Szerintetek ha a co2 bubi közvetlen érintkezik a parvulával + a stemekkel nem befolyásolja negatívan a növekedést? Én már tapasztaltam ilyet, és nem akarom még egyszer. Át raktam a kifolyó alá de nem oldotta be rendesen, vissza raktam vele szembe de most meg a parvula közé viszi az áramlat.
Igen sőt algásodásod is lesz ott . Az "égéstermék " miatt ott nincs oxidáció .o
Szerintetek ha a co2 bubi közvetlen érintkezik a parvulával + a stemekkel nem befolyásolja negatívan a növekedést? Én már tapasztaltam ilyet, és nem akarom még egyszer. Át raktam a kifolyó alá de nem oldotta be rendesen, vissza raktam vele szembe de most meg a parvula közé viszi az áramlat.
2013. december 26., csütörtök 17:48
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Mitől cimborog egy mágnesszelep!Ciripel,zúg.Hol jobban,hol kevésbé. Ez egy használt mágnesszelep,olyan értelemben,hogy egyszer már félre raktam,mert beszereztem egy másikat,kisebbek a csőcsatlakozói.Előtte nem zúgott,teljesen hibátlanul lett félrerakva.
Ha egy picit kikopik akkor ez természetes. Az ötven hertz rezgését hallod , mint például a légpumpában.
2013. november 20., szerda 19:38
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
Mitől cimborog egy mágnesszelep!Ciripel,zúg.Hol jobban,hol kevésbé. Ez egy használt mágnesszelep,olyan értelemben,hogy egyszer már félre raktam,mert beszereztem egy másikat,kisebbek a csőcsatlakozói.Előtte nem zúgott,teljesen hibátlanul lett félrerakva.
Köszönöm az érdeklődést! Semmi... a szett stabil, a DC-ben lévő folyadék még akkor is kék, ha közvetlenül a diffúzor főlé rakom. 5 féle folyadékkal próbáltam eddig. 1bubi/másodperc most az adag. Mikor figyelhető meg majd a növényeken bármilyen pozitív változás?
Ha nem boldogulsz , akkor készítek Neked 5 KH s vizet / csak el ne felejtsem / 8-10 nap kell hogy a változás szemmel látható legyen.
Egy bölcs embertől én 4KH-s vizet hallottam, nomeg azt, hogy ne foglalkozzak a drop checkerrel, és meg is fogadom a tanácsát! Köszönöm azért!
2013. szeptember 23., hétfő 8:34
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Köszönöm az érdeklődést! Semmi... a szett stabil, a DC-ben lévő folyadék még akkor is kék, ha közvetlenül a diffúzor főlé rakom. 5 féle folyadékkal próbáltam eddig. 1bubi/másodperc most az adag. Mikor figyelhető meg majd a növényeken bármilyen pozitív változás?
Ha nem boldogulsz , akkor készítek Neked 5 KH s vizet / csak el ne felejtsem / 8-10 nap kell hogy a változás szemmel látható legyen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.