Üdv. Érkezett már a tengelyből amit beszéltünk.(eheim 2213) Ára? Papó, te melyik tápot ajánlanád nekem? Ezt nézegettem példáúl. Plant Growth Premium Fertiliser. Próbáltam már töb tápot is de valamiért nem váltak be. Nem túl sok növényem van most. 72l Van egy kis tropica tápom, kb 3/4ig(Tropica Plant Nutrition plus liquid 250ml)Ti bitos fel tudnátok használni, nekem nem vált be. Nemtudom miért. Esetleg beszámolás valamire???
Holnap megnézem a boltban ezt a tengely dolgot. Addig is :
Üdv. Érkezett már a tengelyből amit beszéltünk.(eheim 2213) Ára? Papó, te melyik tápot ajánlanád nekem? Ezt nézegettem példáúl. Plant Growth Premium Fertiliser. Próbáltam már töb tápot is de valamiért nem váltak be. Nem túl sok növényem van most. 72l Van egy kis tropica tápom, kb 3/4ig(Tropica Plant Nutrition plus liquid 250ml)Ti bitos fel tudnátok használni, nekem nem vált be. Nemtudom miért. Esetleg beszámolás valamire???
2012. november 10., szombat 22:46
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Köszönöm. Nembiztos hogy fog kelleni a tengely. Vettem használtan és nem volt benne a tengely.azt mondta hogy postázta. Még nem érkezett meg. Remélem csak megjön.
Van kimérős siporax , de tudom ajánlani a matrix trop anyagot is. A matrix trop ugyan az az anyag mint a seacem matrix , csak kicsit olcsóbb.
Köszönöm. Nembiztos hogy fog kelleni a tengely. Vettem használtan és nem volt benne a tengely.azt mondta hogy postázta. Még nem érkezett meg. Remélem csak megjön.
2012. október 22., hétfő 20:05
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.