Szerző |
Üzenet |
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Sziasztok! Láttam, hogy annak idején többen is barkácsoltatok akril ki és befolyót, ha esetleg megmaradt valahol a fiók mélyén vagy maradt csövetek szívesen készpénzre cserélném! 16-os külső átmérővel érdekelne! Köszi!( lényegében csak az u alak lenne az érdekes ) Csak akríl jöhet szóba ? Mire gondoltál papó? 4-5ezer a lélektani határom, gondolom ennyiért nem kapok üveget, a gyári szettek meg olyan rondák akkor inkább barkácsolok Lesz , csak nem volt időm . Nem lesz 4-5 ezer . Azt hiszem Csoki visszahozott egyet , csak találjam meg . Nagyon király lenne, ha lehet kettő kellene, vagyis a ki és befolyóhoz 1-1... na nem bonyolitom tovább 
|
2017. január 31., kedd 22:04 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: Sziasztok! Láttam, hogy annak idején többen is barkácsoltatok akril ki és befolyót, ha esetleg megmaradt valahol a fiók mélyén vagy maradt csövetek szívesen készpénzre cserélném! 16-os külső átmérővel érdekelne! Köszi!( lényegében csak az u alak lenne az érdekes ) Csak akríl jöhet szóba ? Mire gondoltál papó? 4-5ezer a lélektani határom, gondolom ennyiért nem kapok üveget, a gyári szettek meg olyan rondák akkor inkább barkácsolok Lesz , csak nem volt időm . Nem lesz 4-5 ezer . Azt hiszem Csoki visszahozott egyet , csak találjam meg .
2017. január 31., kedd 21:57 |
|
 |
titusz
|
papó írta: titusz írta: Sziasztok! Láttam, hogy annak idején többen is barkácsoltatok akril ki és befolyót, ha esetleg megmaradt valahol a fiók mélyén vagy maradt csövetek szívesen készpénzre cserélném! 16-os külső átmérővel érdekelne! Köszi!( lényegében csak az u alak lenne az érdekes ) Csak akríl jöhet szóba ? Mire gondoltál papó? 4-5ezer a lélektani határom, gondolom ennyiért nem kapok üveget, a gyári szettek meg olyan rondák akkor inkább barkácsolok
|
2017. január 31., kedd 18:49 |
|
 |
titusz
|
Bármi lehet csak olcsó legyen, egyelőre a sárga csekkek erősen korlátozzák a hobbyra forditható anyagi forrásaimat 
|
2017. január 31., kedd 4:53 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Sziasztok! Láttam, hogy annak idején többen is barkácsoltatok akril ki és befolyót, ha esetleg megmaradt valahol a fiók mélyén vagy maradt csövetek szívesen készpénzre cserélném! 16-os külső átmérővel érdekelne! Köszi!( lényegében csak az u alak lenne az érdekes ) Csak akríl jöhet szóba ?
2017. január 30., hétfő 21:23 |
|
 |
titusz
|
Sziasztok! Láttam, hogy annak idején többen is barkácsoltatok akril ki és befolyót, ha esetleg megmaradt valahol a fiók mélyén vagy maradt csövetek szívesen készpénzre cserélném! 16-os külső átmérővel érdekelne! Köszi!( lényegében csak az u alak lenne az érdekes )
|
2017. január 30., hétfő 18:33 |
|
|