Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: myk74 írta: Talán az usb-rõl nézhetõ filmek az bejönne,de nem tudom mennyire lehet akadásmentesen usb-rõl filmet nézni ilyen tv-n. Nyilván nem rossz de minek dugdosni az adathordozókat a wi-fi világában? Lásd a Samú Allshare majd Samú link szolgáltatás dugdosás és madzagok nélkül. Ne káromkodj Csoki Ez magas nekem ...
2013. augusztus 29., csütörtök 20:28 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Talán az usb-rõl nézhetõ filmek az bejönne,de nem tudom mennyire lehet akadásmentesen usb-rõl filmet nézni ilyen tv-n. Nyilván nem rossz de minek dugdosni az adathordozókat a wi-fi világában? Lásd a Samú Allshare majd Samú link szolgáltatás dugdosás és madzagok nélkül.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 29., csütörtök 20:27 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Smart dolog nem izgat. Laptop,de legfõképp mobilon bõven elég nekem böngészni. Talán az usb-rõl nézhetõ filmek az bejönne,de nem tudom mennyire lehet akadásmentesen usb-rõl filmet nézni ilyen tv-n. A srácaim letöltenek mindenféle filmet és usb n nézik a Tv n. Ez a jövő
2013. augusztus 29., csütörtök 20:26 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Smart dolog nem izgat. Laptop,de legfõképp mobilon bõven elég nekem böngészni. Talán az usb-rõl nézhetõ filmek az bejönne,de nem tudom mennyire lehet akadásmentesen usb-rõl filmet nézni ilyen tv-n.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. augusztus 29., csütörtök 20:21 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én amikor bent voltam nézelődni, nekem ajánlottak egy sharp-ot a samsung helyett amit kinéztem. Azt mondták annak tudása kb egy szinten van a kiválasztottal de szebbek a színei, egyetlen hátránya, hogy nem annyira smart mint a samsung, így eleve bukott ügy volt (mellékes, hogy nem is akartam smart-ot  még igazából TV-t is csak a kolléga akart akivel mentem, persze ő nem vett) De itt a smart most nem is kérdés... (vagy igen?  ) nem tudom amúgy miért vagyok samsung téren elfogult, a többi márka is jó... (talán azért mert samsung gyárban már jártam XD )
2013. augusztus 29., csütörtök 19:58 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az okosabbak szerint a Samsung a legjobb. Nekem Phillipsem van,de nem bántam meg,hogy ezt vettem.
|
2013. augusztus 29., csütörtök 19:55 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Alapvetően samsung párti vagyok, de a linkelt anyagokból valószínűleg én is a philips-et választanám. Bár tény, hogy részletesebben egyikre sem kerestem rá. Ami pl nem lenne egy rossz dolog megnézni milyen vélemények vannak róla. Nekem pl samsung van, és bár amikor vettem, TV-t sem akartam, de legalább smart is lett. És a döntésben nagy mértékben meghatározó volt, hogy full hd volt. Na nem azért mert telhetetlen vagyok, de ahogy a boltban néztem a színvilág és a részletgazdagság volt az ami miatt akkor ott azt mondtam, hogy legyen. Szóval szerintem full hd-t válassz  Ami leginkább nagy segítség lehet, hogy elmész pl a media markt-ba és megnézed, hogy az egyes típusok mit tudnak nyújtani, már nem periférián hanem élményben. (persze a periféria sem utolsó szempont, USB és HDMI minimum, a többit én sem használom  ) Mi is samsung pártiak vagyunk, de mi minden elektronikai téren, egyedül telefonban nem. Az első TV-nk is samsung ami már elmúlt 15 éves és még mindig működik 1-2 hibával. De a Philips mellett a Sony-t is érdemes meglesni, vagy az LG-t hasonló árban.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 29., csütörtök 19:36 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Alapvetően samsung párti vagyok, de a linkelt anyagokból valószínűleg én is a philips-et választanám. Bár tény, hogy részletesebben egyikre sem kerestem rá. Ami pl nem lenne egy rossz dolog megnézni milyen vélemények vannak róla. Nekem pl samsung van, és bár amikor vettem, TV-t sem akartam, de legalább smart is lett. És a döntésben nagy mértékben meghatározó volt, hogy full hd volt. Na nem azért mert telhetetlen vagyok, de ahogy a boltban néztem a színvilág és a részletgazdagság volt az ami miatt akkor ott azt mondtam, hogy legyen. Szóval szerintem full hd-t válassz  Ami leginkább nagy segítség lehet, hogy elmész pl a media markt-ba és megnézed, hogy az egyes típusok mit tudnak nyújtani, már nem periférián hanem élményben. (persze a periféria sem utolsó szempont, USB és HDMI minimum, a többit én sem használom  )
2013. augusztus 29., csütörtök 19:27 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. augusztus 29., csütörtök 19:14 |
|
|