|
Pontos idő: 2025. április 4., péntek 13:22
|
Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sziasztok... Ingyért esetleg csokiért fel tudok ajánlani ilyen vaskereteket...ha esetleg láttok benne fantáziát hogy egy jó kis akibútort csináljatok belőle, keresetek nyugodtan. méretek:-hossz: 157cm szél:35cm magasság :85cm. Van belőle folyamatosan, ebben kapjuk a kínai motorokat, így ennek megfelelő a kivitelezés is....
|
2016. március 5., szombat 8:26 |
|
 |
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Molroth írta: kmisi írta: Molroth írta: kmisi írta: Hölgyek, Urak!
Szekrényszemle során előkerült egy kis finomság. ADA Multi Bottom táprúd. Az ADA ajánlása alapján az általános talajba olyan mértékben kell lenyomni, mint a táptalaj elhelyezése, kellő fedőréteg legyen fölötte. 10 cm-es közökkel javasolják az elhelyezését. Ez a táprúd nem tartalmaz megnövelt vasat. A dobozban kb. 10 kapszula található. 6 hónapja vásároltam, a kellő mennyiséget felhasználva ennyi maradt. A közeljövőben építendő akváriumban nincs szerepe a gyökéren keresztül bejuttatott tápnak, így számomra felesleges. Szia! Engem érdekelne a dolog, mert a következő berendezésemnél csak stemeket fogok ültetni és táptalaj helyett csak táprudakra hagyatkoznék, mert viszonylag kis helyen lesznek elültetve. Helyileg hol vagy, posta megoldható? Üdv, Laci Szia Laci! Talán 5 percen múlt, elvitték. Helyileg Debrecen, bár jelen helyzetben már mindegy. Üdvözlettel, Misi Szia Misi! Köszi a visszajelzést és nagy lájk egyébként ehhez a gesztushoz!  Tapatalk-kal küldve az én D2303-el Nov. 12. hozzászólásban kifejtettem a véleményem a felajánlásokról. Ahhoz nincs mit hozzáfűznöm. Nem a lájk a légyege a dolognak, de köszi.
|
2015. december 9., szerda 11:56 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
kmisi írta: Molroth írta: kmisi írta: Hölgyek, Urak!
Szekrényszemle során előkerült egy kis finomság. ADA Multi Bottom táprúd. Az ADA ajánlása alapján az általános talajba olyan mértékben kell lenyomni, mint a táptalaj elhelyezése, kellő fedőréteg legyen fölötte. 10 cm-es közökkel javasolják az elhelyezését. Ez a táprúd nem tartalmaz megnövelt vasat. A dobozban kb. 10 kapszula található. 6 hónapja vásároltam, a kellő mennyiséget felhasználva ennyi maradt. A közeljövőben építendő akváriumban nincs szerepe a gyökéren keresztül bejuttatott tápnak, így számomra felesleges. Szia! Engem érdekelne a dolog, mert a következő berendezésemnél csak stemeket fogok ültetni és táptalaj helyett csak táprudakra hagyatkoznék, mert viszonylag kis helyen lesznek elültetve. Helyileg hol vagy, posta megoldható? Üdv, Laci Szia Laci! Talán 5 percen múlt, elvitték. Helyileg Debrecen, bár jelen helyzetben már mindegy. Üdvözlettel, Misi Szia Misi! Köszi a visszajelzést és nagy lájk egyébként ehhez a gesztushoz!  Tapatalk-kal küldve az én D2303-el
2015. december 9., szerda 11:48 |
|
 |
kmisi
|
Molroth írta: kmisi írta: Hölgyek, Urak!
Szekrényszemle során előkerült egy kis finomság. ADA Multi Bottom táprúd. Az ADA ajánlása alapján az általános talajba olyan mértékben kell lenyomni, mint a táptalaj elhelyezése, kellő fedőréteg legyen fölötte. 10 cm-es közökkel javasolják az elhelyezését. Ez a táprúd nem tartalmaz megnövelt vasat. A dobozban kb. 10 kapszula található. 6 hónapja vásároltam, a kellő mennyiséget felhasználva ennyi maradt. A közeljövőben építendő akváriumban nincs szerepe a gyökéren keresztül bejuttatott tápnak, így számomra felesleges. Szia! Engem érdekelne a dolog, mert a következő berendezésemnél csak stemeket fogok ültetni és táptalaj helyett csak táprudakra hagyatkoznék, mert viszonylag kis helyen lesznek elültetve. Helyileg hol vagy, posta megoldható? Üdv, Laci Szia Laci! Talán 5 percen múlt, elvitték, még nem volt érkezésem ezt jelezni. Bocsi! Helyileg Debrecen, bár jelen helyzetben már mindegy. Üdvözlettel, Misi
|
2015. december 9., szerda 11:46 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
kmisi írta: Hölgyek, Urak!
Szekrényszemle során előkerült egy kis finomság. ADA Multi Bottom táprúd. Az ADA ajánlása alapján az általános talajba olyan mértékben kell lenyomni, mint a táptalaj elhelyezése, kellő fedőréteg legyen fölötte. 10 cm-es közökkel javasolják az elhelyezését. Ez a táprúd nem tartalmaz megnövelt vasat. A dobozban kb. 10 kapszula található. 6 hónapja vásároltam, a kellő mennyiséget felhasználva ennyi maradt. A közeljövőben építendő akváriumban nincs szerepe a gyökéren keresztül bejuttatott tápnak, így számomra felesleges. Szia! Engem érdekelne a dolog, mert a következő berendezésemnél csak stemeket fogok ültetni és táptalaj helyett csak táprudakra hagyatkoznék, mert viszonylag kis helyen lesznek elültetve. Helyileg hol vagy, posta megoldható? Üdv, Laci
2015. december 9., szerda 11:39 |
|
 |
kmisi
|
Hölgyek, Urak!
Szekrényszemle során előkerült egy kis finomság. ADA Multi Bottom táprúd. Az ADA ajánlása alapján az általános talajba olyan mértékben kell lenyomni, mint a táptalaj elhelyezése, kellő fedőréteg legyen fölötte. 10 cm-es közökkel javasolják az elhelyezését. Ez a táprúd nem tartalmaz megnövelt vasat. A dobozban kb. 10 kapszula található. 6 hónapja vásároltam, a kellő mennyiséget felhasználva ennyi maradt. A közeljövőben építendő akváriumban nincs szerepe a gyökéren keresztül bejuttatott tápnak, így számomra felesleges.
|
2015. december 9., szerda 10:35 |
|
 |
kmisi
|
Ha időm engedi kutakodok a szekrényben, kitudja mi rejtőzik még benne Nem vagyok szentimentális beállítottságú ember, de jóleső érzés a számomra felesleges, filléres tételeket továbbadni, látni azt, hogy egy picit segíthettem mások boldogulását. Nem kerül semmibe az ilyen eszközök, nyírásból származó növények felajánlása - sőt az élőlények (növények, állatok) többre érdemesek attól, hogy a kukában végezzék. Jó ötlet volt a topic nyitása.
|
2015. november 12., csütörtök 12:31 |
|
 |
kmisi
|
kmisi írta: papó írta: herQmanOne írta: kmisi írta: 2015-10-31_10-31-59 by Mihály Konyhás, on Flickr Az eszköz minden tartozéka megvan. Harang, tapikorongok, szelep, csövek. A képen látható palack talán félig van, a dobozban mindhárom palack tele van. 27 literben több hónapig volt használva. Egy palack szűk egy hónapig bírta. Nem egy nagynyomású rendszer, de a növényeken látható volt a plusz CO2. Talán még bubiztak is  Ennek a rendszernek a megfelelő áramlás a lelke. Játszani kell a harang elhelyezésével, hogy a szűrő keltette vízáram kellően beoldja a CO2-t. Nyilván az akváriumban lévő növények, dekorok elhelyezése ezt nagyban befolyásolja. Na, megint túlragoztam a dolgot. Aki késztetést érez a használatára viheti. Postával nem szívesen bíbelődnék. Munkaidőben átvehető az egyetem főépületében, más időpontban megbeszéljük. Szia! Engem érdekelne ez a co 2 szett! Nekem is 27 literhez kellene. 0.5w /l a világítás. Megfelelő lenne az akváriumhoz? Én egy 30 literes Tetrában használtam ugyan ezt és szerettem . Szívesen adom. Azt, hogy nálad jó, vagy sem, én nem tudom megmondani. Ki kell tapasztalni. Amint látom Gábor azt írta jó, akkor nincs miről beszélni Fogd és vidd. Elvitték.
|
2015. november 12., csütörtök 12:22 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: herQmanOne írta: kmisi írta: 2015-10-31_10-31-59 by Mihály Konyhás, on Flickr Az eszköz minden tartozéka megvan. Harang, tapikorongok, szelep, csövek. A képen látható palack talán félig van, a dobozban mindhárom palack tele van. 27 literben több hónapig volt használva. Egy palack szűk egy hónapig bírta. Nem egy nagynyomású rendszer, de a növényeken látható volt a plusz CO2. Talán még bubiztak is  Ennek a rendszernek a megfelelő áramlás a lelke. Játszani kell a harang elhelyezésével, hogy a szűrő keltette vízáram kellően beoldja a CO2-t. Nyilván az akváriumban lévő növények, dekorok elhelyezése ezt nagyban befolyásolja. Na, megint túlragoztam a dolgot. Aki késztetést érez a használatára viheti. Postával nem szívesen bíbelődnék. Munkaidőben átvehető az egyetem főépületében, más időpontban megbeszéljük. Szia! Engem érdekelne ez a co 2 szett! Nekem is 27 literhez kellene. 0.5w /l a világítás. Megfelelő lenne az akváriumhoz? Én egy 30 literes Tetrában használtam ugyan ezt és szerettem . Szívesen adom. Azt, hogy nálad jó, vagy sem, én nem tudom megmondani. Ki kell tapasztalni. Amint látom Gábor azt írta jó, akkor nincs miről beszélni Fogd és vidd.
|
2015. november 6., péntek 23:07 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: kmisi írta: 2015-10-31_10-31-59 by Mihály Konyhás, on Flickr Az eszköz minden tartozéka megvan. Harang, tapikorongok, szelep, csövek. A képen látható palack talán félig van, a dobozban mindhárom palack tele van. 27 literben több hónapig volt használva. Egy palack szűk egy hónapig bírta. Nem egy nagynyomású rendszer, de a növényeken látható volt a plusz CO2. Talán még bubiztak is  Ennek a rendszernek a megfelelő áramlás a lelke. Játszani kell a harang elhelyezésével, hogy a szűrő keltette vízáram kellően beoldja a CO2-t. Nyilván az akváriumban lévő növények, dekorok elhelyezése ezt nagyban befolyásolja. Na, megint túlragoztam a dolgot. Aki késztetést érez a használatára viheti. Postával nem szívesen bíbelődnék. Munkaidőben átvehető az egyetem főépületében, más időpontban megbeszéljük. Szia! Engem érdekelne ez a co 2 szett! Nekem is 27 literhez kellene. 0.5w /l a világítás. Megfelelő lenne az akváriumhoz? Én egy 30 literes Tetrában használtam ugyan ezt és szerettem .
2015. november 6., péntek 22:57 |
|
|