|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 22:36
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Egy ilyen naptár nekem is kell 
2012. november 4., vasárnap 17:02 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2012. november 4., vasárnap 16:19 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2012. november 3., szombat 19:37 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének: - Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a k.rva életbe, vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!
_________________ K.Tamás
|
2012. november 3., szombat 19:31 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Két szőke nő beszélget a konyhában: - Tudod hova bújik a fény, ha lekapcsolod a villanyt? - Nem. - Hát akkor nagyon figyelj! Lekapcsolja a villanyt és kinyitja a hűtőt: - Hát ide!
A pilóta felszáll, átkapcsol robot pilótára, nyújtózik egy nagyot, de a mikrofont bekapcsolva felejti és így szól: - Most iszom egy kávét, utána jól megdugom a kis szőke stewardesst. Hátul a stewardess elvörösödve rohan előre, hogy kikapcsoltassa a mikrofont. Egy nénike utána szól: - Nem kell úgy sietni aranyoskám, előbb kávézik.
|
2012. október 31., szerda 21:36 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Az egyik férj panaszkodik a másiknak, hogy kibírhatatlan az anyósa, mire a másik - Miért nem veszel neki egy autót? - Azt meg minek, hiszen vezetni sem tud! - Éppen ez az, amikor majd el kezd tanulni, nekimegy valaminek és már csak el kell temetni. Néhány hét után újra találkoznak, és érdeklődik a másik, van-e már eredmény? - Á semmi. Vettem neki egy Trabantot, de a balesetet megúszta néhány karcolással! - Nem jó, vegyél neki gyorsabb autót, azzal nagyobbat tud ütközni! Újabb két hét után az érdeklődésre a válasz - Még mindig semmi. Kapott egy Opelt, de a mentők el is engedték az elsősegély adása után... - Akkor nincs mese, vegyél neki egy Jaguárt! Pár nap múlva újra találkoznak - Na mi van? - kérdi a másik. - Hát barátom, ezzel kellett volna kezdeni! Már a garázsban széttépte!
|
2012. október 29., hétfő 21:19 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy idős házaspár istentiszteleten vesz részt. Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól - Az imént egy csendeset szellentettem, mit gondolsz, mittegyek? A férj válasza - Cseréld ki az elemeket a hallókészülékedben...
|
2012. október 29., hétfő 21:18 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy csinos nő egy kocsmában odasétál a bárpulthoz, és egy érzéki gesztussal odainti a csapost. Mikor a csapos odaér, int neki, hogy hajoljon közelebb, és míg az ujjával játékosan a férfi szakállát babrálja, suttogva megkérdi - Te vagy itt a főnök? - Nem - mondja a csapos. - Kérlek, hívd ide, beszélnem kell vele - suttogja a nő, mialatt továbbra is kihívóan játszadozik a csapos szakállával. - Sajnos nem tudom idehívni, segíthetek én? - Igen, át kéne adni neki egy üzenetet - mondja a nő érzékien suttogva a csapos fülébe. Az egyik ujjával végigsimítja a csapos arcát, majd finoman becsúsztatja a csapos tátott szájába. A férfi leesett állal, némán tűri a kényeztetést, majd végre nagyot nyelve megszólal - Mi az üzenet? - Mondd meg neki, hogy se papír, se szappan nincs a WC-ben.
|
2012. október 22., hétfő 18:54 |
|
 |
edit86
|
Meséli egy férfi a kocsmában - Képzeljétek, tegnap este amikor itt iszogattam veletek, egy fickó betört a házamba! - És, mi történt? - kérdik a többiek. - Agyrázkódást kapott, és kitört hat foga... A feleségem ugyanis azt hitte, megint én megyek haza részegen, és jól megverte!
2012. október 19., péntek 18:10 |
|
 |
edit86
|
- Mi az abszolút pech? - Ha valaki magába roskad és mellé esik.
2012. október 19., péntek 18:10 |
|
|