Szerző |
Üzenet |
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Robi írta: Gabibá: Csak a bokámat ne van nekem elég bajom vele. De tényleg régen voltam hamarosan megyek.
Misi köszönöm a tropot ennyi pont elég volt tele a szűrő.
Köszi Robi Bokához jobbulást. Trop használjon az akvárium épülésére.
|
2015. szeptember 24., csütörtök 19:00 |
|
 |
Robi
Csatlakozott: 2011. január 19., szerda 16:28 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: debrecen
|
Gabibá: Csak a bokámat ne van nekem elég bajom vele. De tényleg régen voltam hamarosan megyek.
Misi köszönöm a tropot ennyi pont elég volt tele a szűrő.
Köszi Robi
|
2015. szeptember 24., csütörtök 18:04 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Robi írta: Sziasztok.
Szükségem lenne egy marék szűrőanyagra,matrix trop,vagy eheim substrat stb Belső szűrőbe kell egy minimális mennyiség.
Köszi Robi Szia! Kicsi a kezem, de egy maréknyi tropot tudok adni. Gyere Misi .. ennyit bármikor adok .. Köszönöm, nagyon kedves vagy, de... Én adok Robinak. Nekem van, Neki szüksége van rá... ennyi Félreértettem a hozzászólást , , Robinak is nagyon szívesen adok , csak fél tőlem - szerintem - hogy bokán lesz rúgva , olyan régen találkoztunk ..  A bokázásból kimaradnék... A trop régóta pihen a szekrényben. Nem tudom miért tettem félre ezt a kevés maradékot, de most jó helyen lesz. Senkinek nem kerül semmibe... ja, mégis, Robinak ki kell jönni az egyetemre a szűrőanyagért.
|
2015. szeptember 23., szerda 21:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Robi írta: Sziasztok.
Szükségem lenne egy marék szűrőanyagra,matrix trop,vagy eheim substrat stb Belső szűrőbe kell egy minimális mennyiség.
Köszi Robi Szia! Kicsi a kezem, de egy maréknyi tropot tudok adni. Gyere Misi .. ennyit bármikor adok .. Köszönöm, nagyon kedves vagy, de... Én adok Robinak. Nekem van, Neki szüksége van rá... ennyi Félreértettem a hozzászólást , , Robinak is nagyon szívesen adok , csak fél tőlem - szerintem - hogy bokán lesz rúgva , olyan régen találkoztunk .. 
2015. szeptember 23., szerda 20:58 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: kmisi írta: Robi írta: Sziasztok.
Köszi Robi Szia! Kicsi a kezem, de egy maréknyi tropot tudok adni. Gyere Misi .. ennyit bármikor adok .. Köszönöm, nagyon kedves vagy, de... Én adok Robinak. Nekem van, Neki szüksége van rá... ennyi
|
2015. szeptember 23., szerda 20:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kmisi írta: Robi írta: Sziasztok.
Köszi Robi Szia! Kicsi a kezem, de egy maréknyi tropot tudok adni. Gyere Misi .. ennyit bármikor adok ..
2015. szeptember 23., szerda 20:25 |
|
 |
Robi
Csatlakozott: 2011. január 19., szerda 16:28 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: debrecen
|
kmisi írta: Robi írta: Sziasztok.
Köszi Robi Szia! Kicsi a kezem, de egy maréknyi tropot tudok adni. Köszi kereslek
|
2015. szeptember 23., szerda 18:55 |
|
 |
kmisi
|
Robi írta: Sziasztok.
Köszi Robi Szia! Kicsi a kezem, de egy maréknyi tropot tudok adni.
|
2015. szeptember 23., szerda 18:07 |
|
 |
Robi
|
Sziasztok.
Köszi Robi
|
2015. szeptember 23., szerda 17:48 |
|
 |
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Bizony-bizony érdekel, köszi papó, hogy szoltál, pü megy 
|
2011. augusztus 21., vasárnap 13:40 |
|
|