|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 22:56
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján. Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgász szenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörű, fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul. - Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom? - Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: "B+ adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 7., péntek 20:58 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Két ügyvezető igazgató beszélget: - Te fizetsz az embereidnek? - Én nem. - Én sem. És bejárnak? - Be. - Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
2012. szeptember 5., szerda 20:56 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
- Papa, mikor részeg az ember? - Például akkor, ha ott a túloldalon két ember helyett négyet lát. - De papa, ott csak egy ember áll!
2012. szeptember 5., szerda 20:55 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A kamionsofőr betér egy út menti étterembe, és rendel magának egy adag bécsi szeletet. Amikor épp nekifogna, két jól megtermett, bőrruhás motoros vagány lép be az étterembe. Egyikük se szó, se beszéd elragadja a sofőr tányérját, és átviszi a saját asztalukhoz. A férfi egyetlen szó nélkül fizet és távozik. - Figyelitek, srácok - szól a nagyobbik hangú vagány - a pasas vagy teljesen beszari, vagy nem tud bunyózni. - Valószínűleg vezetni sem tud - szól közbe a pincér - nézzék, épp most lapított palacsintává két motort.
|
2012. szeptember 5., szerda 20:20 |
|
 |
edit86
|
- Mit csinálnak a várvédők, ha unatkoznak? - Elfoglalják magukat.
2012. szeptember 5., szerda 13:08 |
|
 |
edit86
|
Egy tűzpiros Ferrari dudál egy döcögő szekér mögött. Egy adandó pillanatban megelőzi és odakiált: - Hé, tata! Ne előttem döcögj! Az én autóm nem két lóerős, hanem kétszáz! Az öregember nem szól egy szót sem, de pár óra múlva észreveszi a Ferrarit egy fára kenődve, s megszólal: - Csak nem szétszaladtak a lovak?
2012. szeptember 4., kedd 21:17 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Apa belép a lánya szobájába és az ágyon meglát egy vibrátort: -Mi ez lányom? -Apa, 43 éves vagyok,nincs barátom!Kell valami öröm az életemben! Másnap a lány a konyhában találja az apját,egyik kezében egy pohár bor,másik kezében a vibrátor. -Te mit csinálsz,apa? -Borozgatok a vejemmel...
Szórakozóhelyen szöszi csajszi foghegyről mondja a pultosnak: -Helósziókaa,aggyá má valami rostosat! -Bútorlap jó lesz?
A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és nagyon meg akar szabadulni tőle. Jön is egy vevő, aki pont egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre. - Uram, ez pont 1 kiló 20 deka. - Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi az ürge. Hentes visszafordul, tesz-vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne. - 1 kiló 70. Megfelel? - Szuper, elviszem mind a kettőt!
|
2012. szeptember 4., kedd 20:01 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A nyuszika fut az erdőben, találkozik a medvével, aki a fának dőlve lövi be magát: - De hát medve, miért rontod az egészséged ezen a gyönyörű napon? Gyere inkább fuss velem! Már ketten futnak, mikor meglátják a rókát szipuzni: - Róka! Miért rontod az egészséged ezen a szép, tavaszi napon? Gyere fuss velünk! Már hárman futnak, amikor meglátják a farkast cigizni. - Farkas koma! - mondja a róka, - Hát te nem tudod, hogy a dohányzás káros az egészségre? Miért nem futsz inkább velünk? Mire a farkas: - Menjetek a fenébe! Minden egyes alkalommal, amikor a nyuszika bevesz egy speedet, nekünk futnunk kell?
|
2012. szeptember 3., hétfő 19:30 |
|
 |
edit86
|
Szóval a hétvégén bütyköltük faterom számítógépét. Telepíti rá az öregem a win98-at, majd egyszercsak így szól: - Na mindjárt azt mondja a vindóz, hogy új, ismeretlen hardvert talált. - Merthogy? - Bennehagytam a csavarhúzót hogy a fene enné meg!
2012. szeptember 2., vasárnap 19:54 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Miért jobb az Alzheimer kór a Parkinsonnál? - Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet,mint hogy kilötyögtessem!
- Jean szőrös a csengő? - Nem uram. - Akkor megint a szomszéd Rozit nyomtam meg.
|
2012. szeptember 2., vasárnap 19:51 |
|
|