Szerző |
Üzenet |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Szóval nem lehet tudni mennyi idős  hét végül is igen, bármit rá lehet írni... 
2013. szeptember 2., hétfő 19:26 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szóval nem lehet tudni mennyi idős 
2013. szeptember 2., hétfő 19:22 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: papó írta: A végén még én is belevágok. hajrá hajrá, aztán ha jól megy, majd a boltban ki lehet alakítani egy sarkot a bonsai-oknak  Mondjuk nem tudom mennyi időbe telik, hogy egy cserje értékelhető méreteket öltsön, az ami ma érkezett nekem az nyolc éves...  Honnan lehet tudni , hogy mennyi idős ? Küldtek mellé egy papírt, magyar név, latin név, kora, legközelebbi átültetés időszaka. Elhelyezés és gondozás ajánlása...
2013. szeptember 2., hétfő 19:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: papó írta: A végén még én is belevágok. hajrá hajrá, aztán ha jól megy, majd a boltban ki lehet alakítani egy sarkot a bonsai-oknak  Mondjuk nem tudom mennyi időbe telik, hogy egy cserje értékelhető méreteket öltsön, az ami ma érkezett nekem az nyolc éves...  Honnan lehet tudni , hogy mennyi idős ?
2013. szeptember 2., hétfő 18:56 |
|
 |
Itlosz
|
papó írta: A végén még én is belevágok. hajrá hajrá, aztán ha jól megy, majd a boltban ki lehet alakítani egy sarkot a bonsai-oknak  Mondjuk nem tudom mennyi időbe telik, hogy egy cserje értékelhető méreteket öltsön, az ami ma érkezett nekem az nyolc éves... 
2013. szeptember 2., hétfő 18:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
A végén még én is belevágok.
2013. szeptember 2., hétfő 18:36 |
|
 |
Itlosz
|
Hihetetlen, de ma megérkezett a rendelt bonsai, elég jól bírta a kiképzést bár a csomagolás állapotából ítélve, nem nagyon hatotta meg őket, hogy törékeny cimkével volt tele a doboz, az meg hogy fektetve kaptam kézbe a csomagot még plusz pont volt... :S De e lényeg hogy jól van a kis fa, és most már nálam fejlődhet tovább...  Közben amúgy annyira belelkesedtem, hogy lehet csinálok még egy saját bonsai-t valamilyen fenyőfajtából.
2013. szeptember 2., hétfő 17:46 |
|
 |
Itlosz
|
Bálint írta: Sohasem gondoltam hogy egyszer a bonsai felkelti az érdeklődésem . Most meg nagyom kíváncsi vagyok mi sül ki ebből . Hát egyelőre én is kíváncsi vagyok mi lesz belőle...remélem szépen fog növekedni. tommyv írta: Szép kis alakja lett  Egyszer próbálkoztam én is hasonlóval, vagdostam vagdostam, innen is kiszedtem egy kis ágat, onnan is.. majd a végére maradt vagy 2 levél az egész "fán"  Köszi, az van amúgy, hogy én is gondoltam rá, hogy csak egy hajtást kellene meghagyni mind a két ágon, de egyelőre még halogatom a metszést 
2013. szeptember 2., hétfő 17:43 |
|
 |
Bálint
|
Sohasem gondoltam hogy egyszer a bonsai felkelti az érdeklődésem . Most meg nagyom kíváncsi vagyok mi sül ki ebből .
|
2013. szeptember 1., vasárnap 22:01 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szép kis alakja lett  Egyszer próbálkoztam én is hasonlóval, vagdostam vagdostam, innen is kiszedtem egy kis ágat, onnan is.. majd a végére maradt vagy 2 levél az egész "fán" 
2013. szeptember 1., vasárnap 21:43 |
|
|