Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nem robbant szét a palacck csak az  elosztás
2012. szeptember 5., szerda 19:13 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
T.Tamás30 írta: AQViktor írta: T.Tamás30 írta: Lehet az én keverékeim gyengék,de a sima vizessel is és a zselatinos verzióval is megcsináltam-csinálom azt,hogy este fél kilenckor elzártam a müa. szelepet,és majd csak másnap délben nyitottam rajta és állítottam be ismét a bubiszámot.Mondjuk nekem még a hagyományos visszaváltós petpalackok vannak ami azért anyagból készült,és a csöveim is masszívan be vannak ragasztva a kupakokba. (hozzá teszem,saját felelősségemre cselekszem,de eddig nem volt hátrányom belőle) a müa.szelep igencsak ereszt.... Lehet igazad van,de a Sera difit meghajtja így egyenlőre marad  ezesetben nagy szerencséd van... pont kifogtál egy olyat, ami pont jól ereszt. 
|
2012. szeptember 5., szerda 19:11 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
AQViktor írta: T.Tamás30 írta: Lehet az én keverékeim gyengék,de a sima vizessel is és a zselatinos verzióval is megcsináltam-csinálom azt,hogy este fél kilenckor elzártam a müa. szelepet,és majd csak másnap délben nyitottam rajta és állítottam be ismét a bubiszámot.Mondjuk nekem még a hagyományos visszaváltós petpalackok vannak ami azért anyagból készült,és a csöveim is masszívan be vannak ragasztva a kupakokba. (hozzá teszem,saját felelősségemre cselekszem,de eddig nem volt hátrányom belőle) a müa.szelep igencsak ereszt.... Lehet igazad van,de a Sera difit meghajtja így egyenlőre marad 
|
2012. szeptember 5., szerda 19:00 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
T.Tamás30 írta: Lehet az én keverékeim gyengék,de a sima vizessel is és a zselatinos verzióval is megcsináltam-csinálom azt,hogy este fél kilenckor elzártam a müa. szelepet,és majd csak másnap délben nyitottam rajta és állítottam be ismét a bubiszámot.Mondjuk nekem még a hagyományos visszaváltós petpalackok vannak ami azért anyagból készült,és a csöveim is masszívan be vannak ragasztva a kupakokba. (hozzá teszem,saját felelősségemre cselekszem,de eddig nem volt hátrányom belőle) a müa.szelep igencsak ereszt....
|
2012. szeptember 5., szerda 18:53 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Lehet az én keverékeim gyengék,de a sima vizessel is és a zselatinos verzióval is megcsináltam-csinálom azt,hogy este fél kilenckor elzártam a müa. szelepet,és majd csak másnap délben nyitottam rajta és állítottam be ismét a bubiszámot.Mondjuk nekem még a hagyományos visszaváltós petpalackok vannak ami azért anyagból készült,és a csöveim is masszívan be vannak ragasztva a kupakokba. (hozzá teszem,saját felelősségemre cselekszem,de eddig nem volt hátrányom belőle)
|
2012. szeptember 5., szerda 18:50 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
na majd látjuk , kísérletezem tovább , azért kösz!
2012. szeptember 5., szerda 16:15 |
|
 |
AQViktor
|
|
2012. szeptember 5., szerda 16:12 |
|
 |
AQViktor
|
Engedheted teljes gőzzel éjjel nappal, én is csak nagyon picit szabályoztam és még külső reaktorral sem lett senkinek baja.....
|
2012. szeptember 5., szerda 16:11 |
|
 |
edit86
|
2012. szeptember 5., szerda 16:03 |
|
 |
edit86
|
DURRRRRRRRR  ÉS VÉGE Hogy oldjam meg hogy ne robbanjon MEGINT 
2012. szeptember 5., szerda 14:59 |
|
|