|
Pontos idő: 2025. április 20., vasárnap 2:29
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
-Mi az,hogy leánykereskedő? - kérdi Molnárné újságolvasás közben a férjétől -Olyan ember,aki nőket ad el szerelmi célokra. -Engem is eladna ha a markába kerülnék? -Ne keverd össze a régiségkereskedővel!
_________________ K.Tamás
|
2012. november 11., vasárnap 20:52 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A CIA bérgyilkost keresett alkalmazásra. A háttér ellenőrzések és próbák után három jelölt maradt, két férfi és egy nő. A végső teszt volt csak hátra. Az egyik férfit egy fémajtó elé vezették, és egy pisztolyt adtak a kezébe. - Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is a körülmények. Az ajtó mögött lévő szobában a feleségeül egy széken. Magának meg kell ölnie őt. - Maga komolyan beszél? - hitetlenkedik az első férfi. - Én sosem tudnám megölni a feleségemet. Az ügynök erre így szól - Akkor maga nem a megfelelő ember ehhez a munkához. A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Ő elvette a fegyvert, és bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt könnyes szemekkel kijött. - Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni -mondta. - Magában nincs meg, ami ehhez kell -így az ügynök. - Vigye a feleségét, és menjenek haza. Végül csak a nő maradt hátra. Neki a férjét kellett volna megölnie. El is vette a pisztolyt, és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik után. Aztán sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket. Néhány perc eltelte után csend lett, majd az ajtó lassan kinyílt, és a nő állt a küszöbön. Megtörölte verejtékező homlokát, s aztán ígyszólt - Fiúk, nem mondtátok, hogy a pisztolyban csak vaktöltények vannak! A székkel kellett agyonvernem...
|
2012. november 10., szombat 21:47 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Két szomszédasszony összefut a folyosón, az egyik kissé rosszmájúan megjegyzi :
- Képzelje szomszédasszony, tegnap lent voltunk a Balatonon, és a strandon a maga férjét láttam egy feltűnően csinos fiatal lánnyal.
- Nézze szomszédasszony, a férjem már elmúlt 40 éves, hát csak nem mászkálhat a strandon kis lapáttal meg vödörrel?
2012. november 10., szombat 20:09 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
- Mit csinál a szőke nő, ha egy süllyedő hajóban a nyakig ér neki a víz? - Fejre áll, hogy csak a bokájáig érjen.
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának: - Édösapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása. - Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom! - Úgy lesz édesapám! El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja: - No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni. Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok koszos tányért, meg zsíros fazekat simogatni így, hát ülnek csendben egy darabig. Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater feje már majd szétmegy az idegtől, remeg mint a kocsonya, de meg nem szólal. Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek előkapja a vazelint, mire a papa: - Na jól van fiam, majd én mosogatok!...tovább>>
|
2012. november 8., csütörtök 21:49 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hathor írta: :-D  De jó, hogy van még, aki érti...  Öööö... vagy nem is jó, hogy van még, aki ezen nevetni tud?  1895-ben egy viharos éjszakán zörgetnek Jegor Jefimovics ablakám. - Engedjen be Jegor Jefimovics! Lenin vagyok, üldöznek! - Takarodjon innen, még nyakamra hozza a rendőrséget! 1907-ben egy viharos éjszakán zörgetnek Jegor Jefimovics ablakán. - Engedjen be Jegor Jefimovics! Lenin vagyok, üldöznek! - Takarodjon innen, még nyakamra hozza a rendőrséget! Engem is bajba akar keverni? 1967-ben a Szovlet Televízió riportot készít Jegor Jefimoviccsal, aki kétszer is beszélt Leninnel.
2012. november 8., csütörtök 0:02 |
|
 |
Tamás
|
Hathor írta: :-D  De jó, hogy van még, aki érti...  Öööö... vagy nem is jó, hogy van még, aki ezen nevetni tud?  Hm. Értjük ám a viccet , csak nem szeretjük 
|
2012. november 7., szerda 21:39 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hathor 2013. január 27., vasárnap 16:55-kor.
|
2012. november 7., szerda 20:34 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hathor írta: NOSZFalgiázzunk! Hmm... Csak 40 éven felülieknek! (legfeljebb történelem iránt érdeklődő 30-asoknak  ) A Szovjetunió festői számára pályázatot hirdetnek "Lenin Lengyelországban" címmel. Be is érkezik egy csomó pályamű. A zsűri elkezdi az értékelést, de az egyik képnél elakadnak. Azt gondolják, hogy egy másik pályázat anyagából keveredett ide. Behívatják a művészt, hogy vigye el a képet, de az azt mondja, hogy ő ezt a képet erre a pályázatra festette. A zsűri elnöke így szól: - Rendben van, művész elvtárs, de akkor magyarázza meg, ki ez a meztelen férfi itt a képen? - Az nem más, mint Bugyonníj elvtárs. - És ki ez a meztelen nő itt a képen, vele félreérthetetlen helyzetben? - Az bizony Krupszkaja elvtársnő. - És hol van Lenin? - Lenin? Lengyelországban. Igaz .. mintha csak magam mondtam volna 
2012. november 7., szerda 20:10 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
NOSZF
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hathor 2013. január 27., vasárnap 16:57-kor.
|
2012. november 7., szerda 19:53 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2012. november 4., vasárnap 17:05 |
|
|