|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 2:39
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Egy nőnek rettenetes rémálma van. Meztelenül rohan egy sikátorban, miközben egy hatalmas néger férfi kergeti. A nő rohan, rohan, de nincs menekvés. Megbotlik, elesik, és az ürge ráveti magát. A nő elkezd sikoltozni: - Mit akar maga tőlem? A fazon megáll és ránéz a nőre: - Én magától? Hisz maga álmodik engem.
2012. szeptember 2., vasárnap 14:12 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Doktor úr,biztos javul a látásom, ha sok sárgarépát eszem? -Asszonyom,látott már maga szemüveges nyulat?
-Nézd már te asszony!!! -mondja a székely a feleségének. -Nézz ki az ablakon, egy ló van az udvarunkon! -Az nem is ló, hanem tehén te! -mondja a felesége. - Nem a tükörben te, én az ablakot mondtam!
Hogy hívják a pukizó tündért? Fingiling
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 1., szombat 20:24 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
A búvár a tengerbe való beugrás előtti percekben telefonon beszélget a feleségével, amikor hirtelen megszólal: - Na, most már leteszem drágám, mert mindjárt lemerülök!
2012. augusztus 31., péntek 20:47 |
|
 |
edit86
|
Szőke nő az Andrássy úton beugrik egy ott álló taxiba: - Az Andrássy útra, legyen szíves! - Már ott vagyunk hölgyem! - Hűűű! Ilyen gyorsan? Mennyivel tartozom? - Semmivel! - Hűűű, de olcsó!
2012. augusztus 31., péntek 20:47 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Apa - dicsekszik a lány - egy fiú azt mondta nekem a suliban, hogy szép a szélvédőm, gyönyörű a csomagtartóm, jó a kasztnim és kifogástalanok az ütközőim. - Hát édes lányom - szólt az apja - mond meg annak a fiúnak, hogy még garanciális vagy és ha fel meri emelni a motorháztetődet, hogy ellenőrizze az olajszintedet, akkor letöröm a kipufogóját!
Két nő játszik a golfpályán. Egyikük üt egy nagyot, a labda messzire repül és pont egy férfiakból álló csoportba csapódik. Nagy üvöltés hallatszik, a két nő futva indul az áldozatokhoz, majd egy férfit látnak, aki két kezét a lába között tartva egy helyben ugrál, fájdalmas kifejezéssel az arcán. A tettes odamegy hozzá, és azt mondja: - Jaj uram, nagyon sajnálom. Úgy látom, pont a legrosszabb helyen találtam el. Engedje meg, hogy segítsek én orvos vagyok. Azzal elkezdi masszírozni a férfi nemi szervét. - Ugye, most már sokkal jobb? - kérdezi áldozatától. - Ó igen, most már sokkal jobb - feleli meglepetten a férfi. - De az ujjam sajnos még mindig fáj.
Kovács hosszú tengeri hajóútra indul, de a második héten hajótörést szenved. Egyetlen férfiként tizenkét gyönyörű hajadonnal együtt egy lakatlan szigetre kerül. Nemsokára a hölgyek meg is egyeznek Kovács "használatát" illetően, testvériesen beosztják maguknak az egyetlen lehetőséget. Néhány hónap elteltével azonban hősünk már igencsak fáradt, de a lányok megkövetelik, amit csak lehet. Egy szép nap Kovács a tengerparton sétálva közelgő mentőcsónakot észlel. Azonnal beúszik és a partra vontatja a ladikot, amelyben fiatal, izmos, jóképű férfi fekszik aléltan. Kovács vizet ad, éleszt, végre a jövevény magához tér és felnyitva szemeit, Kovácsra néz: - Te kis huncut, te tetszel nekem.
|
2012. augusztus 31., péntek 20:42 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Én jövök A csónakkölcsönzős épp a tavat kémleli a távcsövével, mikor észreveszi, hogy az egyik csónakkal valami nincs rendben. Beleszól a hangosbemondóba - Kilences, kilences, azonnal jöjjön vissza! Erre odaszól a kollégája - Te, hát nekünk nincs is annyi csónakunk! Mire a kölcsönzős rémülten - Te jó ég, hatos, hatos, csak nincs valami baj? Apuka felvilágosítja a fiát. - Tudod fiam, a télapó, meg a húsvéti nyuszi az én voltam. - Tudom apu, a gólya meg a szomszéd bácsi.
|
2012. augusztus 30., csütörtök 20:14 |
|
 |
edit86
|
Az utcán két ember verekszik, és egy kicsit odébb Móricka rettenetesen bőg. Egy arrajáró nő megkérdezi Mórickát: - Miért sírsz, kisfiú? - Mert verik az apámat. - Hát melyikük az apád? - Épp azon verekszenek.
2012. augusztus 30., csütörtök 20:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: Süket ember az állatkertben az akvárium előtt sokáig nézegeti a halakat. Egyszer csak megszólal: - A tiedét, te hülye ponty! És ha igaz ? 
2012. augusztus 30., csütörtök 18:06 |
|
 |
edit86
|
Pistike kérdezi a tanár nénit biológia órán: - Tanár néni! Hogyan beszélgetnek a halak? - Bolond vagy te Pistike, a halak nem tudnak beszélni! Honnan veszel ilyen badarságot? - Hát onnan tanár néni, hogy tegnap késő éjjelig fent voltam a nagy meleg miatt, és olyan 11 óra körül hallottam az anyukámék szobájából, ahol az akvárium is van, hogy az egyik hal azt mondja a másiknak: "Te hülye, ne harapdáld a farkamat, mert kirúgom az akvárium oldalát".
2012. augusztus 30., csütörtök 17:38 |
|
 |
edit86
|
Süket ember az állatkertben az akvárium előtt sokáig nézegeti a halakat. Egyszer csak megszólal: - A tiedét, te hülye ponty!
2012. augusztus 30., csütörtök 17:37 |
|
|