|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 2:18
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Az én anyósom olyan,mint egy jó pohár sör. -Miért,olyan finom? -Nem.Jéghideg, és mikor elém kerül, habzik a szája.
- Ki volt az aki az anyósomnak fogkrém helyett egy tubus pillanatragasztót adott?- ront be egy férfi a sarki élelmiszerboltba. - Én voltam uram, nagyon sajnálom, tévedés történt- vallja be a segéd. - Ugyan fiam, csak megköszönni jöttem!
A csiga vérző fejjel ül az ambulancián. Az orvos kérdezi: - Hát magával meg mi történt? - Rohantam haza mint állat, és hirtelen kinőtt előtt egy gomba!
Béla bácsi kitántorog a kocsmából. Nekimegy egy nőnek, aki rögtön lekever két hatalmas pofont, mire az öreg megrázza magát: - Hű, de hamar hazaértem!
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 29., szerda 20:09 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2012. augusztus 29., szerda 18:58 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor most már nem vagyok egyedül. 
|
2012. augusztus 29., szerda 18:49 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Találkozik a rendőr a haverjával, aki épp egy könyvet olvas. Megkérdezi, hogy mit olvas: - Mit olvasol? - Egy logikáról szóló könyvet. - Mi az a logika? - Figyelj, elmagyarázom! Van akváriumod? - Van. - Tehát ha van akváriumod, akkor feltételezem, azért van, mert szereted a halakat. - Igen, szeretem. - És ha szereted a halakat, akkor biztos szereted a finom halászlevet. - Igen. - És ha szereted a finom halászlevet, akkor biztos szeretsz hozzá finom bort inni. - Igen, valóban így van. - És ha szereted a jó borokat, akkor biztos szereted a jó nőket is. - Hát tényleg szeretem. - És ha szereted a jó nőket, akkor nyilván nem vagy buzi. - Hát tényleg nem vagyok. - Na ennyi. A rendőrnek nagyon megtetszik ez a logika-dolog, kölcsönkéri a könyvet. Épp olvassa ő is, mikor találkozik egy másik rendőrrel, aki odamegy hozzá: - Mondd csak, mit olvasol? - Egy logikáról szóló könyvet. - Mi az a logika? - Figyelj, elmagyarázom. Van akváriumod? - Nincs. - Akkor te buzi vagy.
2012. augusztus 29., szerda 17:45 |
|
 |
edit86
|
- Miért nem cseréli ki a szőke nő az akvárium vizét? - Mert azt várja, hogy a halak megigyák az előző adagot.
2012. augusztus 29., szerda 17:43 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Móricka ballag haza,amikor meglát egy öreg nénit a fán. -Mi az nyanya, red bull? -Nem kisfiam, Pitbul!
Az utasok remegnek a buszban a kanyargós hegyi úton. - Félnek? -kérdezi az idegenvezető. Az utasok bólogatnak. - Akkor tegyék azt amit a buszvezető! - Mégis mit? - Csukják be a szemüket !
|
2012. augusztus 28., kedd 20:37 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Melyik egér jár két lábon? -Mickey Egér És melyik kacsa jár két lábon? -........ Az összes kacsa!!! (Kíváncsi vagyok hányan gondoltak Donald Kacsára)
Taxis visz egy utast, amikor észreveszik, hogy az út mellett párzik két kutya. A taxis büszkén megjegyzi - Én és a feleségem minden éjjel így csináljuk. Az utas szomorúan mondja - Az én feleségem sajnos nagyon konzervatív, csak a hagyományos pózokat szereti. A taxis nekiáll tanácsot adni - Próbáljon meg este megitatni az asszonnyal két pohár Martinit, meglátja, sokkal készségesebb lesz. Másnap megint találkoznak, a taxis megkérdi - Na, használt a két Martini? - Igen, de tízet kellett megitatnom vele... - Hogyan? Az nagyon sok! - Igen, az első két Martini után már nem volt kifogása az új póz ellen, de további nyolc kellett hozzá, hogy hajlandó legyen felvenni a szájkosarat...
|
2012. augusztus 27., hétfő 18:58 |
|
 |
edit86
|
2012. augusztus 26., vasárnap 12:44 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy vidéki csehóban, egy részeg fickó kutat a zsebében. - Megkérdezi tőle a barátja: - Te komám, mit keresel ilyen izgatottan a zsebedben? - Csak azt szeretném tudni, szomjas vagyok-e még?
Egy nő sétál az utcán a gyerekével. Megáll előttük egy néni és felkiált: - Jaj, de édes kisbaba! Tisztára olyan, mint az apja.
- Igen, bár jobban szeretném ha inkább a férjemre hasonlítana
Egy repülőgép zuhanni kezd. Öten vannak a fedélzeten, de sajnos csak 4 ejtőernyő van! Az első utas azt mondja: "Én vagyok Shaqueill O'Neill, az NBA legjobb kosárlabda játékosa. A Lakersnek szüksége van rám, nem lenne fair velük szemben, ha meghalnék." Ezzel elveszi az első ejtőernyőt és kiugrik a gépből. A második utas, Hilary Clinton azt mondja: "Az USA előző elnökének vagyok a felesége. A világ legtiszteletreméltóbb nője vagyok, New York szenátora és az USA talán leendő elnöke. " Ezzel elvesz egyejtőernyőt és ő is kiugrik. A harmadik utas, B.Obama azt mondja: "Én vagyok az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Nagy befolyásom van a világpolitikában. És emellett én vagyok az ország eddigi legintelligensebb elnöke és tartozom annyival a polgáraimnak, hogy nem halok meg." Ezzel elvesz egy ernyőt és kiugrik. A negyedik utas, a Pápa, azt mondja az ötödik utasnak, egy 12 éves iskolásfiúnak: "Én már nagyon öreg vagyok. Eddig is jó emberként és papként éltem le az életemet, ezért neked adom a negyedik ernyőt. "Erre a fiú azt válaszolja: "Semmi gond, az Ön számára is van egy ejtőernyőnk. Amerika legintelligensebb elnöke az iskolatáskámat vitte el..."
|
2012. augusztus 25., szombat 6:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A mérnök meghal és a pokolra kerül. Hamarosan igen elégedetlen lesz a pokol kényelmi szolgáltatásaival, ezért fejlesztésekbe kezd. Nemsokára lesz légkondicionálás, lift és vízöblítéses vécé, és a mérnök igen nagy népszerűségre tesz szert. Egy nap az Úr felhívja a Sátánt telefonon és érdeklődve kérdezi - Hát hogy smint mennek a dolgok odalent a Pokolban? A Sátán erre - Nagyszerűen. Már van légkondicionálásunk, liftünk és vízöblítéses vécénk, és a mérnök megint dolgozik valamin. - Micsoda?! – kiált fel az Úr. – Egy mérnök a pokolban? Csak tévedésből kerülhetett oda, neki nem ott kéne lennie, azonnal küldjétek fel ide! - Szó sincs róla, jó hogy a csapatomban van, meg is tartom – így a Sátán. - Akkor beperellek – szól az Úr. A Sátán felkacag - Igen?! És hol fogsz találni egy ügyvédet?
Egy borkereskedés szerződött borkóstolója meghalt, így az igazgató hirdetést adott fel a megüresedett hely betöltésére. Egy elhanyagolt külsejű, részeges kinézetű férfi jelentkezett interjúra. Az igazgató kínosan törte a fejét, hogyan is rázhatná le? Kezébe adott hát egy pohár bort. A jelölt megkóstolta “Ez egy Muscat, 3 éves, északi lejtésű dombról, acéltartályban érlelve; alacsony fokozatú, de még elfogadható…” “Helyes! ” – mondta az igazgató. Második pohár… “Ez egy Cabernet, 8 éves, délnyugati lejtésű dombról, tölgyfa hordóban érlelve 8 fokra. Még 3 évig kellene hagyni a legjobb végeredményhez.” “Talált! ” – ismerte be kelletlenül az igazgató. Harmadik pohár… “Ez egy Pinot Blanc pezsgő, magas rangú, exkluzív!”- szólalt meg nyugodtan a részeges. Az igazgató megdöbbent. Segélykérően a titkárnőjére pillantott. Az kiment a szobából, majd perceken belül visszatért egy vizelettel teli pohárral. A jelölt megkóstolta… “Ez egy szőke, 26 éves, 3 hónapos terhes és ha még most se adja nekem ezt a kurva állást, megnevezem a gyerek apját is!!”
Három pásztor eldönti, hogy szabadságot vesznek és elmennek a tengerre. Amikor odaérnek beülnek egy étterembe és eldöntik, hogy olyant rendelnek, ami otthon a hegyekben nincs. Jön a pincér és így szól az egyik: - Jó napot kívánok, szeretnénk olyat rendelni, ami nálunk a hegyekben nincs. - Rendeljenek például tenger gyümölcseit! - Jó de mi az a tenger gyümölcsei? - Hát olyan állatok amik a tengerben élnek: kagylók, rákok... Meg is egyezik a három pásztor, hogy ilyet rendelnek és amikor elmegy a pincér megszólal az egyik: -Na barátaim ma is tanultam valamit. Ha a kagyló tenger gyümölcse akkor a medve tudjátok mi?... Hát erdei gyümölcs!
|
2012. augusztus 23., csütörtök 20:05 |
|
|