|
Pontos idő: 2025. április 3., csütörtök 23:34
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Én nem szeretem a sört,csak a gyermekfröcsöt  Mi az a gyermekfröccs ? Miből áll ?
2012. július 29., vasárnap 19:37 |
|
 |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Én nem szeretem a sört,csak a gyermekfröcsöt 
2012. július 29., vasárnap 19:33 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Zepellin: rendben. mikor isszuk meg a sört? és hol?:) ki csatlakozik még a söriváshoz?
|
2012. július 29., vasárnap 19:30 |
|
 |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
novenyesakvariumok írta: a hideg sört megfogadom. Nem hiszem, hogy segít megoldani az itt keletkezett feszültséget, de legalább finom:)  Elfogadom a sört . A többi nem érdekes 
|
2012. július 29., vasárnap 18:20 |
|
 |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Ez a beszéd! Nem kell mellre szívni semmit! De azért körülnézhetnél növényes! 
2012. július 29., vasárnap 18:19 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Uraim. Eddig olyan jó hely volt a TF. Kérlek Titeket maradjon is így. Köszönöm. Ui. Igyatok egy hideg sört az jó minden bajra.  A meleg miatt lehet 
2012. július 29., vasárnap 18:01 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
a hideg sört megfogadom. Nem hiszem, hogy segít megoldani az itt keletkezett feszültséget, de legalább finom:) 
|
2012. július 29., vasárnap 17:58 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
novenyesakvariumok írta: Tudom, hogy a szövegértés nehéz tudomány, ennek ellenére arra kérlek, próbálkozz vele. Nem írtam, hogy leszarom más véleményét. A fórumon van egypár ember, akitől szívesen tanulok, mert meglátásom szerint tapasztaltabb, mélyebb ismeretekkel rendelkezik. Ezért (is) vagyok itt. Azt sem kértem senkitől, hogy vita nélkül elfogadja esetleges igazamat. Viszont az a stílus, és ostobaság, melyet Viktor szaktárs mutatott, mélyen szinten aluli. Ember lévén, sajnos nem tudtam elmenni a kommentje mellett(mint ahogy a Te kommented mellett sem), és válaszoltam. Indulatos kitörésed ellenére nem szándékozom változtatni magatartásmódomon, mivel erre a fórum írott-íratlan szabályai nem köteleznek. Viktor még nagyon fiatal. A tanuláshoz fogékonyság a tanításhoz bölcsesség szükséges . A Tanítók mindig türelmesek és bölcsek azért tanítók . 
2012. július 29., vasárnap 17:56 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Uraim. Eddig olyan jó hely volt a TF. Kérlek Titeket maradjon is így. Köszönöm. Ui. Igyatok egy hideg sört az jó minden bajra. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. július 29., vasárnap 17:50 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Tudom, hogy a szövegértés nehéz tudomány, ennek ellenére arra kérlek, próbálkozz vele. Nem írtam, hogy leszarom más véleményét. A fórumon van egypár ember, akitől szívesen tanulok, mert meglátásom szerint tapasztaltabb, mélyebb ismeretekkel rendelkezik. Ezért (is) vagyok itt. Azt sem kértem senkitől, hogy vita nélkül elfogadja esetleges igazamat. Viszont az a stílus, és ostobaság, melyet Viktor szaktárs mutatott, mélyen szinten aluli. Ember lévén, sajnos nem tudtam elmenni a kommentje mellett(mint ahogy a Te kommented mellett sem), és válaszoltam. Indulatos kitörésed ellenére nem szándékozom változtatni magatartásmódomon, mivel erre a fórum írott-íratlan szabályai nem köteleznek.
|
2012. július 29., vasárnap 17:29 |
|
|