|
Pontos idő: 2025. április 3., csütörtök 9:04
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy férfi elhatározza, hogy vesz magának egy háziállatot. Bemegy a kisállatkereskedésbe, és elkezdi nézegetni a papagájokat. Ahogy nézegeti az állatokat, észreveszi, hogy az egyik papagájnak hiányzik mind a két lába. Meglepetésében önkéntelenül is felkiált - Nini, egy lábatlan papagáj! Vajon mivel kapaszkodik a kalitkában? - A nemi szervemmel, uram! - válaszolja udvariasan a papagáj. - Nahát, te tudsz beszélni? - lepődik meg a férfi. - Természetesen. Sőt, olvasni is tudok, és meglehetősen nagy műveltséggel rendelkezem. - Na, akkor te vagy az, aki kell nekem - lelkesedik fel a férfi. - Megyek, és megveszlek. - Ha elfogad egy tanácsot, uram, akkor 500 forintnál többet ne ajánljon értem. A nyomorék állatokért nem igazán kapkodnak a vevők. A férfi odamegy az eladóhoz, majd rövid alkudozás után 500 forintért meg is veszi a papagájt. Hazaviszi, kinyitja a kalitkát, a madár berepül, majd ráereszkedik az ülőrúdra, és a hímtagjával megkapaszkodik. A következő hónapban nagyon megkedvelik egymást a gazdájával. Minden reggel megbeszélik a politikai helyzetet, a meccsek eredményeit. Ám egy nap a papagáj szomorúan mondja a gazdájának - Képzeld, ma, amíg nem voltál itthon, csengetett a postás. A feleséged egy teljesen átlátszó hálóingben ment ajtót nyitni. A postás meg sem lepődött, hanem elkapta a derekát és egy puszit adott neki. - Ugyan, biztos csak véletlenül tette - mondja a gazda. - Lehet, de utána megfogta a feleséged mellét is! - Hmm, ez érdekes... - komorul el a férfi. - A postás aztán felhúzta a hálóinget, és elkezdte a feleséged melleit csókolgatni! - folytatja a papagáj. - A fenébe - mondja dühösen a férfi. - És utána mi történt? - Sajnos annyira izgató volt a látvány, hogy pofára estem, és nem láttam semmit...
_________________ K.Tamás
|
2014. június 4., szerda 8:01 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Leszerel a meleg katona, búcsút int az egyik tisztnek is: - Viszlát, szépségem! Mire a tiszt felháborodottan: - Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot??? - Jól van, akkor viszlát, csillagom!
2014. május 2., péntek 17:45 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
- Nem értelek, szíveském - mondja a feleség a férjének. - Régebben boldog voltál, ha csak két percre láthattál! - Nem változott semmi drágám - feleli a férj - most is boldog vagyok,ha csak két percre láthatlak.
2014. március 29., szombat 18:58 |
|
 |
edit86
|
- Halló vízművek? - Igen tessék! - A vízcsapomból víz folyik ! - Hát mi folyjon belőle, uram? ! - A számla szerint "Dom Perignon" 
2014. március 20., csütörtök 20:19 |
|
 |
edit86
|
Élt egy férfi a feleségével. A férfi alkoholista volt. Minden nap hazafelé menet bement a kocsmába és rendszerint berúgott. Egy nap, mint minden nap bement a kocsmába inni. Másnap ugyan így bement. Harmadnap szintén berúgott, de mikor hazaért a felesége ezt mondta: - Figyelj ide drágám! Ha holnap is elmész a kocsma mellett, mielőtt bemennél, mondd el a Miatyánkot, és akkor nem fogsz bemenni. Másnap a kocsma előtt megállt és elkezdi mondani a Miatyánkot. - Miatyánk, ki vagy a mennyekbe… Menjek be? Akkor bemegyek.
2014. március 5., szerda 16:24 |
|
 |
edit86
|
2014. március 4., kedd 11:11 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2014. március 3., hétfő 21:42 |
|
 |
edit86
|
Éjszaka a börtönben. Halk suttogás: - Maga mióta van itt? - Tíz éve. - Jó itt magának? - Nem! - Hajlandó velem megszökni ma éjjel? - Nem. - Miért? - Mert én vagyok a börtönőr...
2014. február 23., vasárnap 19:36 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: Egy idősebb, őszes férfi, karján egy gyönyörű fiatal nővel sétált be pénteken délután egy ékszerboltba. Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője számára. Az ékszerész végig tekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros gyűrűvel tért vissza. Az idős férfi azt mondta: - Ön nem értett meg, egészen különleges dologra gondoltam. Erre a kijelentésére, az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy egy újabb gyűrűvel állt elő. - Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40.000 dollárért, mondta az ékszerész. A fiatal hölgy szemei felcsillantak, s izgalmában egész testében remegni kezdett. Ezt látván, az idősebb férfi azt mondta: - Ezt szeretnénk. Az ékszerész a fizetés módja után való érdeklődésére, az idősebb férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet. - Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van fedezete, ezért megírom most és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy leellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért -mondta. Hétfőn reggel, egy nagyon lehangolt ékszerész telefonált az idős férfinak. - Uram azon a számlán nincs pénz. Tudom, felelte az idős férfi, de el tudja képzelni micsoda fantasztikus hétvégém volt? Marha jó ... 
2014. február 20., csütörtök 19:33 |
|
 |
edit86
|
Egy idősebb, őszes férfi, karján egy gyönyörű fiatal nővel sétált be pénteken délután egy ékszerboltba. Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője számára. Az ékszerész végig tekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros gyűrűvel tért vissza. Az idős férfi azt mondta: - Ön nem értett meg, egészen különleges dologra gondoltam. Erre a kijelentésére, az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy egy újabb gyűrűvel állt elő. - Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40.000 dollárért, mondta az ékszerész. A fiatal hölgy szemei felcsillantak, s izgalmában egész testében remegni kezdett. Ezt látván, az idősebb férfi azt mondta: - Ezt szeretnénk. Az ékszerész a fizetés módja után való érdeklődésére, az idősebb férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet. - Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van fedezete, ezért megírom most és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy leellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért -mondta. Hétfőn reggel, egy nagyon lehangolt ékszerész telefonált az idős férfinak. - Uram azon a számlán nincs pénz. Tudom, felelte az idős férfi, de el tudja képzelni micsoda fantasztikus hétvégém volt?
2014. február 20., csütörtök 19:22 |
|
|