Szerző |
Üzenet |
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Mondhatni vegyesek. Van ahol látszólag részlegesen használ, tehát alga nincs, de a növények növekedése is megállt. Szó szerint. Van ahol egy bizonyos alga burjánzik a többi eltűnt. Garnélák, halak látszólag közömbösek iránta, hacsak nincs extrémen túladagolva. Ha olyan algád van ami nem szereti szuper. Egyébként dísz.
|
2014. június 23., hétfő 17:24 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: No, mizu a projekttel?  Régen készen van . Pár ezresből össze lehet hozni profin . Oksa, azt hittem, hogy volt még kísérletezgetés a vezérléssel.  Egyébként így hosszabb idő alatt mik a tapasztalataitok? Majdnem azt írtam , hogy placebo .. De nem is sokkal több. 
2014. június 20., péntek 20:04 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: No, mizu a projekttel?  Régen készen van . Pár ezresből össze lehet hozni profin . Oksa, azt hittem, hogy volt még kísérletezgetés a vezérléssel.  Egyébként így hosszabb idő alatt mik a tapasztalataitok?
2014. június 20., péntek 19:21 |
|
 |
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Így igaz.
|
2014. június 20., péntek 15:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: No, mizu a projekttel?  Régen készen van . Pár ezresből össze lehet hozni profin .
2014. június 20., péntek 11:47 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
No, mizu a projekttel? 
2014. június 20., péntek 10:31 |
|
 |
Killer81
Barkács Szaki
|
Az már igaz.
|
2014. május 3., szombat 19:44 |
|
 |
jack
|
wágner úr írta: Milyen tapasztalataitok vannak a cuccal ? Írtja az algát ? Egy "eredeti" T.star tulajdonosaként őszintén szólva soha nem adnék érte annyi pénzt, amennyiért piacon van a szerkezet. Az enyémet ajándékba kaptam és mint a közmondás mondja : ajándék lónak ne nézd a fogát. Ennek a szerkezetnek nincs foga , már ha az alga eltüntetésére találták ki. Az algát nem írtja . A növények talán valamivel gyorsabban nőnek , de ehhez kellene egy ugyan olyan kontroll akvárium mint amelyikben használom. A növény gyorsabb növekedése az akvárium telepítésénél lehet egyébként algamentesítő hatással. Sajnos nincs kövem az akváriumomban , tehát az állagmegőrzésről nincs tapasztalatom , ellenben az újonnan betett fám ugyan olyan taknyos lett , mint a szerkezet nélkül. Ha már meg van akkor használom , de hogy 50 ezret nem ér / felét sem / abban biztos vagyok.
|
2014. május 3., szombat 18:59 |
|
 |
Killer81
Barkács Szaki
|
Eleve nem az összes algára gyakorol negatív hatást. Az ecset oda se bagózik rá. Amikre igen azokat sem távolítja el, csak akadályozza a fejlődésüket két lépcsőben. De ezt a gyárinál is megemlíti a gyártó. Leszedni nem fogja... Egyrészt oxidációs képessége révén az alga spórákat ritkítja. Másrészt növekedést serkentő tulajdonsága miatt a növények hamarabb szárba szöknek és kevesebb esély marad az algák számára. Van egy kis 18-as nano-m és a kövek kezdettől fogva paradicsomi teret adtak a zöld algának. Akárhogy carbo-ztam meg súroltam 1-2 héten belül visszafoglalta a köveket. 2 hete megy a cucc másfél óránként 2 percig. A megpucolt kövek pedig stagnálnak. A szokotthoz képest nincs zöld alga újraképződés.
|
2014. május 3., szombat 16:23 |
|
 |
wágner úr
|
Milyen tapasztalataitok vannak a cuccal ? Írtja az algát ?
|
2014. május 2., péntek 22:40 |
|
|