontra vitték. Volt nála egy gépfegyver, egy kés és egy üveg Whisky. A zuhanás közben megitta az üveg Whiskyt, hogy ne vesszen kárba. Amikor földet ért szembe találta magát 100 vietkongal, 45-et elintézett a gépfegyverrel, amikor kifogyott a muníció. Fogta a kést és megölt vele 35 vietkongot, de akkor kicsorbult a kés éle. A maradék 20-at pedig saját kezével ölte meg. - Jaj, és mi a tanulság ebből a szörnyűségből? - Hát mi!?, Az hogy ne b.szogasd Bob bácsit ha részeg!
Szilikonmellű bombanő áll a Balatonban. Egy csónakázó férfi nézi, nézi, majd mivel ismerkedni akar, megkérdezi tőle: - Meg tudná mondani, hány fokos a víz? - Uram! Engem már sokszor néztek k.rvának, de hőmérőnek még soha.
|
2012. augusztus 2., csütörtök 8:27 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A férj belép a nappaliba és látja, hogy azanyósa éppen magában beszél. - Anyuka, hányszor mondjam, hogy ne beszéljen magában? - Miért? - Azért, mert utána nem tudja, hogy kitől hallotta azt a sok hülyeséget.
Az oroszt az amerikait meg a magyart elkapják a kannibálok. A törzsfőnök kérdi tőlük honnan jöttek? Az orosz mondja. -Én a nagy Oroszországból jöttem. Erre a törzsfőnök. -Igen? Akkor belőled fasírt lesz. Szól az amerikai. -Én hatalmas USA-ból jöttem. Mire a törzsfőnök. -Igen? Akkor belőled töltöttkáposzta lesz. A magyar csak szerényen. -Én kis Magyarországról jöttem. Erre a törzsfőnök. -Magyar vagy? A fiam ott tanul az egyetemen. Gyere ülj le. Mit eszel fasírtot vagy töltöttkáposztát?
|
2012. július 28., szombat 12:31 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban. Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától - Mit csinálsz fiam? - Maszturbálok apám. - Na, és hogy haladsz, fiam? - Még nem sokra haladtam apám. - Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!
Kibéreli a nászutas lakosztályt egy 95 éves férfi és 23 éves felesége. Másnap a fiatalasszony remegő lábakkal jön le a lépcsőn. A portás megkérdi - Valami baleset érte? - Nem, csak amikor az öreg azt mondta, 75 éve spórol, én hülye azt hittem, a pénzre gondol...
|
2012. július 26., csütörtök 16:47 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
lány: én nagyon félek.. nem akarom... fiú: nyugi, semmi baj kicsim! lány: de én nem csináltam még ilyet.. fiú: örülök hogy én lehetek az első neked. lány: de én végig sikítozni fogok és kapaszkodni beléd.. fiú: szivi, a hullámvasút nem olyan vészes!
Lány: Nem! Fiú: Naa cicám Lány: Ma már kétszer beraktad! Nem unod? Fiú: Sose Lány: Utoljára nézem meg veled azt a vígjátékot!
|
2012. július 25., szerda 17:09 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Reggel Szabó összetörve találja a kocsiját az utcán. Döbbenten nézegeti, egyszer csak észrevesz egy cédulát. Ez áll rajta: Legalább húszan figyelnek, mikor ezeket a sorokat írom. Azt hiszik, hogy a nevem, a címem, a jogosítványom számát és a biztosítóm adatait írom. Tévedtek... Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére egy rakás száraz lószart szór a szoba közepére. A nő felháborodva ordítozik vele: - Megőrült maga? Hogy képzeli ezt? Az ügynök előveszi a legszebb mosolyát: - Drága asszonyom, megigérem magának, hogy amit ez a csodalatos porszívónem szed fel, meg fogom enni. - Na, akkor teszek magának egy kis szószt a lószarra, - mondja a nő -, ugyanis nincs áram a házban. 
|
2012. július 23., hétfő 18:23 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A bárban egy részeg odatámolyog egy lányhoz és megszólítja - Elnézést, hölgyem, azt hiszem, ön tartozik nekem egy itallal! - Én? Hogy-hogy? - kérdezi a lány meglepődve. - Mert olyan ronda, hogy elejtettem a poharamat, amikor megláttam.
Férj bemegy a hálószobába, hóna alatt egy kecske. - Látod drágám, amikor fáj a fejem, ezt a disznót szoktam megdöngetni - mondja. Mire a felesége: - De hát ez nem is disznó! - Asszony, nem hozzád beszéltem!
|
2012. július 19., csütörtök 8:30 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Két cigány megy egy biciklivel, egy zsákot szorongatva. Megállítja őket a rendőr. -Na, ma mit loptatok? Mi van a zsákban? Kinyitja, de nincs benne semmi. -Jól van, mehettek! Később megszólal az egyik cigány. -Na, látod Gazsi, így kell biciklit lopni!
A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a lányát. A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a 3 legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába, és reggel egy nagy kővel a hasán ébred, rajta felirat: "Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50 kg-os kő a mellkason!" A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot: "Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve!" A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utánaugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak külső oldalán megpillantja a harmadik feliratot: "Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve!" ...tovább>>
|
2012. július 17., kedd 21:27 |
|
|