Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Én személy szerint Samsung TV-t ajánlanék. Nekem, szüleimnek, bnőméknél, főnöknél, főnököm szüleinél szinte mindenkinél ismerősi körben ez van. Smart, LED, LCD stb. stb. nem egyforma és mind-mind jó. Többnyire a pénztárca szab határt a választásnak, mennyi keret van rá? Melyik típusokat nézted ki, dobd be és segítek választani. 
|
2013. szeptember 3., kedd 21:21 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A dvd ma már egy idejét múlt dolog. Ott vannak az egy fájlos cuccok, amik inkább konténer állományok mint egy fájl. Pl az mkv-k tökéletesen megfelelnek a HD mozihoz bár az avi is tudja ezt... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. szeptember 3., kedd 20:31 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Mexx2 írta: Itlosz írta: Mexx2 írta:
Usb-n milyen filmeket nézel? Avi minőségűt vagy DVD minőségűeket?
HD-t szoktam, amennyire lehetőségem engedi inkább 1080p-t (de ha nincs jobb ám legyen 720p). De én USB-s külső drive-ról nem stick-ről. Csak azért kérdem, mert nekem sem pendrive-ról sem küldő HDD-ről nem tudok lejátszani DVD filmeket. Mivel a DVD filmek 2 mappából áll AUDIO és VIDEO ezért ne mfolyamatosan játsza mint a dvd lejátszó és a menü között sem tudok váltogatni. Ezért kérdeztem, hogy te hogy oldod meg. így már értem a problémát, ezzel mondjuk én még nem találkoztam, de tény hogy nem töltök le semmit DVD verzióban. Most nem emlékszem, hogy a DVD hogy van szeparálva, de nálam pl az egy mappában lévő videó file-ok (kiterjesztéstől függetlenül) egymás után lejátszódnak...de ez sem dvd verzió ugye, csak több file egymás mellett...
2013. szeptember 3., kedd 18:22 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Mexx2 írta:
HD-t szoktam, amennyire lehetőségem engedi inkább 1080p-t (de ha nincs jobb ám legyen 720p). De én USB-s külső drive-ról nem stick-ről. Csak azért kérdem, mert nekem sem pendrive-ról sem küldő HDD-ről nem tudok lejátszani DVD filmeket. Mivel a DVD filmek 2 mappából áll AUDIO és VIDEO ezért ne mfolyamatosan játsza mint a dvd lejátszó és a menü között sem tudok váltogatni. Ezért kérdeztem, hogy te hogy oldod meg.
_________________ K.Tamás
|
2013. szeptember 3., kedd 18:17 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Mexx2 írta:
HD-t szoktam, amennyire lehetőségem engedi inkább 1080p-t (de ha nincs jobb ám legyen 720p). De én USB-s külső drive-ról nem stick-ről.
2013. szeptember 3., kedd 18:04 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: asera írta: Az okosabbak szerint a Samsung a legjobb. Nekem Phillipsem van,de nem bántam meg,hogy ezt vettem. Kikre célzol? Akik értenek hozzá,én csak felhasználói szinten vagyok.
|
2013. szeptember 3., kedd 12:45 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Mexx2 írta: asera írta: Az okosabbak szerint a Samsung a legjobb. Nekem Phillipsem van,de nem bántam meg,hogy ezt vettem. Kikre célzol? Gondolom a többségre...nagy általánosságban...amiről sokat lehet hallani az terjed el jobban a köztudatban...függetlenül attól, hogy más gyártók termékei legalább ugyan olyan jók... Az usb-s film lejátszás pedig tökéletes én mindent úgy nézek...sőt hdmi-n osztom a laptop-ot és tv-n böngészek... Tapatalk 4 küldve GT-N7100-ről Usb-n milyen filmeket nézel? Avi minőségűt vagy DVD minőségűeket?
|
2013. szeptember 3., kedd 10:23 |
|
 |
Itlosz
|
Mexx2 írta: asera írta: Az okosabbak szerint a Samsung a legjobb. Nekem Phillipsem van,de nem bántam meg,hogy ezt vettem. Kikre célzol? Gondolom a többségre...nagy általánosságban...amiről sokat lehet hallani az terjed el jobban a köztudatban...függetlenül attól, hogy más gyártók termékei legalább ugyan olyan jók... Az usb-s film lejátszás pedig tökéletes én mindent úgy nézek...sőt hdmi-n osztom a laptop-ot és tv-n böngészek... Tapatalk 4 küldve GT-N7100-ről
2013. augusztus 29., csütörtök 21:27 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
asera írta: Az okosabbak szerint a Samsung a legjobb. Nekem Phillipsem van,de nem bántam meg,hogy ezt vettem. Kikre célzol?
|
2013. augusztus 29., csütörtök 21:00 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: myk74 írta: Talán az usb-rõl nézhetõ filmek az bejönne,de nem tudom mennyire lehet akadásmentesen usb-rõl filmet nézni ilyen tv-n. Nyilván nem rossz de minek dugdosni az adathordozókat a wi-fi világában? Lásd a Samú Allshare majd Samú link szolgáltatás dugdosás és madzagok nélkül. Ne káromkodj Csoki Ez magas nekem ... Vezeték nélküli média tartalom megosztás pl telefon, fényképező, kamera, stb... és a TV közt. Röviden ennyi. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 29., csütörtök 20:33 |
|
|