|
Pontos idő: 2025. április 6., vasárnap 2:18
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
100 vénasszony álldogál a menyország kapujában. Kijön Szentpéter és azt mondja: -Aki megcsalta a férjét az távozzon a pokolba. 99-en el is indulnak,mire Szentpéter utánnuk kiált. Hé ,vigyétek ezt a süketet is.
_________________ K.Tamás
|
2014. október 7., kedd 20:21 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe. Orvos: - Mi történt magával asszonyom?! Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver. Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni! Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be. Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám! Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját?
|
2014. október 7., kedd 20:17 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Két ivócimbora iszogat a kocsmában. Megszólal az egyik - Tudod, komám, nem tudom, mit csináljak. Valahányszor hazamegyek éjszaka, csendben csukom be az ajtót, már az előszobában levetkőzöm, lábujjhegyen lopózkodom a szobába, óvatosan próbálok bebújni az ágyba, a feleségem mégis mindig felébred, és hajnalig veszekszik velem.Erre a másik - Elmondom én neked, hogy kell ezt csinálni! Én, ha hazamegyek, berúgom az ajtót, a cipőmet bevágom a sarokba, felkapcsolom a villanyt, bevetődök az ágyba, rácsapok az asszony fenekére, és azt mondom neki: "Hé bébi, vesd be magad!" Na, ilyenkor még horkolni is szokott.
Minden reggel elmegy a vámpír a boltba és kér 5 liter vért. Ez így megy minden nap, de egyszer a vámpír inkább egy kiló kenyeret kér. - De vámpír, minek neked a kenyér??? - Hááát... az utca végén baleset történt és most megyek mártogatni!
|
2014. szeptember 25., csütörtök 20:51 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Múlt héten pénteken feladott az egyik partnerünk egy csomagot. Tegnap még nem érkezett meg az áru. Ma reggel telefonált a kollega , hogy megérkezett a cucc. Hozzájuk A partnerünknél új alkalmazott van, feladónak és a címzettnek is saját cégüket jelölte meg . A cucc így tett egy tiszteletkört  De legalább nem a sarki patika kapta a csomagot, mint az "egyszeri ember"nél... 
2014. szeptember 25., csütörtök 14:55 |
|
 |
Babar
|
De király a sztori 
|
2014. szeptember 25., csütörtök 11:25 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Múlt héten pénteken feladott az egyik partnerünk egy csomagot. Tegnap még nem érkezett meg az áru. Ma reggel telefonált a kollega , hogy megérkezett a cucc. Hozzájuk A partnerünknél új alkalmazott van, feladónak és a címzettnek is saját cégüket jelölte meg . A cucc így tett egy tiszteletkört  Emberből van Ő is. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. szeptember 25., csütörtök 7:16 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Múlt héten pénteken feladott az egyik partnerünk egy csomagot. Tegnap még nem érkezett meg az áru. Ma reggel telefonált a kollega , hogy megérkezett a cucc. Hozzájuk A partnerünknél új alkalmazott van, feladónak és a címzettnek is saját cégüket jelölte meg . A cucc így tett egy tiszteletkört  A sok Facebook-zás.
|
2014. szeptember 24., szerda 21:11 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2014. szeptember 24., szerda 19:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Múlt héten pénteken feladott az egyik partnerünk egy csomagot. Tegnap még nem érkezett meg az áru. Ma reggel telefonált a kollega , hogy megérkezett a cucc. Hozzájuk A partnerünknél új alkalmazott van, feladónak és a címzettnek is saját cégüket jelölte meg . A cucc így tett egy tiszteletkört 
2014. szeptember 24., szerda 18:49 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Egy férfi rámordul a kisasszonyra a bankban : - Nyitni akarok egy ki.aszott számlát. - Elnézést , uram , nem értettem, mit mondott - rebegi rémülten a kisasszony. - Süket, vagy mi? Azt mondtam, nyitni akarok egy ki.aszott számlát. - Sajnálom uram, de nem tűrjűk az ilyen beszédet a bankban - mondja a kisasszony, majd odamegy a főnökéhez, és a fülébe súg. A főnök odamegy a férfihoz és megkérdi : - Segíthetek valamiben? - Hát nem ártana. Most nyertem a lottón tízmillió dollárt , és nyitní szeretnék egy ki.aszott számlát. - Vagy úgy - mondja a főnök. - A büdös ku**a meg okoskodik, mi?
|
2014. szeptember 17., szerda 18:17 |
|
|