|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 20:25
|
Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: N-dee ! Nem vagytok ti Zolival rokonok ?  papó! Még az is meglehet, csak nem tudunk róla 
|
2011. augusztus 4., csütörtök 21:59 |
|
 |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
"Lányom most a 7. évében van és általában az a mindene, akit éppen be tud palizni a vágyaira (Na jó, azért esténként mindig elhangzik az "apa szeretlek, puszi-puszi, ugye átviszel?" című sláger ) Pici feleségem viszont már 13 éve "lájkolom" és ez szerintem így lesz a következő 13-ban is...nekem Ő egy Istennő! Nudli fiam pedig 6 hónapos és minden este megpaskolja apuci vállát, hogy :"DDDá, dááá, DDáá, dááá!" , aztán fúj nekem egy szép "jó-éjt" nyálbubit, elalvás előtt pedig az ölemből nézegeti az izgő-mozgó halacskákat és közben megtárgyaljuk, mit is kellene majd még az akin csinálni...sosem ellenkezik velem, úgy érzem, jó barátok leszünk ." Az én lányom nyolcéves, egyelőre apa a mindene, és mindkét kölök velünk egy ágyban alszik el -- aztán cipeljük őket a saját ágyukba. Ha apa nincs este itthon, akkor is kell az alvóscucca a leánynak, "apaszagvételezés" céljából, merthogy nélküle nem lehet aludni, ugyebár.  Hatéves fiam viszont (még mindig) cicimániás (ahelyett, hogy rendes ember módjára akvarizálna, mint N-dee Nudli fia  ), amivel nem egyszer hozott már zavarba mások előtt, pedig nem vagyok az a prűd fajta. 
|
2011. augusztus 4., csütörtök 21:31 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-dee ! Nem vagytok ti Zolival rokonok ? 
2011. augusztus 4., csütörtök 20:48 |
|
 |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hathor írta: Naná, próbálná csak nem túlélni!!! Mondjuk én nem "rúgtam be", amikor a gyermekeim világra jöttek, mert egészen mással voltam elfoglalva  bár igaz, leokádtam mindenkit, aki a közelembe merészkedett: az első gyermekemnél csak szülés után, a másodiknál már szülés előtt is...  
|
2011. augusztus 4., csütörtök 20:30 |
|
 |
N-dee
|
Hathor írta: N-dee írta: Hathor írta: Gratulálok!  Minden férfinek a lánya élete legnagyobb szerelme... Ez így van... na jó, holtversenyben a feleségemmel  Na, majd meglátod, változik ez! Ahogy a leányzó nőni kezd, és apuci lesz a mindene...  Lányom most a 7. évében van és általában az a mindene, akit éppen be tud palizni a vágyaira  (Na jó, azért esténként mindig elhangzik az "apa szeretlek, puszi-puszi, ugye átviszel?" című sláger  ) Pici feleségem viszont már 13 éve "lájkolom" és ez szerintem így lesz a következő 13-ban is...nekem Ő egy Istennő! Nudli fiam pedig 6 hónapos és minden este megpaskolja apuci vállát, hogy :"DDDá, dááá, DDáá, dááá!" , aztán fúj nekem egy szép "jó-éjt" nyálbubit, elalvás előtt pedig az ölemből nézegeti az izgő-mozgó halacskákat és közben megtárgyaljuk, mit is kellene majd még az akin csinálni...sosem ellenkezik velem, úgy érzem, jó barátok leszünk  .
|
2011. augusztus 4., csütörtök 20:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Hathor írta: papó írta: "Remélem, anya is jól van, meg persze te is" Már ha Zoli túlélte a mai napot  Naná, próbálná csak nem túlélni!!! Mondjuk én nem "rúgtam be", amikor a gyermekeim világra jöttek, mert egészen mással voltam elfoglalva  bár igaz, leokádtam mindenkit, aki a közelembe merészkedett: az első gyermekemnél csak szülés után, a másodiknál már szülés előtt is...  Timi ! Csúcs vagy 
2011. augusztus 4., csütörtök 20:09 |
|
 |
Hathor
|
N-dee írta: Hathor írta: Gratulálok!  Minden férfinek a lánya élete legnagyobb szerelme... Ez így van... na jó, holtversenyben a feleségemmel  Na, majd meglátod, változik ez! Ahogy a leányzó nőni kezd, és apuci lesz a mindene... 
|
2011. augusztus 4., csütörtök 20:08 |
|
 |
Hathor
|
papó írta: "Remélem, anya is jól van, meg persze te is" Már ha Zoli túlélte a mai napot  Naná, próbálná csak nem túlélni!!! Mondjuk én nem "rúgtam be", amikor a gyermekeim világra jöttek, mert egészen mással voltam elfoglalva  bár igaz, leokádtam mindenkit, aki a közelembe merészkedett: az első gyermekemnél csak szülés után, a másodiknál már szülés előtt is... 
|
2011. augusztus 4., csütörtök 20:06 |
|
 |
N-dee
|
Hathor írta: Gratulálok!  Minden férfinek a lánya élete legnagyobb szerelme... Ez így van... na jó, holtversenyben a feleségemmel 
|
2011. augusztus 4., csütörtök 19:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
"Remélem, anya is jól van, meg persze te is" Már ha Zoli túlélte a mai napot 
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. augusztus 4., csütörtök 19:39 |
|
|