Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pár kép míg haza érünk...  
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. szeptember 6., csütörtök 21:07 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: Egy kép a piacról. Ígérem lesz több is.  Szláj, Te mindig megörvendeztetsz a görögországi képeiddel. Tán "odavalósivagyé"?  Vagy csak szimplán a fejedbe vetted, hogy megismered az országot (kismillió szigetestől).
2012. szeptember 6., csütörtök 7:55 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zeppelin írta: Lányok fotózásáról ne feledkezzél meg ha látsz egy szép tájat . Véletlen is rajta lehetnek a képen  Oksa rajta leszek a témán... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. szeptember 5., szerda 5:16 |
|
 |
SlyChocolate
|
Egy kép a piacról. Ígérem lesz több is. 
|
2012. szeptember 5., szerda 5:14 |
|
 |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Lányok fotózásáról ne feledkezzél meg ha látsz egy szép tájat . Véletlen is rajta lehetnek a képen 
|
2012. szeptember 4., kedd 20:13 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Köszi meglesz. Bővebben majd ha hazaértünk...  Úgy csináld, hogy ha hetente beteszel 10 képet és egy kis történetet/beszámolót akkor karácsonyig betartson. 
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 4., kedd 12:38 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: Köszi meglesz. Bővebben majd ha hazaértünk...  Héééé.Gép eldob,sör kézbe vesz,és irány a part stb! Nem kockulni 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. szeptember 4., kedd 10:38 |
|
 |
SlyChocolate
|
Köszi meglesz. Bővebben majd ha hazaértünk... 
|
2012. szeptember 4., kedd 10:35 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
SlyChocolate írta: Innen a messzi távolból nyitok egy ilyen topocot. Ez a kis sziget Koru és Zakintos közt helyezkedik el. Sok helyen jártam már az országban. De akvakertész szemmel aki a természetben keresi az ihletet eddig még nem. Ez a környék rengeteg szépséget rejt amiből akár egy szép akav is születhet. Csináltam már sok fotót de azok sajna a fényképezőn vannak. A mobilra feltenni és megmutatni nem tudom gép hiányában. Ha lesz lehetőség mobilal is csinálok képeket. Jó pihenést,és várjuk az élménybeszámolót! Metaxáról el ne felejtkezz! 
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. szeptember 4., kedd 10:25 |
|
 |
SlyChocolate
|
Innen a messzi távolból nyitok egy ilyen topocot. Ez a kis sziget Koru és Zakintos közt helyezkedik el. Sok helyen jártam már az országban. De akvakertész szemmel aki a természetben keresi az ihletet eddig még nem. Ez a környék rengeteg szépséget rejt amiből akár egy szép akav is születhet. Csináltam már sok fotót de azok sajna a fényképezőn vannak. A mobilra feltenni és megmutatni nem tudom gép hiányában. Ha lesz lehetőség mobilal is csinálok képeket.
|
2012. szeptember 4., kedd 9:19 |
|
|