Szerző |
Üzenet |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: na szóval itt az aktuális helyzet, nagyon hirtelen nagyon vakuval  néha kicsit szkeptikus vagyok hogy valaha is ki fog újra hajtani de hűségesen locsolgatom.   Ennek nem így kellene kinézni ? (nem értek hozzá ) hát az igazat megvallva még nem tudom, hogy így kell e kinéznie vagy sem, ez az első bonsai ami nálam tölti az őszt. de számomra logikus, hogy ősszel lehullanak, elszáradnak a levelek...
2013. december 2., hétfő 19:59 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: na szóval itt az aktuális helyzet, nagyon hirtelen nagyon vakuval  néha kicsit szkeptikus vagyok hogy valaha is ki fog újra hajtani de hűségesen locsolgatom.   Ennek nem így kellene kinézni ? (nem értek hozzá )
2013. december 2., hétfő 19:52 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
na szóval itt az aktuális helyzet, nagyon hirtelen nagyon vakuval  néha kicsit szkeptikus vagyok hogy valaha is ki fog újra hajtani de hűségesen locsolgatom.  
2013. december 2., hétfő 19:50 |
|
 |
Itlosz
|
DeKol írta: Itlosz írta: DeKol írta: Ez a kép augusztus végén készült, most szegény elég kopár állapotú, pár friss hajtással  . Mutatsz képet a te fádról? lentebb van kép mind a két fáról, vagy aktuálisra gondolsz? mondjuk a fenyő kb úgyan úgy néz ki most is  Aktuálisra gondoltam, mert kíváncsi lennék hogy a tiéd mennyire dobálta le a leveleit. na mindjárt megpróbálok kerekíteni valamit... 
2013. december 2., hétfő 19:41 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: DeKol írta: Itlosz írta: Széép! Az enyém már elhullatta a leveleket, remélem nem örökre  de ez majd tavasszal eldől a fenyő meg kötözés óta háborítatlan, szépen hajt, idővel meglátjuk mi sikeredik belőle... Ez a kép augusztus végén készült, most szegény elég kopár állapotú, pár friss hajtással  . Mutatsz képet a te fádról? lentebb van kép mind a két fáról, vagy aktuálisra gondolsz? mondjuk a fenyő kb úgyan úgy néz ki most is  Aktuálisra gondoltam, mert kíváncsi lennék hogy a tiéd mennyire dobálta le a leveleit.
_________________ Sólyom Gábor
|
2013. december 2., hétfő 19:40 |
|
 |
Itlosz
|
DeKol írta: Itlosz írta: Széép! Az enyém már elhullatta a leveleket, remélem nem örökre  de ez majd tavasszal eldől a fenyő meg kötözés óta háborítatlan, szépen hajt, idővel meglátjuk mi sikeredik belőle... Ez a kép augusztus végén készült, most szegény elég kopár állapotú, pár friss hajtással  . Mutatsz képet a te fádról? lentebb van kép mind a két fáról, vagy aktuálisra gondolsz? mondjuk a fenyő kb úgyan úgy néz ki most is 
2013. december 2., hétfő 19:38 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itlosz írta: Széép! Az enyém már elhullatta a leveleket, remélem nem örökre  de ez majd tavasszal eldől a fenyő meg kötözés óta háborítatlan, szépen hajt, idővel meglátjuk mi sikeredik belőle... Ez a kép augusztus végén készült, most szegény elég kopár állapotú, pár friss hajtással  . Mutatsz képet a te fádról?
|
2013. december 2., hétfő 19:32 |
|
 |
Itlosz
|
DeKol írta: Sziasztok! Most találtam erre a topicra így gondoltam hogy megosztom én is a bonsaiom. Nekem egy Kínai Szillem van, ami a Marczika kertészetből származik/ egy nyári kép/:  Jelenleg szerintem egy kicsit megvan zavarodva, mivel nem teleltetem, hanem kint volt sokáig és ahogy bekerült a szobába nagyon sok rügy jelent meg rajta. Jelenleg már túlesett egy nyíráson is mivel az új hajtások nagyon megnyurgultak, így a 2. levelek után levágtam a nyurga ágakat. Így nálam most egyszerre van ősz is meg tavasz is, mert a leveleket hullajtja de közbe meg hozza az új hajtásokat is. Nyáron vettem több bonsai alapanyagot is, amelyek közül már 1 drótozva van de háborítatlan gyökérzettel, a másik kettő még növekedési stádiumba van  Széép! Az enyém már elhullatta a leveleket, remélem nem örökre  de ez majd tavasszal eldől a fenyő meg kötözés óta háborítatlan, szépen hajt, idővel meglátjuk mi sikeredik belőle...
2013. december 2., hétfő 19:30 |
|
 |
DeKol
|
Sziasztok! Most találtam erre a topicra így gondoltam hogy megosztom én is a bonsaiom. Nekem egy Kínai Szillem van, ami a Marczika kertészetből származik/ egy nyári kép/:  Jelenleg szerintem egy kicsit megvan zavarodva, mivel nem teleltetem, hanem kint volt sokáig és ahogy bekerült a szobába nagyon sok rügy jelent meg rajta. Jelenleg már túlesett egy nyíráson is mivel az új hajtások nagyon megnyurgultak, így a 2. levelek után levágtam a nyurga ágakat. Így nálam most egyszerre van ősz is meg tavasz is, mert a leveleket hullajtja de közbe meg hozza az új hajtásokat is. Nyáron vettem több bonsai alapanyagot is, amelyek közül már 1 drótozva van de háborítatlan gyökérzettel, a másik kettő még növekedési stádiumba van 
|
2013. december 2., hétfő 19:24 |
|
 |
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
köszi  nekem is van 4 bonsaim, majd felrakok róluk képeket.
|
2013. november 1., péntek 9:16 |
|
|