Szerző |
Üzenet |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
nebula írta: és az a habszifon milyen feladatot lát el a rendszerben?  de komolyan. Az egy másik rendszer. 1 patron kb. 16 órán át egyenletesen szolgáltatja a CO2-t 120BPM kornyeken. A nagypatronos elott raktam ossze.
|
2014. november 22., szombat 17:56 |
|
 |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
és az a habszifon milyen feladatot lát el a rendszerben?  de komolyan.
|
2014. november 21., péntek 13:07 |
|
 |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Molroth írta: Szia Weak! Ha jól emlékszem, anno Te csináltál Liss nagypatronos co2 rendszert. Ilyesmit tervezek én is a nem túl közeli jövőben (de ki tudja..) Esetleg arról a legendás közdarabról van fényképed? A blogolást pedig ne hagyd abba, nagyon kíváncsian várom a fejleményeket az új projektjeiddel kapcsolatban!  Ja és a ricciához egy tipp: Édemes jávai mohával keverni és a hálóval (van direkt erre a célra kapható, de megoldható pl necc harisnyával is, vagy ha egy nem rikító színű fürdéshez gyártott hablabdát szét szedsz, azzal is teljesen jól működik!) riccia kőhöz (vagy pl csempe darabkák  ) kell kötözni és azt csak le kell rakni az aljzatra.  Nagyon köszönöm a tippeket és a bátorítást Molroth! A közdarabot leszedem valamikor és körbefotózom, vagy összedobok egy rajzot. Egyébként az egész úgy született, hogy odavittem a reduktort és a patront az esztergályosnak, hogy "Tessék! Ezeket kellene egyesíteni." és pár nap múlva mentem érte  Tehát az esztergályos kreativitásán múlik. Talán 2-3 hónapig bírja egy patron, ha jól emlékszem. Nem cserélném másra, mert kis helyen elfér és üdítő a tudat, hogy 3 helyen is kicserélik a környéken 700HUF-ért.  The new equipment 2 by Viktor Móricz, on Flickr
|
2014. november 21., péntek 6:57 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia Weak! Ha jól emlékszem, anno Te csináltál Liss nagypatronos co2 rendszert. Ilyesmit tervezek én is a nem túl közeli jövőben (de ki tudja..) Esetleg arról a legendás közdarabról van fényképed? A blogolást pedig ne hagyd abba, nagyon kíváncsian várom a fejleményeket az új projektjeiddel kapcsolatban!  Ja és a ricciához egy tipp: Édemes jávai mohával keverni és a hálóval (van direkt erre a célra kapható, de megoldható pl necc harisnyával is, vagy ha egy nem rikító színű fürdéshez gyártott hablabdát szét szedsz, azzal is teljesen jól működik!) riccia kőhöz (vagy pl csempe darabkák  ) kell kötözni és azt csak le kell rakni az aljzatra. 
2014. november 19., szerda 21:14 |
|
 |
weak
|
Ahhaaa! Persze, tudtam am 
|
2014. november 18., kedd 21:45 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
weak írta: Koszi Papo! Milyen halo ez? Sly, mi az az LC? Oreg vagyok mar a szlenghez (is  ) LC=Liqui Carbo
_________________ K.Tamás
|
2014. november 18., kedd 21:43 |
|
 |
weak
|
de azt tudom rogziteni az aljathoz? Hogyan? 
|
2014. november 18., kedd 21:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
weak írta: Koszi Papo! Milyen halo ez? Sly, mi az az LC? Oreg vagyok mar a szlenghez (is  ) Milyen háló .... milyen háló ... hát mohakötöző háló 
2014. november 18., kedd 21:42 |
|
 |
weak
|
Koszi Papo! Milyen halo ez? Sly, mi az az LC? Oreg vagyok mar a szlenghez (is  )
|
2014. november 18., kedd 21:38 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
weak írta: Nem venném ki a köveket. Az elrendezést is szeretném megtartani amíg újat nem indítok és félek hogy azzal nagyon-nagyon megbolygatnám az aljzatot. Ha csak szimlán óvatosan leszívom az algás részeket, kevésbé stresszes és - bár ez nem feltétlenül szempont - kisebb munka carbozni (a növények is meghálálják majd szerintem) Ellenkező esetben pedig, a kövek tisztítására szerintem simán bedobnám a köveket a mosogatógépbe, tabletta nélkül akár. Ha a ricciát rozsdamentes hálóval lefogatom, az jó?  Ez esetben akkor csak az LC-t tudom javasolni. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 18., kedd 20:39 |
|
|