Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak. - Rendben van, maga tudja. A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki - AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!
_________________ K.Tamás
|
2013. február 17., vasárnap 19:29 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Csinos, fiatal doktornőt kap a falu. - Józsi bátyám, nem tetszenek a leletei. Mondja, mit szokott maga reggelizni? - Rántottát nyolc tojásból, szalonnával. - És mit szokott ebédelni? - Csülkös bablevest. - És vacsorára? - Szalonnát meg kolbászt. - Józsi bácsi. Hogy áll a koleszterinje? - Mint a cövek angyalom, mint a cövek!
2013. február 10., vasárnap 12:15 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
A rendőr lélekszakadva rohan haza a feleségéhez. -Anyukám láttam leértékelt vasalót! -Apukám ne hülyéskedj az egész városban nem lehet kapni leárazva vasalót. -De mondom hogy láttam. Rá volt írva hogy 220 Volt.
2013. február 10., vasárnap 12:13 |
|
 |
edit86
|
A Pentagon elhatározza, hogy három magasrangú és hőstettekben nem szűkölködő tábornokát kitünteti. Ezúttal nem egyszerűen egy újabb éremmel, hanem pénzzel kívánják elismerni érdemeiket. Össze is hívják a három, nagy tiszteletben álló tábornokot, majd közlik velük, hogy le fogják mérni a két szabadon választott testrészük közti távolságot. Minden egyes méterért 100 ezer dollár jutalmat kapnak. Az első tábornok széttárja karjait és a bal kezének ujjaitól a jobbig lemérik a távolságot. Végül az 180 ezer dollárral elégedetten távozik. A második tábornok a lábujjától a feje búbjáig méreti le magát és 190 ezer dollárral hagyja el boldogan a vizsgálótermet. A harmadik közli, hogy neki a péniszétől a talpáig végezzék el a mérést. Nagy kacaj kíséri a bejelentést és megpróbálják lebeszélni, mondván hogy kívánhat nagyobbat is, de ő hajthatatlan. Végül a mérést végző megkéri, hogy tolja le a nadrágját. Mikor nem találja azt a bizonyos testrészt meglepetten felkiált: - De hát ez meg hol a fenébe van? Mire a tábornok nyugodtan: - Vietnámban...
2013. február 3., vasárnap 18:18 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Képzelje Doktor Úr! Az én férjem 300%-os impotens! - Hogy lehet az, asszonyom? Az ön férje múltkor meg csak 100%-ig volt szex-képtelen. - Igen, de azóta leesett a fáról, kitörte két ujjat és elharapta a nyelvét.
|
2013. január 31., csütörtök 20:46 |
|
 |
edit86
|
Szőke nő telefonál: - Halló, illatszerbolt? - Nem… - Akkor minek veszik fel a telefont?
2013. január 31., csütörtök 20:01 |
|
 |
edit86
|
A szőke férj konyhában főz, mikor megérkezik a barátja : - Szevasz öregem hát mi van veled? - Semmi,semmi épp az ebédet készítem. - Az asszonnyal mi van? - Benn van a szobában. Menj köszönj be neki! A barát bemegy azután futva jön vissza - Te, a feleséged az ágyban van! - Igen tudom. - De egy másik férfival! - Jesszusom! Akkor nem lesz elég a krumpli! 
2013. január 31., csütörtök 20:00 |
|
 |
edit86
|
Szőke nő a lottózóban: - Ez milyen játék ? - El kell találni 5 számot... - És milyen messziről? 
2013. január 27., vasárnap 17:09 |
|
 |
edit86
|
2013. január 26., szombat 15:36 |
|
 |
edit86
|
A szabálytalanul közlekedő szőke nőt megállítja a rendőr, majd azt mondja neki: - Hölgyem, ezért a szabálytalanságért 10.000 forint helyszíni bírságot kell fizetnie! Mire a nő: - Huhh, úgy látszik szerencsés napom van, tegnap ugyanezért még a jogosítványomat is elvették!
2013. január 25., péntek 7:25 |
|
|