|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 22:43
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Férfi: -Meghívhatom egy italra? Nő: -Sajnálom, az alkohol árt a lábaimnak. Férfi: -Megdagadnak tőle? Nő: -Nem, szétnyílnak...!
Szociális munkások tapasztalatcserét folytatnak, hogyan lehet a fiatalokat leszoktatni a kábítószerről. - Én a múlt héten tíz gyereket szoktattam le. Rajzoltam két kört. Rámutattam a nagyra: "Ekkora az agyatok a kábítószer szedése kezdetén", majd a kicsire mutattam: "és ekkora lesz később." - Én kétszázat szoktattam le. Rajzoltam két kört, egy kicsit, és egy bazi nagyot. Rámutattam a kicsire: "Ekkora a segglyukatok, amikor bementek a börtönbe...
_________________ K.Tamás
|
2012. október 5., péntek 18:56 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Miért szed a béka fogamzásgátlót? -Nehogy jöjjön a gólya!
|
2012. október 1., hétfő 20:29 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Kiszáll a NAV egy tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek. - Rendben van, maga tudja. A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki: - Az igazolványt! Mutassa neki az igazolványt!
|
2012. szeptember 30., vasárnap 19:16 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Bemegy a törzsfőnökhöz egy indián és megkérdezi tőle, hogy hogyan kapják a nevüket: Azt mondja neki a törzsfőnök: hogy amikor megszülettek kimegyek a sátorból és amit először meglátok azt a nevet kapjátok pl: Zuhanó Sas, Ülő Bika, de miért kérdezed ezt Kétkutyabaszik?
2012. szeptember 30., vasárnap 16:21 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
A székely fiu az apjának: -Édesapám csuklik a ló. -Fiam adj neki vizet. -De nem úgy hanem össze.
2012. szeptember 30., vasárnap 16:19 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi. - Kérek egy kék Szofit! Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza: - Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz! Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele: - Sajnos mind rákot okoz. Erre ő szintén faarccal: - Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából! Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki. - Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet. - Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni! Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte: - Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!
|
2012. szeptember 29., szombat 18:21 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Pistike az erdésznél tölti a vakációját. Egyik délután játék közben egy hatalmas medvét lát az erdészház tetején. Szalad az erdészhez a hírrel. Az arra kéri Pistikét, hogy azonnal hívja a vadászt, majd ő megoldja a problémát. Jön is a vadász, hozza a puskáját a kutyáját és egy hosszú botot. Mondja az erdésznek: - Adj egy létrát, én felmászok a tetőre, lepiszkálom a bottal a medvét, a kutyám be van tanítva, amikor leesett azonnal elkapja a tökeit. - Na jó-jó, de akkor minek a puska? - kérdi az erdész. - Az nálad lesz, ha véletlenül mégis én esnék le, akkor azonnal lődd agyon a kutyát!
- Szabó honvéd! - Igen uram? - Nem láttam tegnap a rejtőzködés- gyakorlaton! - Köszönöm uram!
|
2012. szeptember 28., péntek 20:03 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
A sorozáson egy férfit megkérdeznek - Na, mondja, miben tartják a nyílvesszőt? - Nem tudom uram! - Gondolkodjon egy kicsit! - Passz, uram! - Tegez fiam, tegez! - Tegezlek én, de akkor sem tudom!
Két görény tulajdonos beszélget. -És hol alszik a görényed? -A lábamnál. -Nem büdös? -Majd meg szokja.
|
2012. szeptember 25., kedd 21:04 |
|
 |
edit86
|
Két barát beszélget: - Képzeld, a doktor azt mondta, ha nem mondok le a szexről, hamarosan meghalok. - Hogy-hogy? - A felesége a szeretőm.
2012. szeptember 24., hétfő 19:47 |
|
 |
edit86
|
Chuck Norris olyan nagy ,hogy egy tv-csatorna kevés lenne hozzá,ezért kell az RTL-KLUB 2
2012. szeptember 24., hétfő 19:44 |
|
|