Szerző |
Üzenet |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
AQViktor írta: Én nem a Microsoirumokra és bolbitisekre, se nem a mohákra gondoltam, azok jól vannak fákon, csak az ültetős növényeket hiányolom...  Gondolom, olcsó lenne a szállítási súlyuk miatt az áruk... 
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit. 
|
2012. február 9., csütörtök 12:51 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
KaZe írta: Viktor, ha igényled van rá, akár le is tuszakolhatod a földbe. Csak lehet, a növény nem annyira szereti.  Én nem a Microsoirumokra és bolbitisekre, se nem a mohákra gondoltam, azok jól vannak fákon, csak az ültetős növényeket hiányolom... 
|
2012. február 9., csütörtök 12:42 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Viktor, ha igényled van rá, akár le is tuszakolhatod a földbe. Csak lehet, a növény nem annyira szereti. 
2012. február 9., csütörtök 11:36 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. február 9., csütörtök 10:39 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
bevi írta: Nekem bejön mindegyik ültetési mód...  Az egyik könnyebb, a másik kicsit tovább tart. AQViktor írta: Lehet csak irigy vagyok Amano-ra, mert nálunk nem lehet ilyen kokedamás növénykéket kapni...  A Tropica-nak gyönyörű "Aquadecor" növényei vannak. Fára és köre növesztett csodái. Van mindenféle moha, Microsorum, Crypto, Bolbitis, stb...  Ez itt a reklám helye volt...  )) Akkor már földbe mért nem tud növeszteni? 
|
2012. február 8., szerda 9:07 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Nekem bejön mindegyik ültetési mód...  Az egyik könnyebb, a másik kicsit tovább tart. AQViktor írta: Lehet csak irigy vagyok Amano-ra, mert nálunk nem lehet ilyen kokedamás növénykéket kapni...  A Tropica-nak gyönyörű "Aquadecor" növényei vannak. Fára és köre növesztett csodái. Van mindenféle moha, Microsorum, Crypto, Bolbitis, stb...  Ez itt a reklám helye volt...  ))
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. február 7., kedd 23:30 |
|
 |
AQViktor
|
Nekem jobban bejönnek az "ültetős" akvák.... Lehet csak irigy vagyok Amano-ra, mert nálunk nem lehet ilyen kokedamás növénykéket kapni... 
|
2012. február 3., péntek 9:01 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2012. január 27., péntek 9:50 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Mexx2 írta: Viszont nekem az a kis ezeréves fapad tetszik amin ül. Látszik még a hagyomány meg van. Az nekem is nagyon bejön. Lehet még Amano bácsi asztalosipari tanuló korából maradt meg. Sose lehet tudni, hogy nem véletlenül annak készült-e az öreg. Egyébként meg lehet a pad lábaiba motor és apró kerekek vannak szerelve, a távirányítója meg ott hever valahol az asztalon.  Utoljára ilyen padot a Jackie Chan filmekben láttam.
_________________ K.Tamás
|
2012. január 24., kedd 14:17 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Mexx2 írta: Viszont nekem az a kis ezeréves fapad tetszik amin ül. Látszik még a hagyomány meg van. Az nekem is nagyon bejön. Lehet még Amano bácsi asztalosipari tanuló korából maradt meg. Sose lehet tudni, hogy nem véletlenül annak készült-e az öreg. Egyébként meg lehet a pad lábaiba motor és apró kerekek vannak szerelve, a távirányítója meg ott hever valahol az asztalon. 
2012. január 24., kedd 12:04 |
|
|