|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 22:39
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
úgy tűnik lemaradtam most én jövök!
2012. szeptember 16., vasárnap 9:03 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Megkérdeznek 3 nőt, hogy mi a foglalkozásuk. Az első - Én kertésznő vagyok, melegágyból melegágyba vándorolok. A második - Én matematikus vagyok, összeadom magam a főnökömmel, négyzetre emelem a szoknyámat és kivonom magam a forgalomból. A harmadik - Na jó, ne szépítsük, én is kurva vagyok!
- Mi a különbség az anyós és a víziló között? - ??? - Az egyik ronda, nagy szőrös állat. A másik meg aranyosan tudja mozgatni a fülét.
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 15., szombat 21:18 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
2 barát beszélget -Képzeld, tegnap azt álmodtam, hogy úttörő vagyok! -Én meg azt, hogy 2 nővel vagyok. -Te szemét! És engem nem is hívtál?? -Hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy.
A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség feszülten figyeli, miközben előveszi a nemi szervét, és beleteszi egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket. A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja a sértetlen szervet. Ezután a közönséghez fordul: -Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal! A színpadon síri csend... Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan fel: -Én megcsinálom! -Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír. -Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre!
|
2012. szeptember 14., péntek 18:55 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Két szúnyog elmegy fát szedni, megszólal az egyik. Először a vékonyat szedjük össze majd utána mint a lábam szára.
-Apu, mért szalad a nagymama cikkcakkban? -Ne pofázz fiam hanem adogasd gyorsabban a töltényt!!!
|
2012. szeptember 13., csütörtök 20:16 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
A bogarak fociznak a réten. A hőscincér odamegy az egyik, padon ülő bogárhoz és megkérdezi: - Te miért nem játszol? - Nem látod? Én vagyok a cserebogár.
2012. szeptember 11., kedd 20:53 |
|
 |
edit86
|
- Mit csinál a magyar futball-válogatott, ha megnyerik a foci VB-t? - Kikapcsolják a Playstation-t.
2012. szeptember 11., kedd 20:52 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Az öreg székely kivándorlási kérelemmel fordul az útlevél osztályhoz. A tisztviselő megkérdi, hogy mivel indokolja szándékát? - Nézze, fiatal koromban tiltották a homoszexet. Most nem szólnak érte. Nem akarom megvárni, amíg kötelező lesz!
Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére. A nő felháborodik: - Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni! - Akkor hozok rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban.
|
2012. szeptember 11., kedd 20:51 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Betartotta a tanácsomat és nyitott ablaknál aludt? - Igen, doktor úr. - Tehát az asztmája nyomtalanul eltűnt? - Nem, doktor úr. Nyomtalanul az aranyórám és a színes televízióm tűnt el.
Az érettségin megkérdezi a tanár az egyik diáktól: - Melyik nagy folyó folyik keresztül Németországon, és mi a neve? A diák kihúzza magát: - Németországon több nagy folyó folyik keresztül, és a nevem Kovács.
|
2012. szeptember 11., kedd 20:50 |
|
 |
edit86
|
Négy férfi beszélget: - Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá. - mondja az első. - Én havonta kétszer. - kontráz a második. - Én hetente egyszer. - így a harmadik. - Én hetente háromszor is. - mondja büszkén a negyedik férfi. - De hiszen neked nincs is feleséged! - mondja neki értetlenül az első. - Ja, nem a tiédről volt szó?
2012. szeptember 11., kedd 14:46 |
|
 |
edit86
|
Egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban, amikor meghallják, hogy megnyikordul a bejárati ajtó. - Ó, gyorsan tűnj el, ez biztosan a férjem! - suttogja a nő. A férfi felugrik, felkapja a ruháit és már indulna az ablak felé, amikor megáll és így szól: - Hé, álljon meg a menet! ÉN vagyok a férjed!
2012. szeptember 11., kedd 14:45 |
|
|