|
Pontos idő: 2025. április 19., szombat 20:28
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Egy csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájcból. Egy pap mellé szól a jegye, akit megszólít. - Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet? - Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért? - Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzák. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt. - Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra. - Önnek olyan becsületes a képe, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit - mondta a hölgy és, már át is adta a szőrtelenítőt. Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál. - Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? -kérdezi a vámtiszt. - A fejem búbjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam. A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi: - És deréktól lefele? - Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt.
A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől:
- Rendben van Atya, tessék továbbmenni. Kérem a következőt!
2013. április 9., kedd 20:46 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2013. április 8., hétfő 20:33 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
- Ecetet kérek! - Sajnos nyuszika, mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt. - Mondom ecetet kérek! - Nyuszika ez egy festékbolt! - Jó, akkor mondom másképp, kérek egy pamacot! 
2013. április 7., vasárnap 12:58 |
|
 |
edit86
|
1. Az összes pénzt nem tudod megkeresni, de elinni igen. 2. A szegénység nem szégyen, de nekem már kurvára elegem van belőle! 3. Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét és, mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! 4. Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt hogy elvehesse a szüzet.Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni. 5. A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk. 6. Ne aggódj az egészséged miatt, elmúlik. 7. A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. 8. A depis az az ember, aki virágillatot érezve körülnéz, hol a koporsó.
2013. április 2., kedd 21:12 |
|
 |
edit86
|
Elmegyógyintézetben az egyik beteg sétál a folyosón és húz maga után egy madzagot. Odamegy hozzá az orvos és megkérdi tőle: -Mondja, miért húzza maga után azt a madzagot? Mire a beteg: -Miért, toljam?
2013. március 25., hétfő 19:34 |
|
 |
edit86
|
Egy vállalat vezetője egy nap új alkalmazottat vesz fel. - Mi a neve? - kérdezi a jelentkezőtől. - István - válaszol a férfi. A főnök arca elborul: - Nézze, nem tudom, eddig milyen helyen dolgozott, de nálunk senkit nem szólítanak a keresztnevén. Ez csak fölösleges bizalmaskodáshoz vezetne, ami tudvalevőleg a tekintély rombolását eredményezi. Alkalmazottaimat kizárólag a vezetéknevükön szólítom - Kovács, Kiss, Varga - csak a vezetéknév, érti, ugye? Magának én Nagy igazgató úr vagyok. Semmi haverkodás, és akkor minden rendben lesz. Akkor kezdjük még egyszer. Mi a teljes neve? A jelentkező sóhajt, majd kiböki: - Drágám. A nevem Drágám István. - Rendben István, akkor beszéljünk az anyagiakról!
2013. március 14., csütörtök 16:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hathor írta: Pasiknak: Tudtátok, hogy ha a "mama" szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör"?  Na ez még egy vicc. 
_________________ K.Tamás
|
2013. március 13., szerda 18:49 |
|
 |
edit86
|
2013. március 13., szerda 18:45 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Pasiknak: Tudtátok, hogy ha a "mama" szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör"? 
|
2013. március 13., szerda 18:44 |
|
 |
edit86
|
A székely és a fia hazafelé tartanak szekérrel a vásárból. Meleg van, az öreg megszomjazik, megállnak egy kocsma előtt. -Na fiam, én ide bemegyek, megiszok egy sert, te addig vigyázol a szekérre, nemsoká jövök. Telnek a percek, órák,a fiú már nagyon ideges, nagysokára kijön az öreg, mire a fia mérgesen: -Idesapám, maga olyan mint a kutya fasza, igen könnyen megyen bé, aztán meg nehezen gyün ki!! Az öreg megpödri a bajszát, majd foghegyről odaveti: -Igen fiam? Te meg mint az anyád picsája, minél nagyobb vagy, annál kevesebb örömem telik benned...
2013. március 12., kedd 16:52 |
|
|